Patch 2.0.1
Hmmm servery mají nějakou potíž, jsem to asi zakřikl včera jak jsem to pochvaloval.
"Servers are busy" "Wait: 2 sec." ...
a to mi píše už asi 20 minut
"Servers are busy" "Wait: 2 sec." ...
a to mi píše už asi 20 minut
Re: Patch 2.0.1 dnes ?
Heller....odpojilo všetkých a terza ich pripája naraz všetkých.....dúfam,že riešia achievementy
ale uz nejde videt nejaky buff s procentama?zahadum píše:Reve...bonusy za coop sú
@ Reve stále je to vidět jako buf, ale aby si jej dostal musíte být v určité maximální vzdálenosti od sebe...
tak jsem asi slepej..dnes to jeste zcheknu...
a je ten bonus aji ve dvou ?
a je ten bonus aji ve dvou ?
Je tam ta ikonka, jen jak píše, musíš být poblíž, je na tom daný rádius. A jde to i ve 2
prdelé proč nejdou servery yyy
prdelé proč nejdou servery yyy
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Dobre ranko
heej nehrajte kdyz ja musim byt v praci
heej nehrajte kdyz ja musim byt v praci
a jeste snad posledni otazky..mel jsem dost pauzu a nejak jsem to nesledoval...vse mam teda disenchantovat..i MODRY? nebo ty sbirat nemusim ? a vyplati se ted neco craftit atd..nebo je lepsi schovavat si material do datace? TO asi nema smysl ze? Chapu spravne, ze na lvl 70 bude jinej craft material?
Reve: já bych to shrnul tak, že do datáče si vyčisti truhlu, nic nebude potřeba a nech si jen nějaké ty miliony goldů, nebo prostě goldy
Já osobně včera udělal radikální úklid v truhle a mám tam jen 5 markíz kamínků z vanilly + staffku na poníky a bonusy z CE vanilly + ROSka DDE ..
Jinak jsem se fakt všeho zbavil a prdím na to, přemýšlet co by mohlo a nemuselo jít a být ... stejně to bude jinak v datáči a minimálně ten craft matroš se mění a nebude stávající potřeba.
skyrim: no chtěl jsem tě naštvat a hrát, ale mě štve Blizz, nechce mě pustit do hry
------------
Jinak nějakej seznam míst, kde se nachází všechny Cursed Chest eventy, není na netu ? Je na to i achiev .. že bych se zabavil a nalovil bodíky ... nějak mi zmizelo 100% achiev progresu a chci to zase popotáhnout
Já osobně včera udělal radikální úklid v truhle a mám tam jen 5 markíz kamínků z vanilly + staffku na poníky a bonusy z CE vanilly + ROSka DDE ..
Jinak jsem se fakt všeho zbavil a prdím na to, přemýšlet co by mohlo a nemuselo jít a být ... stejně to bude jinak v datáči a minimálně ten craft matroš se mění a nebude stávající potřeba.
skyrim: no chtěl jsem tě naštvat a hrát, ale mě štve Blizz, nechce mě pustit do hry
------------
Jinak nějakej seznam míst, kde se nachází všechny Cursed Chest eventy, není na netu ? Je na to i achiev .. že bych se zabavil a nalovil bodíky ... nějak mi zmizelo 100% achiev progresu a chci to zase popotáhnout
Co vím tak další cursed chesta bývala pravidelně v areat crater 2...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
když sem ráno hrál tak se zobrazila zpráva in game že budou servry vypínat..... kvůli reebotu servrů chvilku byla zpráva v pravo dole ted už tam ale není
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
No, ale podle achievů je jen v aktu 1 osm míst já vím o dvou ...
Katedrála 1 .. a Agony 3..
Katedrála 1 .. a Agony 3..
jo takhle tak to netuším, některé budou asi hodně o náhodě
1 cursed je ve fields namísto těch stromů
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
To Heller : Ale v pohode Ja to nejak preckam a vecer hraju Teda doufam...
nic si z toho nedelej..taky makam
Reve...ja rozbíjam všetko....baví ma craft ktorý je teraz konečne zmysluplný...snažím sa spraviť si build čo najviac s exp bonusom...tiež robím veci aj pre followerov...ak ta to baví tak sa s tým dá zahrať ) materiál do 60 sa hodí ked si budeš robiť altov