Patch 2.4.0
Já mám dojem, že všechny patche této velikosti se vždy u nás nahazovaly ve středu ráno, takže bych se divil, kdyby byl patch 2.4.0 až v pátek. Nechápu proč kolem toho dělají tolik tajností, konec sezóny hlásí měsíc dopředu, ale termín vydání patche chrání jako státní tajemství.
Re: Patch 2.4.0
Tak to vypadá, že patch je připraven ke spuštění (tzn. klient ho ještě nestahuje, ale už mohou dělat datamining):
https://www.reddit.com/r/Diablo/comment ... datamined/
https://www.reddit.com/r/Diablo/comment ... datamined/
http://i.imgur.com/Fp6EAWa.jpg
To je z PS4 Asia region. Tam už je 2.4 live. Takže spíš dnes patch bude.
To je z PS4 Asia region. Tam už je 2.4 live. Takže spíš dnes patch bude.
Co to je? :-) pěkný monitor :-):-):-)
Jak jsem tam doplnil hned edit (nečekal jsem, že někdo stihne reakce, tak jsem ani nepsal "edit").
Monitor používám podobný, PS4 ale fuj :-)
Edit: Ale nějak se flákají s dataminingem. Už mají cca 10 hodin možnost analyzovat, tak šup, šup, zajímají mě rozdíly oproti PTR.
Monitor používám podobný, PS4 ale fuj :-)
Edit: Ale nějak se flákají s dataminingem. Už mají cca 10 hodin možnost analyzovat, tak šup, šup, zajímají mě rozdíly oproti PTR.
Naposledy upravil(a) Mlok dne 12.01.2016, 13:06 hod., celkem upraveno 2 x.
Jsem si myslel :-) jojo jsem rychlík :-D
Teď jsem to chtěl psát, že asiati na PS už jedou 2.4 . Zajímavé je, že nikde nic od Blizzu .
Surprice madafakáá nebo tak něco?
Surprice madafakáá nebo tak něco?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Jojo, na asiaty je 10 hodin nějak moc, něco je špatně ...Mlok píše:....
Mne by celkem zajímalo, jak to dopadne s ringy Litany + Wailing host - bude to zabiják setů a nebo ne? Mám toho na WD kupu v truhle a zároveň dlouhodobě tunu legendárek šrotuju i v ancík verzích, takže jestli to zase bude in a zásoby půjdou do kanálu...
Tak jak to vypadá? Bude zítra ten patch?
LoN bude zabiják setů jen někde....u některých buildů a class se prostě nevyplatí, ale takovej LoN Dart WD (už mám dopředu složeno, kromě 2 věcí co jsou až v 2.4) to je sakra pecka, nechutný, řekl bych až uchcanciózní dmg !!
Ksinbad: Podle všeho asi jo, jen Blizz furt mlčí
Ksinbad: Podle všeho asi jo, jen Blizz furt mlčí
S jistotou se teprve uvidí.
Na konzolích je už online.
Asia servery (pro PC) mají potvrzeno (blue postem), že bude patch ve čtvrtek. A dříve to bylo vždy US v úterý, EU ve středu a Asia čtvrtek. A vždy je na Asia serverech jako poslední. Tak US a EU musí stihnout někdy před tím, tedy to pořád ukazuje, že už by měl být na US každou chvíli.
Asia servery (pro PC) mají potvrzeno (blue postem), že bude patch ve čtvrtek. A dříve to bylo vždy US v úterý, EU ve středu a Asia čtvrtek. A vždy je na Asia serverech jako poslední. Tak US a EU musí stihnout někdy před tím, tedy to pořád ukazuje, že už by měl být na US každou chvíli.
Jojo tento trend je celkem zajetý myslím,že zítra už hrajem!!Mlok píše:S jistotou se teprve uvidí.
Kua tady je zase lidí .... kde ste byli všichni? zas chvilku na patch a pak ticho po pěšině? . Tolik online lidí tu nebylo už měsíc
- Zmener
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:McZmener#2115
Lidi klidek a nebudte nervozni. Patch ma byt zitra ne dnes ne vcera. ZITRA! Tak se jdete ven probehnout nebo tak a vydrzte to.
už bych asi odpověděl stejně , je to tak 70. dotaz v tomto vláknu a 60. odpověď . Osobně bych to ale míchnul supp barbem (2x2 supp) .