Legendarky a setovky? jak na ne?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Majky_majk
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MightyMike#2828
Re: Legendarky a setovky? jak na ne?

Příspěvek od Majky_majk » 30.11.2012, 09:48 hod.

Ryliah: já bych se asi už opakoval... ale nechápu, co je směšného na bugu v dropu?

Když bych se teda měl opakovat, tak mi vysvětli, jak je možné že za 30hodin farmení ve dvojici s konkrétním člověkem (stejného farmení, takže efektivita času v D3 je irelevantní) končí postava s MF 290 (bez NV) na 0 legendary/set a druhá postava s MF 104 na 100+ legendary/set (té stovky dosáhl na někde na 23-24 hodině, pak jsme je přestali počítat). A pak k tomu připočítej fakt, že té postavě byl tenhle nadstandardní drop utnut sn ovým patchem.

Fakt nerozumim, co je tam směšného. Může to znamenat pouze 2 věci. Buď byl (v nějaké podobě možná stále je) v dropu bug jak blázen a jsou (byly) postavy, které z nepochopitelného důvodu měly výrazně lepší dropy. Nebo je druhou možností nějaká "konspirační teorie" viz to, co jsem popisoval. Výsledek je stejnej, ale konspirační teorie by alespoň znamenala, že to nebylo naprostou nekompetentností ze strany Blizz, ale třeba nějakým drobným úmyslem.

Žádná jiná možnost neexistuje.

Majky_majk
Doom Knight

Příspěvek od Majky_majk » 30.11.2012, 09:50 hod.

Jinak má poslední dobou pocit, že po novém patch už začal asi fungovat MF tak jak má i u legendárek (k mé velké nelibosti, protože po 100hod + před patchem s full MF jsem se u nové postavy na MF vykašlal a jedu bez něj). Běhám teď run s jedním týpkem (klasickej run od Al act3), co má MF na max MP1. Většinou má za run 1-3 legend, já jsem ještě za 25 hodin neměl štěstí na jedinou.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 30.11.2012, 09:53 hod.

No vidíš, já mf nemám na věcech vůbec už dlouho a v průměru min. 1 legenda/setovka na run padne. To že jsem ještě nikdy nic z dropu neprodal za víc než 6M je jiná věc, jsem prostě smolař.

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 30.11.2012, 17:27 hod.

Majky_majk píše:Ryliah: já bych se asi už opakoval... ale nechápu, co je směšného na bugu v dropu?

Když bych se teda měl opakovat, tak mi vysvětli, jak je možné že za 30hodin farmení ve dvojici s konkrétním člověkem (stejného farmení, takže efektivita času v D3 je irelevantní) končí postava s MF 290 (bez NV) na 0 legendary/set a druhá postava s MF 104 na 100+ legendary/set (té stovky dosáhl na někde na 23-24 hodině, pak jsme je přestali počítat). A pak k tomu připočítej fakt, že té postavě byl tenhle nadstandardní drop utnut sn ovým patchem.

Fakt nerozumim, co je tam směšného. Může to znamenat pouze 2 věci. Buď byl (v nějaké podobě možná stále je) v dropu bug jak blázen a jsou (byly) postavy, které z nepochopitelného důvodu měly výrazně lepší dropy. Nebo je druhou možností nějaká "konspirační teorie" viz to, co jsem popisoval. Výsledek je stejnej, ale konspirační teorie by alespoň znamenala, že to nebylo naprostou nekompetentností ze strany Blizz, ale třeba nějakým drobným úmyslem.

Žádná jiná možnost neexistuje.
Sú 2 možnosti, buď si vymýšlaš ty a zdaleka to nebolo 30h bez legendárky alebo si mal ozaj poriadne smolnú sériu a tých 30h to ozaj nič nepadlo, aj to je štatisticky možné aj keď pochybujem, maximálne sa mi stalo že som bol bez legendárky 3 hodiny a aj to iba raz za ten čas čo hrávam..takže skor sa priklánam k tej prvej možnosti ;)
S4 Monk 1100+

slukk
Quill Rat
BattleTag:Krysa#2235

Příspěvek od slukk » 30.11.2012, 18:14 hod.

no, já jedu na full mf a za pár posledních dní (cca 15h hraní ve 3 aktu na mp2) mě nepadla ani jedna legendárka a dneska během 30 min 2 legendárky a jedna setovka (všechno samozřejmě crap), a takhle to mam pořád (někdy i horší), takže mam buď nějakej divnej drop, nebo ti co píšou, že mají každou hodinu min. 1 legendárku kecaj :D, nebo mě někdo vysvětlete čím to je, protože já ten jejich systém fakt nechápu

Majky_majk
Doom Knight

Příspěvek od Majky_majk » 30.11.2012, 20:49 hod.

Ryliah píše: Sú 2 možnosti, buď si vymýšlaš ty a zdaleka to nebolo 30h bez legendárky alebo si mal ozaj poriadne smolnú sériu a tých 30h to ozaj nič nepadlo, aj to je štatisticky možné aj keď pochybujem, maximálne sa mi stalo že som bol bez legendárky 3 hodiny a aj to iba raz za ten čas čo hrávam..takže skor sa priklánam k tej prvej možnosti ;)
Jasně... nevíš kdo jsem, neznáš mě ani osobně, ani jsi se mnou nikdy nehrál. Nemáš s tímhle bugem žádnou zkušenost ... ale zároveň perfektně víš, že to není možné a že lžu ;-).

Navíc myslim, že tady nejsem jediný, který má s podobným bugem reálnou zkušenost a kdo na ní upozorňoval. Projdi si zdejší vlákna podrobněji a projdi si třeba i rozhovory s top hráčema z hlavní strany webu, určitě na podobné problémy najdeš více odkazů ;-).

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 30.11.2012, 21:22 hod.

Ryliah:"Syty hladovemu neveri."

Mozna prave proto se bliz nechce nebo nemuze k dropum moc vyjadrovat, protoze ani on sam (pokud tedy drop nekon"troll"uje jak tvrdi) nevi proc system rozdelil lidi do dvou skupin ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 30.11.2012, 22:37 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:14 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 01.12.2012, 09:31 hod.

Uprimne mohu rict, ze at beham MP1,5,10 s jakymkoliv MF tak zadnej rozdil.
Jen pada vic goldu a rare, ale stejne vetsinou crap....
Rizjel jsem WD bez AH a tam aspon zazivam ten pocit z D2, obcas i padne neco na boost a to mam zatim hodne low eqip, ale MP1 bez problemu.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

h3k70r
Quill Rat
BattleTag:H3k70r#2830

Příspěvek od h3k70r » 01.12.2012, 10:23 hod.

Tak ja nevim co delam spatne...beham 2 akt, kde vybiju vetsinou tak 15 rare/elit skupin a behem 10 behu jen jedna legendarka, jinak prd...zlute predmety taky na prd...MF se mi pohybuje kolem 400 a beham MP5
Obrázek

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 01.12.2012, 10:29 hod.

Ryliah: kdyby 30h bez legendárky. Já měl 100h bez legendárky a setovky. (v a do 1.0.4) Nechápu tě a jiné, kteří tvrdí "mě to padá každou hoďku, tak ty kecáš, že ti to nepadá desítky hodin". A o tom to právě je. Dle zkušeností mnohých v tom byl/je bug (což není žádná konspirační teorie) nebo nějaký skrytý úmysl od bluzzu(což už je konspirační teorie)

Jinak momentálně věřím, že by to mělo fungovat tak, jak sem někdo dal odkaz. Tedy jen čistě rovnice -> čím víc předmětů obecně dropnete, tím větší šance, že bude i legendárka a je jedno, kde, jak farmíte. Tedy ještě jinak - pokud má každá potvora stejné šance na drop, tak bude lepší farmit potvory, kterých je hodně, ale jsou slabé. ("štíři")

Wries
Quill Rat

Příspěvek od Wries » 01.12.2012, 11:15 hod.

Všechny potvory nemaj stejnou šanci na loot, někde sem to četl v oficiálním prohlášení blizzu, zrovna tam dávali konkrétní příklad ty štíry, že u nich je šance že z nich něco vypadne menší, což je vidět i v praxi, když vymlátíš ten jeden velkej pack( nevim kolik jich tam může bejt, 20-30?) tak ti z nich nepadne skoro nic, max nějakej bílej item možná, a pak jdeš třeba na tu lokaci s balistama a tam zabiješ 20-30 mobů a minimálně nějaký modrý itemy budeš mít...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 01.12.2012, 11:30 hod.

Ja uz to nejak nehrotim....
WD hraju bez AH aby to pro me nebyla jen tupa farma a bylo tam nejaky prekvapeni obcas....
Protoze aby me padlo neco na boost wizza nebo barbie, to uz spis vyhraju sportku tedka.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 01.12.2012, 12:42 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:14 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

J.U.R.D.A.
Quill Rat
BattleTag:Jurda#2273

Příspěvek od J.U.R.D.A. » 01.12.2012, 14:21 hod.

Vcera jsem 3x sel III. akrt MP2 od machines of war a padlo 6 legendarek z toho 2 setovky :) V poslednim runu padly 4... tak ze tj fakt jen o stesti ;)

Barsian
Quill Rat
BattleTag:Barsian#2387

Příspěvek od Barsian » 01.12.2012, 15:13 hod.

moja skusenost je za run act III pokojne aj 10 legendarok a potom pokojne tri dni nic... neviem, ci to tak funguje, ale vacsinou, ak mi nepadne legendarka do prvych 10 elit, tak resetujem run... celkom sa mi to osvedcilo, ale moze to byt zase len nahoda

Crackonos
Fallen Shaman
BattleTag:Cr4ck0n0s#1547

Příspěvek od Crackonos » 06.12.2012, 19:37 hod.

Takže předminulý týden padlo 25 legend a 9 set, minulý týden padlo 27 legend a 8 set no a toten týden ještě neskončil ale včera to bylo 8 legend a 2 set a dneska 10 legend bez setovky zatím ještě uvidíme co dá noční farm :-D
Obrázek
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 07.12.2012, 13:04 hod.

Taky musite chlapci rict kolik hodin u toho stravite .-) Koukam ze Crackonos ma asi furu casu :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Azazelík
Wraith
BattleTag:Azazel#2270

Příspěvek od Azazelík » 07.12.2012, 15:09 hod.

ja zatial dnes 13 legiend a 2 setovky
GRAMMAR NAZI | BattleTag® 79 | STEAM

slukk
Quill Rat
BattleTag:Krysa#2235

Příspěvek od slukk » 07.12.2012, 20:13 hod.

Děláte si srandu :shock: , já už jsem dalších 20h bez legendárky, musíte mě poradit jak na to protože tohle já fakt nechápu :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“