Reaper of Souls
Koukal jsem teď na nějaké profily a battlenet armory už ukazuje správně enchanty, ale u některých věcí ještě ukazuje špatně defaultní staty. Ještě aby tam přidali paragon a ukazovalo to buffy.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Re: Reaper of Souls
Ja mam na YouTube video ze vcera jak jsem oteviral 70 kousku. Kdyby byl zajem o video ktere neni nijak extra... Tak dodám
@tabletofon
@tabletofon
- Sadrokarton
- Fallen Shaman
tak dodej, a kolik času ti zabralo jich dát dohromady 70? jel jsi na normal?
EDIT: ja otevíral nejvíce 10kusů a necinklo to ani jednou
EDIT: ja otevíral nejvíce 10kusů a necinklo to ani jednou
Naposledy upravil(a) Sadrokarton dne 04.04.2014, 09:37 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Já otvíral jen 15 a 5 krát to cinklo.
Hellere ukaz.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Hellere ukaz.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak jsem konečně u PC, tak to sem mrsknu
Sadrokarton: zabralo mi to tuším 3 dny hraní na normal, ale sem tam i na T1 ... a nijak moc jsem to nehrotil, nehrál jsem to vkuse celej den čistý čas neumím odhadnout.
Video je -- zde --
Natáčel jsem to FRAPSem, blbec jsem to ale měl blbě nastavený, takže to zabralo i hudbu, co jsem u toho hraní poslouchal z winampu tak jsem tam musel hudbu nechat no.
Omluvte i kvalitu záznamu, mám ADSL, ten je na uploady nepoužitelný.
A co se videa týče, je možná zbytečně dlouhé ... na začátku jsem zabíjel Rakanotha, splnil jsem tak poslední bounty .. je to nesestříhané, takže tam i prodávám itemy atd ... do příště se kdyžtak polepším
Sadrokarton: zabralo mi to tuším 3 dny hraní na normal, ale sem tam i na T1 ... a nijak moc jsem to nehrotil, nehrál jsem to vkuse celej den čistý čas neumím odhadnout.
Video je -- zde --
Natáčel jsem to FRAPSem, blbec jsem to ale měl blbě nastavený, takže to zabralo i hudbu, co jsem u toho hraní poslouchal z winampu tak jsem tam musel hudbu nechat no.
A co se videa týče, je možná zbytečně dlouhé ... na začátku jsem zabíjel Rakanotha, splnil jsem tak poslední bounty .. je to nesestříhané, takže tam i prodávám itemy atd ... do příště se kdyžtak polepším
Spis napis jakej je vysledek, ale to nemusim na telefobu louskat to video
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
7 hvězd bylo no ...
jeden plánek
2 ringy
hand crossbow, cloak, shield a 2H sekera nebo co už nevím teď
Vše hnědé itemy, nic převratného no.. možná ten ring na redukci setovek
jeden plánek
2 ringy
hand crossbow, cloak, shield a 2H sekera nebo co už nevím teď
Vše hnědé itemy, nic převratného no.. možná ten ring na redukci setovek
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Tak skóre Kongora. 100 krabiček a z toho 1 plánek a 4 legendárky. To je dost slabý :-D
Takze jste prokazali, ze hromadne otevirani beden nema na vysledny drop zadny vliv.
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Ja byl vcera core of areat pul hodiny a mel jsem jich 5 a dneska uz je to nerfly
tohle nedávno chodil kingkongor, tak se není čemu divitHamman píše:Ja byl vcera core of areat pul hodiny a mel jsem jich 5 a dneska uz je to nerfly
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Ten štít co ti padnul padá často, mám ho už 2x na HC. Ptom byla zajímavá ta 2H sekerka. Kdyby měla staty strenght, tak bych tam z toho jednoho udělal socket a byla by pro CS s pasivkou na 2H. Měla zajímavéý legendární affix.HELLERcz píše:Tak jsem konečně u PC, tak to sem mrsknu
Video je -- zde --
There is now an additional bonus 25% chance to find a Legendary item while in a Nephalem Rift.*
The number of chests that spawn in the following zones has been reduced:*
Core of Arreat
Briarthorn Cemetary
Battlefields of Eternity
Crag of Eternity
Demonic Vessels were using the incorrect loot table, and now give less generous loot.*
a neco k legendarkam:
So, the 25% bonus to Legendary drops in Nephalem Rifts is multiplicative and will actually stack with the scaling Legendary drop rate bonus in Torment 1-6.
This means if you're playing through a Rift in Normal-Master, you'll have a 25% bonus to Legendary drops. If you're playing through a Rift in Torment 1, you'll have a 43% bonus to Legendary drops (1.15 * 1.25 = 1.43). If you're playing through a Rift in Torment 2, you'll have a 65% bonus to Legendary drops (1.32* 1.25 = 1.65). And so on.
The number of chests that spawn in the following zones has been reduced:*
Core of Arreat
Briarthorn Cemetary
Battlefields of Eternity
Crag of Eternity
Demonic Vessels were using the incorrect loot table, and now give less generous loot.*
a neco k legendarkam:
So, the 25% bonus to Legendary drops in Nephalem Rifts is multiplicative and will actually stack with the scaling Legendary drop rate bonus in Torment 1-6.
This means if you're playing through a Rift in Normal-Master, you'll have a 25% bonus to Legendary drops. If you're playing through a Rift in Torment 1, you'll have a 43% bonus to Legendary drops (1.15 * 1.25 = 1.43). If you're playing through a Rift in Torment 2, you'll have a 65% bonus to Legendary drops (1.32* 1.25 = 1.65). And so on.
Gold Eagle:
přesně takovou vidinu jsem měl taky no .. škoda
přesně takovou vidinu jsem měl taky no .. škoda
-
- Zhar the Mad
Alfajk:
No teda z toho je vidět, že padnutí legendárky na T1 má v základu jen o 15% vyšší pradvěpodobnost než na normal či co?! Jedu normal dokud s tím nic neudělaj nebo dokud na HC nebudu sekat moby na T1 abych si 1x za měsíc vychutnal padnutí 1 extra T1-T6 legendárky.
No teda z toho je vidět, že padnutí legendárky na T1 má v základu jen o 15% vyšší pradvěpodobnost než na normal či co?! Jedu normal dokud s tím nic neudělaj nebo dokud na HC nebudu sekat moby na T1 abych si 1x za měsíc vychutnal padnutí 1 extra T1-T6 legendárky.
Přesně tak. Když si vezmu, že na T1 oproti normálu zabíjim 10 krát dýl, tak se farmit T1 absolutně nevyplatí. Aspoň do tý doby, než budu mít tak 1,5M dps =)
-
- Zhar the Mad
Už konečně vím co je skutečný endgame obsah D3! Je to pochopení jak fungují skilly, viz např. bordel s pasivkou na holy dmg u Crussadera. Ta funguje, včetně léčení, jen na holy dmg na zbrani a nikoli na holy dmg na skillech. To jsem si zase dal zkoušet tohohle šotka z ROS na HC. Zlatej barbar.
A +% dmg na zbrani funguje jen kdyz tam je fyzickej dmg a ne zadnej elemental, nic novyho
legendarka pada treba na 0,0000001 a ted bude padat na 0,000000125 na torment 1 a na cca 0,00000019 na T6 - no to se hned vyplati,jit se pachtit na vysi obtiznost,no ne ?Gold Eagle píše:Alfajk: