Otázky a Odpovědi
Zdravím, muže někdo poradit. Mam problém. Stahlo se mi z blizzardu jen 9 procent D3, a pak uz ani tuk. Vyskočily mi tam dvě hlášky: A listening port not be opened, The tracker is not responding. Nevím co stím. Díky za odpověd
Re: Dotazy ohladom D3
Helljovany píše:A tvůj projev je teda taky kvalita. Smažte ten odpad někdo...
no hlavne ze tehe odpade nikdo nesmaze...
v dnesni dobe co si dovoli je sileny, to je jak za dos-u kdyz se vymysleli prikazy, jak co spustit a co obejit aby to fungovalo, neuveritelny..
Nainstaloval jsem hru, přihlásil jsem se na battle net a pořád mi to hazí error 12. Kam zadat cd key netušim, ani to po mě nechtělo. Poradte.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
account - games and codes - add / upgrade game
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Ahoj, poradíte někdo, jak vytvořit kooperativní hru pouze s vybranými přáteli? Daří se mi připojovat se pouze na anonymní hráče. Moc děkuji za pomoc
Ahoj mel bych dotaz,mam uz Diabla 3 doma ale nevim jestli ho muzu nainstalit na starsi comp a hrat,protoze za par dni budu mit novy poskladany pc na kterem ho budu hrat a bojim se jestli mi to pak veme cd key.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
cd key je vazanej na Bnet account ne na PC kde je nainstlovany D3
Toho se bát nemusíš. CD key je vázanej na tvůj BN účet a ne na instalovanou hru..
Dej si je do friendlistu (vpravo dole) a pak je buď pozvi do své hry nebo se připoj do jejich.petrbican píše:Ahoj, poradíte někdo, jak vytvořit kooperativní hru pouze s vybranými přáteli? Daří se mi připojovat se pouze na anonymní hráče. Moc děkuji za pomoc
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kooperativní mód - prosím o pomoc
1. musis mat ludi medzi priatelmipetrbican píše:Ahoj, poradíte někdo, jak vytvořit kooperativní hru pouze s vybranými přáteli? Daří se mi připojovat se pouze na anonymní hráče. Moc děkuji za pomoc
2. ak uz niekto z priatelov hra, tak pri vybere postav na pravej strane mas quick join, tam sa na niekoho mozes pripojit.
3. pripadne v zozname hracov ked kliknes na priatela, mozes daj invite, alebo poziadat o invite, ak potvrdi, ste spolu.
-
- Quill Rat
Dá se nějak přímo ze hry vstoupit na aukci nebo musím vždy do menu? Jeweleři jsou ve hře až později? (zatím půlka druhého aktu a nenarazil jsem)
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Musíš chodit přez menu a na Jewellera narazíš až později, stejně tak na gemy.
Re: Problémek
vypln email jako login =)
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Zkus enter,...nic jinyho mě nenapadá :-p A proč na něj nemůžeš kliknout vlastně?
Bylo to tím meilem. Děkuji za radu. Jsem v tomto nováčkem Díky
a ty si tam vyplňoval co? ešte nezaložený nick charu?Sokar píše:Bylo to tím meilem. Děkuji za radu. Jsem v tomto nováčkem Díky
me to taky totiz prekvapilo =)
ale podle logovani na bn v prohlizeci je to stejny ... takze email =)
ale podle logovani na bn v prohlizeci je to stejny ... takze email =)