Diablo III - launch site
@timpa .. Ja jsem doufal, ze WD ve videu bude vypadat slabe, aby ho hralo co nejmene lidi. Skilled hraci se stejne nerozhoduji podle toho, jak je class vizualne zpracovana. Tohle jsou videa, ktere mohou ovlivnit pouze prilezitostne hrace.
Re: Diablo III - launch site
Už to tam je spracované aj na HD video.
- LizardWizard
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papin#2195
Vozi- s timhle nemuzu souhlasit. nepovazuju se za "skilled" hrace (tenhle termin mi vzdycky vyvola usmev na rtech, vazne ) a uz vubec se nepovazuju za hrace prilezitostneho (samozrejme je dulezite, abysme oba ten termin chapali tak nejak podobne) a presto si myslim, ze je hodne dulezite, jak je ta classa vizualne zpracovana... tedy alespon pro me urcite.
@lizardwizard .. Misto "skilled" hrace jsem mohl klidne pouzit termin "min-maxer", kterym Blizzard oznacuje jedince hledajici nejefektivnejsi zpusob hry. Za prilezitostne hrace pak povazuji kohokoliv, kdo se nezajima o theorycrafting. Chtel jsem se ale vyhnout zbytecnemu vysvetlovani terminu "min-maxer".
Tyhle videa se mne urcite libi, ale maji nulovou vypovidaci hodnotu (gameplay z normal a jeste s uber gearem). Na vyssi obtiznosti urcite nehodis firebombu a nesundas skupinku monster s rare bossem. Vsechno musi umrit rychle, aby to lahodilo oku prilezitostneho hrace. Urcite dokazi ocenit vizualni zpracovani skillu, ale nikdy bych nepouzival neco jenom kvuli uzasnemu vizualnimu efektu.
Tyhle videa se mne urcite libi, ale maji nulovou vypovidaci hodnotu (gameplay z normal a jeste s uber gearem). Na vyssi obtiznosti urcite nehodis firebombu a nesundas skupinku monster s rare bossem. Vsechno musi umrit rychle, aby to lahodilo oku prilezitostneho hrace. Urcite dokazi ocenit vizualni zpracovani skillu, ale nikdy bych nepouzival neco jenom kvuli uzasnemu vizualnimu efektu.
@Vozi.... Pokud si typ hráče že nevidíš animace ale jenom čísla a vzorce a různé propočty potom jsou ti vizuální věci překážkou.
Ale já jsem typ člověka co má rád všechno jak praktičnost tak vzhled. A v tom videu to vypadalo šíleně i když za WD budu hrát ale nejsem spokojený jak to vypadá.
Po delší době co jsem hrál betu je celkem na zamyšlení. Wizard má dobrý obrany a úhybný věci jak hrom. Ale WD už teď jsem celkem inkasoval psy byli ve předu hřbitov na hozený a ty mrchy modrý se teleportovali za mě a celkem jsem inkasoval a blbě se jich zbavuje.
Právě jsem si říkal že na vyšších obtížnostech jak se k WD něco dostane na tělo má celkem problém ale bude takhle podle mě nejzábavnější.
Edit: ty jedeš stejně wizarda tak proč chceš aby WD hrálo co nejméně lidí.
Ale já jsem typ člověka co má rád všechno jak praktičnost tak vzhled. A v tom videu to vypadalo šíleně i když za WD budu hrát ale nejsem spokojený jak to vypadá.
Po delší době co jsem hrál betu je celkem na zamyšlení. Wizard má dobrý obrany a úhybný věci jak hrom. Ale WD už teď jsem celkem inkasoval psy byli ve předu hřbitov na hozený a ty mrchy modrý se teleportovali za mě a celkem jsem inkasoval a blbě se jich zbavuje.
Právě jsem si říkal že na vyšších obtížnostech jak se k WD něco dostane na tělo má celkem problém ale bude takhle podle mě nejzábavnější.
Edit: ty jedeš stejně wizarda tak proč chceš aby WD hrálo co nejméně lidí.
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
aha, pokud to vysvetlis takhle, dava to mnohem vetsi smysl o tom, ze videa maji nulovou hodnotu, a je to pro efekt, s tim naprosto souhlasim kazdopadne si myslim, ze i to vizualni zpracovani ruznych schopnosti je dulezite do urcite miry
Krásné video, líbí se mi ta doktorova zoo, kterou může tahat sebou. Enraged gargantuan vypadá monstrózně.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Ten Garguntuan je fakt paradni... WD je za poslednich par let nejoriginalnejsi class v RPG hrach ktere jsem mel moznost hrat.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Tak je pravda že je takhle originální -> Wizard a podobný spol už je pořád to samé na stejné brdo ale tak dala by se udělat originální verze Necromanta nebo podobného summoncera. Temného gotického a podobně nápadu je hodně.
Bych ale více upřednostnil temnou magii (stínovou a podobně) plno goblinů a šotků než žáby a pavouky.
Bych ale více upřednostnil temnou magii (stínovou a podobně) plno goblinů a šotků než žáby a pavouky.
Formu shadow magie umí WD také, nevím na co si stěžuješ. ;o
Goblini by byli strašně nesmyslné klišé. Pochop, že ten týpek vyšel z džungle a jeho ability to naprosto dokonale reflektují. ;>
Goblini by byli strašně nesmyslné klišé. Pochop, že ten týpek vyšel z džungle a jeho ability to naprosto dokonale reflektují. ;>
Já bych to změnil celí na WD z džungle to sedí jeho ability ale mě se nelíbí summoner z džungle. Mám rád Gotický styl nebo renesanční i Barokní by šel když vidíš ty masky tajemný a mýtické. Je to o vkusu -> WD je zábavný ale nelíbí se mě že je to černý křovák co vypadá po mrtvici.
Ale je to subjektivní názor tak se toho moc nechytej doslovně. Já mám rád něco mezi temná hřbitovní magie který je na vznešené úrovni. Styl jak mám Avatara a podobně. Těžko se to popisuje bych musel jmenovat useky plno fantasy a anime a podobně a nevím co jsi všechno viděl
Ale Gargantua vypada podobně jako nepřátelé v anime Sakura jde do boje -> a mě se líbí ten styl jak má u loktů rozšířené ruce skoro jako celé tělo tenhle styl já miluji a Gargantua mě dostáva do kolen Bych to zkřížil Wizarda a WD
Ale je to subjektivní názor tak se toho moc nechytej doslovně. Já mám rád něco mezi temná hřbitovní magie který je na vznešené úrovni. Styl jak mám Avatara a podobně. Těžko se to popisuje bych musel jmenovat useky plno fantasy a anime a podobně a nevím co jsi všechno viděl
Ale Gargantua vypada podobně jako nepřátelé v anime Sakura jde do boje -> a mě se líbí ten styl jak má u loktů rozšířené ruce skoro jako celé tělo tenhle styl já miluji a Gargantua mě dostáva do kolen Bych to zkřížil Wizarda a WD
@timpa .. Jsi mne pripomnel epizodu BBT s gotickou tematikou.
http://www.youtube.com/watch?v=pz42g2fTsMY
Tady je poradny film s epickym locust swarmem a padajicimi zabami...
http://www.youtube.com/watch?v=uJmoEPwudN0
http://www.youtube.com/watch?v=pz42g2fTsMY
Tady je poradny film s epickym locust swarmem a padajicimi zabami...
http://www.youtube.com/watch?v=uJmoEPwudN0
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Uz se tesim na video wizzarda
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
To prozatím poslední video bylo skvělé. :>
A mame tady wizard spotlight video na IGN.
http://www.ign.com/videos/2012/04/30/di ... ight-video
EDIT: Docela zklamani teda. Pribehova cast videa byla fajn, ale ta herni cast je docela spatne zpracovana.
http://www.ign.com/videos/2012/04/30/di ... ight-video
EDIT: Docela zklamani teda. Pribehova cast videa byla fajn, ale ta herni cast je docela spatne zpracovana.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
náhodou, i ta herní není špatná
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Fájn video, sice za Wizku hrát nebudu, ale aspoň jsem díky videu nakouknul na "nové místečka" , její kouzlou Blizzard se mě prostě nelíbí, nemůžu tomu přijít na chutě.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
tobě se na wizovi nelíbí jedno kouzlo, mě se tam prostě strašně nelíbí celej monk a to od hlavy k patě!
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.