Patch 2.3.0
jj, bez buffu, takže to leze jak z chlupaté deky ty lvly na sezoně.
Re: Patch 2.3.0
Bez buffu, znovu kopčit postavy a shánět nový set? Tak na to se jim můžu tak akorát vykašlat. Nemá někdo odkaz na změny v tom patchi? Nebo aspoň napsat co je tam nového, jestli vůbec něco.
http://www.diablofans.com/news/48473-pt ... unity-buff
Odkaz na patch notes
Odkaz na patch notes
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Reflects Damage:
Now has a warning visual for a short time before dealing damage
Now reflects damage of the same type that was dealt
Now has a very short internal cooldown
Do PTR se to zdárně dostalo, teď jen doufat, že to projde až do live verze a můj Carn WD a BB DH konečně nebude muset přeskakovat 2 patra narvaný vypič*nejma, zajeb*nejma, imbecilníma, nechutnejma, otravnejma, smradlavejma, podlejma, nezničitelnejma reflect packama .
Now has a warning visual for a short time before dealing damage
Now reflects damage of the same type that was dealt
Now has a very short internal cooldown
Do PTR se to zdárně dostalo, teď jen doufat, že to projde až do live verze a můj Carn WD a BB DH konečně nebude muset přeskakovat 2 patra narvaný vypič*nejma, zajeb*nejma, imbecilníma, nechutnejma, otravnejma, smradlavejma, podlejma, nezničitelnejma reflect packama .
Vi se nejakej datum kdy to nahodi nebo to blizz sam nevi?
Soon nebo Soonerino
Já tipuju právě srpen ...tak půlku srpna
Máte pravdu oba dva :-D v pulce srpna skončí sezóna a v září začne nová s patchem :-)
už aby nastala alespoň nějaká změna
Největší změna pro Mě osobně nastane na konci září...to se na tento zhovadilej svět vyklube malej Setonek . Takže bych rád stihl 2.3 ještě před tím, pak totiž budu 2měsíce v lihu a času moc nebude, to je jasný .
Tak jsem vyzkoušel WD ještě chci zkusit Crusadera s těmi kladivy ale bez toho bonusu na to kašlu nevím proč to vůbec vypínají mají to nechat perma aby si to hráči vyzkoušeli stejně se do normální hry nic nepřenáší.
Seton píše:Největší změna pro Mě osobně nastane na konci září...to se na tento zhovadilej svět vyklube malej Setonek . Takže bych rád stihl 2.3 ještě před tím, pak totiž budu 2měsíce v lihu a času moc nebude, to je jasný .
gratulka Sete
hosi kdybych mel jmenovat co vsechno v mym zivote bylo nutny nasilne poskrtat s prichodem svatby a dvou deti tak mi nestaci stranka, modri asi uz vedi a ostatni to poznaji...
Ale postupne po kruckach seznam znovu obnovuji, ale je to na delsi lokte, i proto nikdy nepochopim lidi co uz toho prosedej do jakehosi PL2000...
Ale postupne po kruckach seznam znovu obnovuji, ale je to na delsi lokte, i proto nikdy nepochopim lidi co uz toho prosedej do jakehosi PL2000...
Lulinak: Nie kazdy ma zaujem o rodinny zivot bohuzel? bohudik?
- Černý vlk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
z biologického hlediska se měří úspěšnost jedince na počtu dětí. Takže vysoký paragon , GR apod. je nic v porovnání s dítětem, žejoY0G1 píše:Lulinak: Nie kazdy ma zaujem o rodinny zivot bohuzel? bohudik?
Chce to nějak hezky skloubit Záliby duševní, fyzické, pařmenské + povinnosti pracovní + rodinné. A pak pár hodin spánku
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
To Seton : I tak se da hrat sefe.Uvidis.Vzdyt ja jsem to zivouci priklad Holt vecer bude jen pro nas