Zeď nářků
Nebo menu.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Re: Zeď nářků
Menu ne, nechci ti konkurovat a nedá se tam RIPnout, nuda Cokoli je lepší než menu, i solo nasbírám nedostatkový materiál totiž
No však právě, lepší být v menu, když tam neripneš
To mi připomíná situaci, jak si někdo koupí auto / motorku a pak se na ní jen kouká a nevyjede pořádně ani na cesty
To mi připomíná situaci, jak si někdo koupí auto / motorku a pak se na ní jen kouká a nevyjede pořádně ani na cesty
tak já než abych postával v menu a čekal, až budu moci někde jako náhradník s někým chvilku hrát a nekonkuroval Davovi, tak sem to raději zabalil, protože po zvážení +- a stavu na ns, pojedu raději sezónu a navíc i grafika toho asi měla dost a RIPla
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Včera se Setonem 7x kolečko po Über bossech ... a z 18 HF amuletů všechno na šrot. To byla depka :-(
Následně jsem pak večer farmil na T7 publicu lege matroš a asi 2 minuty poté, co jsem vynadal jednomu idiotovi, že zavřel nebonusovku, tak jsem na ní v té samé sérii bezmyšlenkovitě kliknul taky
Následně jsem pak večer farmil na T7 publicu lege matroš a asi 2 minuty poté, co jsem vynadal jednomu idiotovi, že zavřel nebonusovku, tak jsem na ní v té samé sérii bezmyšlenkovitě kliknul taky
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
PLS ako je to s tými nebonusovkami? ako sa z nich stávajú bonusovky?
Nejaký spoluhráč mi nadával že som dohral posledný quest. Ale ja som odmenu nebral (rozhovor).
Nejaký spoluhráč mi nadával že som dohral posledný quest. Ale ja som odmenu nebral (rozhovor).
My to pro jistotu berem tak, že když už se jedou i nebonusovy akty, tak tam necháváme poslední bounty nedodelanou a pak ukoncujem vzdy bonusový akty i s rozhovorem. Protože se už stalo, že to někdo dodělal všechny bounty v nebonusovým aktu (bez ukončení, jako ty) a pak když se na to přesunul bonus a my to vzali tak to dalo málo.
Ale mělo by to být tak, že dokud to neukončíš(rozhovor) tak je všechno v pořádku a krabice se sbírají(dělá se rozhovor) až do finále podle toho jak skáče bonus.
Příště prosím do sekce "Otázky a odpovědi" .
Nevím to na 100%, tak raději čekej na potvrzení někoho , split B už jsem dlouho nejel.
Ale mělo by to být tak, že dokud to neukončíš(rozhovor) tak je všechno v pořádku a krabice se sbírají(dělá se rozhovor) až do finále podle toho jak skáče bonus.
Příště prosím do sekce "Otázky a odpovědi" .
Nevím to na 100%, tak raději čekej na potvrzení někoho , split B už jsem dlouho nejel.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Já je jel včera celý večer na Publicu a tak 1x ze 3 koleček se to podařilo, že to nikdo nepodělal :-D
A stejně to bylo na prd ... 15x jsem točil kopyto v kostce a nic pořádnýho... bůůů ...škyt :-( A docházejí souly ...
A stejně to bylo na prd ... 15x jsem točil kopyto v kostce a nic pořádnýho... bůůů ...škyt :-( A docházejí souly ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
dochází úplně všechno :/, za chvíli budu muset opustit PTR a začít na Live sbírat, nebo se z toho pak ojebu při příštím patchi .
Tak nedáme dnes večer bounty runy pane HU? (vemu KFC zase)
Tak nedáme dnes večer bounty runy pane HU? (vemu KFC zase)
Jo kdyby ste při bonusu nelenili
ehm, taky už nic nemám, furt říkám, že už zo nějak přežiju a nejde to
ehm, taky už nic nemám, furt říkám, že už zo nějak přežiju a nejde to
Já při bonusu nelenil...jenže živit 3 chary na NS i S je prostě náročný no....
Hlavně zbytečný :-) co v té kostce pořád děláte? Místo reforge dělám upgrade z rare a jsem spokojenější :-)
To dělám taky, jenže tam pak zase člověk narazí na nedostatek blue nebo white atd....Prostě živit více charů je na tohle blbý no, ale je to výběr každého z nás .
Jenže, teď jsem ucraftil cca 120 kusů Sacred Harvester dýky pro WD...hádej kolik anci...ANI JEDNA !!! Kdybych měl ještě bounty matroš, tak se po těch 120 pokusech na to vykálím a po 10 přetočení tam tu anci dýku mám....
Jenže, teď jsem ucraftil cca 120 kusů Sacred Harvester dýky pro WD...hádej kolik anci...ANI JEDNA !!! Kdybych měl ještě bounty matroš, tak se po těch 120 pokusech na to vykálím a po 10 přetočení tam tu anci dýku mám....
Hraju všechny classy postav na S4 co se hrají cca 7+show barbara, krom posledního procwize, na to už fakr se*u Takže kam bych to dával.... hm asi Kadale, aby mě zase z toho složila brnění co jsem rozložil, bo já nevim
jestli se můžu pochlubit s show barbarem
1. mezi barbary v Weapon EDamage, svět-26, eu-11
2. mezi barbary v Elemental Elite DPS, svět-7, eu-5
2. mezi barbary v Elemental DPS, svět-41, eu-27
jestli se můžu pochlubit s show barbarem
1. mezi barbary v Weapon EDamage, svět-26, eu-11
2. mezi barbary v Elemental Elite DPS, svět-7, eu-5
2. mezi barbary v Elemental DPS, svět-41, eu-27
Naposledy upravil(a) fanky dne 20.11.2015, 14:22 hod., celkem upraveno 3 x.
vdera jsem potreboval do kostky doplnit dva predmety, chybela mi jen inkredience ze ctvryho aktu, tak ho celej probehnu, bounties hotovy, a premejslim proc mi tyrael nebo jaxem menuje nechce dat kostku, rvu na nej a nic, tak leave a cely znovu...
Pak si teprve vsimnu ze musim na konci skocit do tretiho aktu do mesta ze mi to da tam, PROC KUA kdyz jeho postava (tusim) je v kazdym meste.....
Pak si teprve vsimnu ze musim na konci skocit do tretiho aktu do mesta ze mi to da tam, PROC KUA kdyz jeho postava (tusim) je v kazdym meste.....
ten kluk hotovolulinak píše:..........
// já nic já muzikant
Naposledy upravil(a) fanky dne 20.11.2015, 14:36 hod., celkem upraveno 2 x.
tak jo no .
@fanky, předchozí příspěvek se necituje . On by ti to řekl nějakej správce stejně, tak mu ušetřím psaní
@fanky, předchozí příspěvek se necituje . On by ti to řekl nějakej správce stejně, tak mu ušetřím psaní
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
@Seton - Tady mu za to nikdo hlavu trhat nebude
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
To sem neřekl ani . Sry, nebudu fušovat do remesla!
A když už jsem tady, tak si postěžuju... Není čas . Musím to kompenzovat za nocí a pak je málo spánku
A když už jsem tady, tak si postěžuju... Není čas . Musím to kompenzovat za nocí a pak je málo spánku
V nedělu si tam měl 2 dny offline, viděl sem dobře?? nebo mě to diablo už leze na mozekSeton píše:Musím to kompenzovat za nocí a pak je málo spánku