PTR 2.1 Online

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Zaljan
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ZALJAN#2717
Re: PTR 2.1 Online

Příspěvek od Zaljan » 07.08.2014, 01:54 hod.

wizz mrzak? kdyz jsem prvni 2 mesice po vydani RoS hral aktivne, tak je pravda, ze jako WD (jen pro poradek, hraju ho jako svuj primarni char po celou dobu sve HC kariery at uz je ci neni tzv. OP) jsem diky zkompletovani zuni a stastnemu dropu kukri (TaT jsem nedropnul nikdy, SMK 3x - sic!) daval ze zacatku vic dmg nez zbytek party dohromady (a to i na T6, kde mel clovek v te dobe potize najit lidi i na publicu nejen ve FL)... brzo se vsak situace srovnala a wizzove (konkretne treba Leo) zacali cistit bojiste tak efektivne, ze jsem chodil vetsinu casu bez pidizviku z pasivky, protoze jsem je proste nestacil vyvolat (kdyz doslo ke zmene z pouheho casteni na hitovani, tak to pak bylo jeste markantnejsi)...

jinak souhlas s ostatnimi v tom, ze na HC lidi chodili na vyssi T v drtive vetsine az pote, co na to skutecne meli dmg a thoug, protoze jinak to byla nejpozdeji pri nejake peknem kombu 2-3 elit ("optimalne" z A4/5) expresni jizdenka na hrbitov :-)

a ze by nekdy nekdo kicknul tanka, jen kvuli nizkemu dps, to taky ne... pokud to mel nastaveno na preziti party, tak DPS dealeri trosku prehazeli vlastni skilly a jeho chybejici dmg s prehledem nahradili (napr. u WD vymena horrify s runou na armor za dalsi pety nebo SH nebo MC paranoia)

pokud je neco u WD vs wizz spatne, tak je to podle me hlavne nulova mana-narocnost u petu

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 06:25 hod.

Ksinbad píše: Shadou

Postavy by měli být ve hře více vyrovnaný, aby každý mohl s dobrým gearem obstojně farmit i nejvyšší tormenty. Nikdy to nebude dokonalý to ani nikdo nechce, ale nesmí být ty rozdíly až tak velký jako jsou teď. Moc dobře nechápu proč s tím nesouhlasíš. Tobě se zdá normální, aby WD byl tak silný? Já už hrál s pár opravdu silnými WD, kteří dávali 3x damage než zbytek party dohromady. Zní to neuvěřitelně, ale je to tak.
Já souhlasím s tím, e WDčko je dobrý, to nepopírám. Já jsem jen argumentoval tím, že když má někdo štěstí na drop, tak si může T6 farmit s každým charem. Na softu víceméně i bez štěstí na drop, tam je jedno , když pětkrát za run chcípneš, když to pak dobiješ, takže navalíš všechno do dmge a pak jedeš trošku efektivně i T6. Co sem takhle chodil rifty během těch čtyř měsíců co je RoSko, tak sem potkal Crushe, kterým sem nesahal ani po kotníky, potkal sem i wizzardy, kteří to krájeli neskutečně, monky, který palmem dávali všemu IK nebo se mi to možná zdálo, ale kosili to, DHčka o těch ani nemluvím a barbaři klokani? To je síla...kam sem se na ně s*al....KAŽDÝ char může farmit T6, chce to skill a štěstí na výbavu.

Jak psal Eagle. K čemu mi je, že dog dává za xy mega což je třeba třkrát víc, než krituje jiný char, když půlku boje prostojí a druhou půlku bojuje s čímkoliv jiným, než potřebuju??? V tomlhe mi příde WDčko spíš low, než OP! Abych já osobně bral své WDčko OP muselo by mít trošku větší inteligenci petů, nebo tlačítko, kterým ty pety posílám na cíle, který JÁ chci a ne jak to je teď. Když sem ve WoW hrál huntera beastmastera, tak sem si peta vždy posílal a odvolával kam sem potřeboval....tady to nefachá a tak ti malý blbečkové s psem stojí vesele v arcane a ani je nenapadne odběhnout a tak vesele chcípaj a tak...

že wizardi nebrečeli na začátku, když byl buglej ten jeden skill ten bouchací nebo co a všichni jeli wizzarda s WoH? Jakmile to opravili, tak začly nářky...

Takže reakce na tvůj přispěvek je jediná, s obstojným gearem a hlavně skilem může každý farmit T6. Pak je otázka jak každý bere slovo efektivní, někdo efektivní bere sundat elitku do dvaceti vteřin na T6, někdo do pěti a někdo třeba do minuty a půl....

O GR ani nemluvím, tam pet WD nad třicet nemá moc šanci, leda s kukri, abys měl "nesmrtelný" pety, když si je můžeš neustále dovyvolávat, ale jinak se to nedá. DMG charu je nula nula prd a když pochcípaj peti a zbyde jen dog, tak je to bída...když vezmu Jade WD, který zas těží z toho, že naběhne (sice ve spiritu ale i tak) mezi elitky, který chce harvestnout, tak je to taky v GR 30+ o držku....tam budou právě profitovat wizny, babuloví, crushové atd. WD bude na chvostu...nesmrtelní peti by to vyřešili, ale to nerfli, takže asi tak...a mě ani nenapadne, abych tu kvůli tomu bulel! Prostě pojedu patro 25 max a budu spokojenej...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 07.08.2014, 07:55 hod.

Naprosto souhlasím se Shadouem. Vše v příspěvku nademnou se mi zdá rozumný. Bereš mě slova z huby :D.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 07.08.2014, 09:58 hod.

AHa, lol .. zapnu PTR a tam je Season 2 :D

Takže jsem nestihl dojít na lvl 70 .. no nic jdu to zkusit nyní :) jen nevím, co zvolit ..
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 10:09 hod.

musíš víc hrát a ne pořád stávkovat :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 07.08.2014, 10:16 hod.

No teď dávám hodně odpočinek hranímu .. :) a když už jdu hrát, tak volím alfu HOTS.
Neboj se nic, jakmile se ochladí, jsem tu zase pečenej vařenej :D
CO mám dát za char do sezony 2 ? nemohu si nějak vybrat :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 10:18 hod.

určitě bych hrál to na co jsi zvyklej, co ovládáš, aby to šlapalo od začátku. Já jak najede patch, tak jdu do sezony za WD samo :) Od nuly to bude super, jako kdysi na začátku, docela se na to těším. Plánuju solo selffound, sezona ideálka, vše vynulovaný, bez goldů, bez paragonů...super
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 07.08.2014, 10:21 hod.

Kdyby za toho WD byly aspoň nějaký speciální unikátky, ale co vím, tak nejsou. To jsou cvoci poskoci v tom Blizzardu.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 07.08.2014, 10:21 hod.

Jo na to se těším taky :)
ok, takže na PTR si dám Mončici Pipinku :D

Jelikož na live sezoně si užiju Barbara až až :)
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 07.08.2014, 10:34 hod.

Tak wizard se na PTR stava pomalu zas ultimatnim zabijakem,, takhle se da hitovat s meteory i pres 1 bil, jak natocil Jaetch.

Na US foru k tomu pise, ze je akorat trosku papir a musi nejak vymyslet co s tim ....

Ja chvilku zkousel svoji SC postavu s jeste slabsi vybavou (asi 3 tydny stara kopie charu na PTR) co mam http://eu.battle.net/d3/en/profile/Leon ... o/45441295 akorat mam kopii bez RoRG a misto toho ten ring co vysava zivoty. Nedaval jsem zdaleka takove crity (nemam vubec poladenou vybavu na meteory), max neco pres 50 mil, ale na T6 jsem se mohl prochazet vice mene stylem jako ve 2.06 muzu na T4. Buff regenu a LOH je neskutecny ... a hlavne v poslednim patchi neskutecny buff regenerace AP, jak z MW conduit, tak arcanot, tusim i astral presence zkousel jsem takovyhle build

(Nemam pro nej slusny 2h - s 2h by to bylo lepsi)

Prakticky celou sezonu 1 PTR HC jsem odehral s 2H a nedam na ne dopustit - zvlast ted, kdyz MW conduit funguje daleko ucinneji a neni potreba mit tak vysoke CC a APoC tak offhand vubec nechybi

btw rano jsem se na chvili lognul a nejaky blazen uz dal PL100 v Season 2 asi v 10h naseho casu :)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 07.08.2014, 10:43 hod.

Jo tne blázen byl i na streamu tuším .. nechápal jsem, jestli to je bug či co :D

jinak u Monka zkusím taky 2H .. jsem zvědavý..
Obrázek

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 07.08.2014, 11:09 hod.

Na foru už se brečí, že vylevelování gemu trvá cca 130 hodin, že je to moc, doufám, že to sníží tak na třetinu 8-)

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 07.08.2014, 11:41 hod.

Jak tu čtu, u WD se vše pořád točí kolem petů (mateřské školky) - není to špatně?
Celkem by mne zajímalo, zda bude např. v souvislosti s boostem two-hand (kolikátým už? :D ) možno hrát WD efektivně i jinak, tzn. bez fetišárny i komplet Jade setu - tj. jet to klasicky na manové skilly, bez zviřátek. Sice mne ta mateřská školka pořád baví, ale třebas takový cloud of bats v původním D3 byl taky fajn zábavička, jak lítalo všude to pečené masíčko :lol:

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 11:48 hod.

tak bati byli dobrý když byl LS, uvidíme jak opraví LoH, každpoádně víš jak to je, jeden na něco přijde, co je fajne a hned to hrají všichni :) Tak se vrat do pravěku a vytáhni baty, když ti to půjde, tak opičky pojedou tvůj build :D

to Eagle: na WD spešl legendy nejsou a co? Nebudeš ho hrát, protože na jiný chary jsou? To snad ne :)

to Davac : vylepšení gemu bych protáh klidně na třista hodin, aspon to bude člověka dýl bavit, když by sis ho vylepšil na max za týden, tak tě to zas přestane bavit :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 07.08.2014, 11:58 hod.

Mě ne. Nejhorší období na D3 je dycky když něco nemáš a hledáš nebo vylepšuješ. Uvědom si, že to nedělají pro nolifery, ale pro masu, ty příspěvky v tom tématu byly dost logické, hlas lidu. Jestli to bude mít nolifer za 3 dny nebo za 8 už je jedno, ale jestli to bude mít casual za měsíc nebo za tři, to už je rozdíl, páč tři měsíce u toho nevydrží 80% hráčů :wave: .

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 07.08.2014, 11:59 hod.

Jooo, něco už vylezlo :)
-Sezona-New Legendary Ceremonial Dagger
Soul Harvest now stacks up to 10 times

-Non-sezona-New Ceremonial Dagger
Your Poison Darts and your Fetishes' Poison Darts now pierce
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 12:07 hod.

To je super, když každý chce a potřebuje kukri :D A jestli tyhle nový knifey budou padat jak ta kukri, tak budu mít do smrti meč :D

to Davac: na diablo 3 je právě to období, kdy něco nemáš a hledáš ta nejlepší doba, protože tě to do tý hry táhne. Vím jak to bylo na vanile, kdy sem už měl vše a po práci sem si říkal, půjdu si zahrát nebo si nepůjdu zahrát? V hlavně mi běželo, vše máš tak co tam. Kluci se kterýma sem hrál už moc nehráli...tak sem většinou do hry nešel...ale dokud sem neměl vše co sem chtěl ,t ak sem se do tý hry i těšil :) máš to přehozený kámo ;) A mě je celkem ukradený, jestli budu mít vylepšený gem za den nebo rok víš jak :) jde to bez nich půjde to s nima(gemama) takže pro mě hra neztratí smysl ani když ten gem mít nebudu...to že každý chce mít všechno hned, aby se mohl "pyšnit" že to už má a za chvíli ho to přestalo bavit to je směšný, prej hlas lidu :D hlas uplakaných dětí, co musí mít všechno hned si zapoměl říct :)
A myslím, že naopak 80% hráčů se na to vyprdne, jakmile už nebude mít v hře co střádat...ne naopak :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 07.08.2014, 12:09 hod.

@Darkness moc pekny, myslel jsem si ze to bude boost jak svině. Takze myslím zase opráším svého oblíbeného wizze :)

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 07.08.2014, 12:10 hod.

Tak to nic moc ty legendárky. Poison dart pet fetiš bulid je slabší bo nemůžu mít MOJ a je to na pytel. A soul harvest nepoužívám.

Já bych ty wizardy nerfnul. :D Jestli tenhle wiz doleze v GR na 35 a já s petama chcípám na 30, tak je jasně OP a chce to jemnou kastraci!!! :D Nebo ho začnu zase hrát? Pak ne.

Ano 2H zbraň by měla být zajímavá ve 2.1 pro jade WD - jelikož haunt a locus přecejc počítají dmg ze základní dmg zbraně, tak by měli dávat s 2H větší dmg, a to o dost - 40%?

Ano. já bych dal na vylevelování gemu na rank 200 tak 50 hodin. :D

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 07.08.2014, 12:26 hod.

Už mám 17 lvl mončici a žlutá 2H staffka se mi vyplatí víc, jak dvě 1h ... dobré toto :D
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“