PTR 2.1 Online

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Gold Eagle
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259
Re: PTR 2.1 Online

Příspěvek od Gold Eagle » 01.08.2014, 10:42 hod.

No jo, ale onPTR nikdy ještě nehrál, takže v accountu pře webprohlížeč musí povolit PTR a vlastně stáhnout, pak to jde přes tu aplikaci. Někde je to tady přesně popsaný v češtině.

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 01.08.2014, 11:48 hod.

no našel sem tam přes web, dole u diabla RoS PTR a je tam download client, to asi stáhnu a je to exáč, takže to nainstaluju a pak přes tu aplikaci jak spouštim hru bude normálně v tý záložce PTR, to taky postahuju a pak tam bude normálně Start jako do hry? Jen skočím do PTR a tam to udělám jak psal Dave? Vypadá to práce na minutu, ale asi objem dat se bude stahovat víkend :( Předpokládám, že si to pamatovat kde to skončilo nebude, tak to budu muset nechat zaplý...rád bych si ty GR zkusil, ale vidina tolika stahování se mi nepáčí :D a taky přemýšlím, že když se vyblbnu na PTR, jestli mě to pak bude třeba tolik bavit až ten patch přijde...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 01.08.2014, 11:55 hod.

to stáhneš já mám taky pomalej net a jede to

je to myslím 12GB ikdyž to prvně píše že víc, jinak se to dá pauznout a pak klidně pokračovat takže no problem, nejlepší ej to enchat tahat v noci

jak to spustíš tak hlavně bacha aby jsi si nenakopíroval postavy z ameriského servru , musíš to přehodit na evropu

PS: taky jsem to chtěl skusit, tak jdu rift padne kámen do trial runu, blbý monstra dostal jsem jen lvl 1, jdu GR lvl 1 padá to jak muchy, už jsem skoro na konci DC a vymalováno všechny kameny jsou v háji a můžu to dělat celé odznova... celej nasranej jsem to vypl a už nepustil :D

edit 2 v pravo nahoře je takové udělátko pro kopírování postav z live servru na prt servr jak pustíš hru
Naposledy upravil(a) hulkxxxl dne 01.08.2014, 11:57 hod., celkem upraveno 2 x.
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 01.08.2014, 11:56 hod.

myslíš po prvním spuštění PTR? Někde překliknout na evropu a stáhnout postavy...snad to neposeru, jestli se do toho pustim :) díky za info
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
BattleTag:VitekP#2890

Příspěvek od witekcz » 01.08.2014, 12:10 hod.

Gold Eagle píše:No jo, ale onPTR nikdy ještě nehrál, takže v accountu pře webprohlížeč musí povolit PTR a vlastně stáhnout, pak to jde přes tu aplikaci. Někde je to tady přesně popsaný v češtině.
Psal jsem to tu :arrow: http://www.diablofans.cz/ptr-patch-21-v ... -zmen.html

Kód: Vybrat vše

Pokud si chcete PTR zkusit, zde je návod, jak si vytvořit účet a hrát:

Nalogujte se sem https://eu.battle.net/account/management/
Klikněte na štítek s informacema o licenci D3.
Na nové stránce klikněte na "Create a PTR account".
Až budete mít vytvoříno, odlogujte a znova zalogujte battle.net klienta, a na záložce D3 se nad tlačítkem Play udělá rozbalovací menu, vyber PTR, stáhněte, nainstalujte, spustě.
Po nalogování vytvořte novou postavičku
Na obrazovce výběru postav se vám v pravém horním rohu objeví rozbalovací menu, z něho vyberte Europe a zmáčkněte Copy. Tím se vám nakopírují postavičky na PTR realm a můžete začít zkoušet =)
:wave:
Naposledy upravil(a) witekcz dne 01.08.2014, 14:18 hod., celkem upraveno 1 x.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 01.08.2014, 12:41 hod.

Shadou opiš si výše jmenované a přilep na komp, aby jsi pak nenadával, že to nejde nebo potom, že jsi si omylem nakopíroval Americký postavy. Pokud na aemerice nemáš, tak žádný a byl si tak zase na 1-2 dny mimo než budeš moct kopírovat znovu. :D
V nastavení downloadu až to bude tahat ty gigabajty přes Battlenet aplikaci se koukni zda je pro tebe lepší vypnout peer to peer, je to po dorolování nastavení dovnloadu až dole. Doklikáš se tam přes OPTION/GAME SETTINGS/GAMEINSTALL/UPDATE zaroluješ dolu do oblasti s názvem NETWORK BANDWIDTH a Enable peer to peer je až na konci. Někomu se vyplatí to vypnout a dost se mu zrychlí download. To poznáš, že po vypnutí se ti tychlost stahování zvýší.

witekCZ: Jo to je ono, jsem se tím taky doslova řídíl, abych to neposr. :oops:
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 01.08.2014, 12:55 hod., celkem upraveno 1 x.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 01.08.2014, 12:54 hod.

sem si to nakopíroval do hlavy, na webu mám už vše zařízené tu z práce, doma to jen rychle spustím a pak jdu na oslavu a vrátím se až večer, tak doufám, že to už bude stažený :)

EDIT: tak sem došel dom z práce a zapnul to a ono to stahuje 10MB/s, sem se šel vych...čůrat a je stažená skoro čtvrtka :D tak to si už zkusim možná dneska večer, nebo jak dlouho trvá, než to nakopíruje pak ty postavy?
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 01.08.2014, 13:57 hod.

A prej, že má blbej net :P. Nakopírování postav trvá 10s a to jen kvůli tomu, že tě to odloguje a musíš se znovu lognout.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 01.08.2014, 14:07 hod.

Von si z nás dělá pr*el. Jen jestli to není interní tester Blizzardu. Skoro jsem dle popisků myslel, že ještě jede na poctivým modemu 16 kbit/s. :twisted:

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 03.08.2014, 16:45 hod.

já mám net dobrej, ale omezený data, pak to net zpomaluje když moc stahuju...proto se mi do toho nechtělo, ale dotrápil sem to. Po víkendovém hraní na PTR mohu za WD říci, a nejen za wd, že je to pěkně v pr...

questy, za který ted mám odměnu 421k goldů upravili tak, že dávají 160k goldů, to je bída, takže než přijde patch musim hodně hrabat prachy, prdět na bounty a jet jen ty questy na ty love....to je první poznatek

další poznatek je příjemnější z pohledu WD, fetiši jsou vedle psa a templáře a postavy vidět, takže za T6 vidím jak mi umírají a mohu je obnovovat včas...

další už o trošku horší poznatek je z hlediska fetišů z pasivky. Jak se každý těší, že si bude mít kolem sebe hezky 23 fetisů, gargu a psa tak bude zklamán. Jel sem teda jen T6 a dopadlo to následovně. Rain of Toads už nějak opravili a dostat se na patnáct paivkových fetišů není tak snadné jako tomu je doteď ale dá se to...ale trvá to. Každopádně jel sem bounty T6 fields po delší době, než tomu je ted sem vyvolal patnáct padivkových fetišů, měl sem sedm svých fire a fire garga psa. Naběhl buvol tím svým namachrovaným přiběhem a z patnácti pasivkových fetišů zbylo pět, skilový všichni a pes v pohodě...doběhli mobky obyčejný mobky oštěpaři a co zásah do pasivkovýho fetiše, to IK...takže sem vlastně ztratil pasivku a hrál stejně jen s těma svýma sedmy a garga dogem. Takže špatná zpráva je, že build 23 fetáků a pes zřejmě nepůjde...on půjde ale asi do určitý obtížnosti....

takže build fetiši z pasivky, jak jede teď dost hráčů bude úplně mimo, protože ti fetiši nic nevydrží, a jen pořád pouštět déšť mít dvě pasivkový fetiše a psa nebude asi nic moc na vyšší obtížnosti...

co se týče dmge fetišů z pasivky, tak ta je taky žalostná, ale je jich patnáct, tak dohromady to ujde...bohužel jich patnáct je jen malou chvíli.

Když doběhli elitky a pustili diskotéku (arcane) tak se po fetišech z pasivky zaprášilo, přežily ti ze skilu a garga pes a tak dále, pořád stejná písnička.

Takže závěrem. Kdo se těšil na build z normálníma fetišema a ještě k nim z pasivky, bude zklamaný, jestli to ještě troku nepoladí...ale myslím, že nepoladí, protože kdyby vydrželi déle a wdčko mělo kolem sebe 23 fetišů, tak by to asi bylo moc OP takže to bliz vyřešil takto, vydrží prd a je to škoda pasivky. Také sem to plánoval aspoň vyzkoušet, ale ted už vím,ž e zůstanu u buildu co mám...

jinak se mi taky líbila nová grafika všech affixů elitek, sbírání goldů se počítá v pravo v obrazovce, což je taky pěkné...

dále sem skočil greater rifty, abych konečně pochopil jak to funguje. Celkově je to dobré zpestření, ale dávám tomu tak měsíc max. Dropnul sem v nějakém 24 patře ten gem na cc petů, nasadil a nevšiml sem si žádné změny, dávali všichni stejně, tak nevím, podle mě když se jim přidá krit chance, tak by měli dávat větší dmg, ale možná se pletu no...dávali prostě stejně, k upgradeu sem se nedostal, pač sem chtěl dojít co nejdále a ve 32 patře sem zalamil a zabil mě molten, pač si mě ti blbci přitáhli zrovna když jeden z nich chcípnul, takže sem dostal víceméně IK (pasivku na přetití sem si vyměnil za třetí na dogy, abych měl silnějšího psa. Normálně bych to neudělal samo, ale tady si postavu za pár dnů nahraju znovu a jede se dál, tak mě ta smrt nějak netankovala)...celkově je GR jako normální rift, jen všechno popadá na konci, tudíž nic moc změna...

takže asi tak,možná sem ještě na něco zapoměl, ale sem toho plnej no :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 03.08.2014, 17:04 hod.

Ono v dnešní době ještě existuje provider s fupem? o_O
R.I.P. 27.3.2014

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 03.08.2014, 18:16 hod.

kdyz jsou hlupaci,ktery si to zaplatej,tak proc ne...i v horni dolni musi existovat normalni provider

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 03.08.2014, 18:49 hod.

By jste se divili.
Kde jsem bydlel dřív tak byl NET od tmobilu max 3 MB bo kolik to bylo.
O 5 km dal kde bydlim ted tak mám 40 a je to jiná liga.:)
Da se ještě tam sehnat NET od tech rádoby odborníků A1 net ATP. Ale to je silenost.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 19:38 hod.

Shadou: Ano pasivkoví prd vydrží, bo nemaj force armor, ti ze skillu ho mají. Proto nedostanou IK. To že se dostat na 15 z pasivky je fuška jsem si taky všimnul. Oni časem budou lidi brečet, tak to boostnou. I když už u sebe vidím spíše fire pet WD, kvuli protectorovi + AOE fire Gdogovi, těm bude boost slušet. Naštěstí teď jedu na SC. Takže mě chcípání nevadí.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 03.08.2014, 20:47 hod.

mám co mám s tím nic nenadělám, kdybych nestahoval mrtě okolo, tak no problém, ale já jen diablem nežiju :D mohl bych mít net bez omezení, ale ten by nebyl tak ulstrarychlej...

to alfajk: kdo říká, že si net platim??? :)

to GoldEagle: tak fire wd sem tam zkoušel taky, ale nic moc...pořád vychází líp ti fetišáci a physical. Důvod je prostý. i když zvýšili agresivitu toho doga, tak on ten dement vždycky mlátí cokoliv jiného než potřebuju a tím je vlastně celkem k prdu...například když sem došel k bosovi a kolem byl ještě trošku trash, tak ten blbec lítal kolem a mlátil ten trash a bossa si ani nevšiml...takže mu moc inteligence nepřidali bych řekl a tudíž specka na psa je k ničemu...možná na nižší obtížnosti ju, ale na vyšší je potřeba aby mlátil to správné...s tím boostem pasivkových bych to neviděl moc růžově, chtějí přeci ty postavy srovnat na jednu lajnu :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

bleptys
Gorebelly
BattleTag:bleptys#2344

Příspěvek od bleptys » 03.08.2014, 22:33 hod.

Slyšel jsem, že u whirl wind chtějí zvětšit proc efekt. Je to pravda???
CZSK Komunita

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.08.2014, 22:33 hod.

Nechi srovnat postavy na jednu lajnu, chci, aby ta co hraju byla OP, to mě stačí. :D

Shadou: Při použití toho speciálního kamene na pety se ti nezvýší critical dmg petů, ti mají dmg stále stejnou, pouze se ti zvedne četnost kritického zásahu petů. Viz i moje diskuse s testerem na Blizzard fóru http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 072?page=5
Peti mají critical chance stejný - 15%. Do jejich dmg se počítá critical hit damage a attack speed damage postavy, ovšem nikoli critical hit chance postavy. Tomu odpovídá i to co počítá kalkulátor dmg petů WD. Proto ten legendární kámen na pety pety hodně boostne - začnou víc jak 2x častěji dávat critical hit damage (i když bude stejná). Měl jsi si spíše všimnout, že při použití toho kamene skáčou od WD petů víc jak 2x častěji žlutý čísla kritických zásahů.

Dobře by jsi to poznal testem na Ghomovi - pes nebo fetiši by ho s tím kamenem v prstenu umlátili rychleji.

Chtěl bych to na live vyzkoušet z nějakýho horšího gearu, kde bych maxoval jen critical damage a attack speed postavy a minimem critical chance. DPS takové postavy by na kouzla a útoky postavy byly slabé, ale peti by i tak byly silní, bo mají vlastní critical chance a jejich damage není ovlivněna critical chance postavy.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 04.08.2014, 07:12 hod.

aha , no tak to by pak asi šlo rozpoznat, ale mě přijde, že mi ti fetiši kritujou každým záseham, lítají neustále jen žlutý čísla. Ty bílý co lítaj jsou haunt a žáby...možná sundám nějaký ringy a z paragonu dám do cc nula a pak to zkusím....jenže to ho budu muset znovu dropnout, když sem s ním chcípnul :D dneska odpoledne tomu věnuju dvě hodinky a zkusím ho dropnout na toho druhýho wd, který neumřel, tam jedu specku na psa a fire. S ním dropnu ten gem a snížím vše co se dá na cc a uvidíme :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 04.08.2014, 08:37 hod.

Gold Eagle píše:Shadou: Ano pasivkoví prd vydrží, bo nemaj force armor, ti ze skillu ho mají. Proto nedostanou IK. To že se dostat na 15 z pasivky je fuška jsem si taky všimnul. Oni časem budou lidi brečet, tak to boostnou. I když už u sebe vidím spíše fire pet WD, kvuli protectorovi + AOE fire Gdogovi, těm bude boost slušet. Naštěstí teď jedu na SC. Takže mě chcípání nevadí.
Asi tak. Nas*at na FS :D. FA + Gdog vede :)!!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 04.08.2014, 09:09 hod.

ono by to bylo i dost zoufalý v riftu, nedávno jsme byli tři wd a wizna v riftu, každý měl svý čoklíky a fetiše...co budu povídat, bylo přefetišováno a tak když přiběhla elitka, tak sem vlastně nedemidžoval, jen žáby, všichni mý fetišáci stáli ve třetí řadě od elitek a pes mi stál u nohy....pochybuju, že to místo pořešili tak dokonale, že když budou v partě tři fetiš wdčka, že další dva budou mít místo. Oni to pořešili pro single game, kdy jich máš dohromady 23+psa(psy) a tak aby se všichni vešli...ale když jich tam bude 69+psi tak nevím nevím...už kvůli tomu je možná dobře, že to takhle šalamounsky vyřešili. V současné době nikdo neřeší zuni set, každý jede fetiše z pasivky a je vysmátej, tohle je po patchi donutí skládat set, nebo dropnout kukri...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Obecně“