Zeď nářků
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
arty buď rád že ten štít nemáš já ho mám a zase nemám za co ho přetočit je tam strašně moooooc možností a už jsem to vzdal a leží v truhle
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Zeď nářků
Tak si musim pobrecet, protoze to uz neni ani k vzteku, ale k placi. Proboha muzete mi nekdo vysvetlit proc ti zakladaji hru na publiku, kdyz potom nehraji? Vcera mi trvalo asi 1,5 hodiny nez jsem se dostal do solidni party na rifty kde to pekne odsejpalo. Jednak se tam cpou samý zoufalci co nemaj na danou obtiznost coz by mi ani tak nevadilo. Co je ale vrchol, je kdyz otevres rift a nikdo nejde do riftu a vsichni zevlujou ve meste. Delam neco spatne? Nakonec jsou skoncil na solo hre jen tak pro sebe.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Zeď nářků
je to ztracenej čas, pokud máš klíče tak si zahraješ jinak všichni čekají kdo to otevře, lidi jsou leniví si hodinku pofarmit klíče na rifty
není nad to si popřidávat aktivní hráče a člověk se vždycky někam vrzne
není nad to si popřidávat aktivní hráče a člověk se vždycky někam vrzne
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
no mě taky přijde, že na t5,6 nepadá nic kloudnýho...jestli to nemají blizáci nastavený tak, že do T3 to padá pěkně a i hezký věci aby se lidi oblíkli na T6 a pak když už zvládnou chodit nejvyšší obtížnosti, tak už vlastně nic nepotřebují, pač to zvládají a tak jim tam už nic nepadne. To pozoruju taky...když jdu T3 padá to jak na běžícím pásu, když jdu T6 tak ani prd...Arty02 píše:celkove mi pride ze cely gear co mam, sem nadropoval kolem T4, ted hraju T5/6 a pada uplny ho*no...
Pred pár dňami som rozohral wizznu, je to super postava, baví ma za ňu hrať ale ma na nej vytáča jedna (doslova) prkotina: ten jej povýšenecký tón a ako skoro stále drísta, že: I am so good atď.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Jojo I am unstoppable říká. Jinak klicu na rifty mam asi 5 stacku takze klidne otevru ale aby se mnou nekdo hral - v parte mas vic expu rychleji to jde
To abych si vas popridaval, az bude 2.1 at je zase s kym hrat.. cas nasazeni nekdy pristi rok, nebo presrok.. ze?
- Shadou
- Minion of Destruction
very soon začni s HC, tam se lidi drží i když na SC už je okurkovka
to babacho: Ďakujem, rád si s tebou niekedy zahrám, neskor si ťa pridám, ak teda možem, ale teraz zrejme 1-2týždne asi nebudem moc hrať coop, rozohral som tú wiznu a mám potom po dosiahnutí 70 a ďaľšom testovaní a učení sa chuť rozohrať iné chary, čo som ešte prakticky nikdy nehral. PS Pri tom wizninom drístaní spomínam na Warcraft 3 cz dabing, ktorý podľa mňa bol dobrý, mne sa páčil, ale dabing elfskej kúzelníčky bol tak otrasný, že som mal chuť bez preháňania grcať, keď som ho počul.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Ježíš marjá, přesně tenhle pocit mám teď taky. Na T6 mi více odsejpá paragon level a goldy, ale počet legendárek je bída. Jestli zase nebyl zase nějakej tajnej nerf, když jsme přešli z T3 a T4 na T5 a T6 a tím se nám zdá, že na T5 a T6 padá houby i početně.Shadou píše:no mě taky přijde, že na t5,6 nepadá nic kloudnýho...jestli to nemají blizáci nastavený tak, že do T3 to padá pěkně a i hezký věci aby se lidi oblíkli na T6 a pak když už zvládnou chodit nejvyšší obtížnosti, tak už vlastně nic nepotřebují, pač to zvládají a tak jim tam už nic nepadne. To pozoruju taky...když jdu T3 padá to jak na běžícím pásu, když jdu T6 tak ani prd...Arty02 píše:celkove mi pride ze cely gear co mam, sem nadropoval kolem T4, ted hraju T5/6 a pada uplny ho*no...
Na publicu jedině s klíčema. Na T6 jsem potkal aktivně jší hráče, ale občas nemají dmg nebo nic nevydrží. Včera jsem jednu takovou hru zažil - nějakej zoufalej crusader a slabej fetiš Pet WD s normálníma psama, ale hlavně, že jich měl 6. a pak ještě nějaký slbší kouzelník (ten silný co tam byl, když to viděl, tak po chvíli leavnul hru). Nebýt mýho Addling toads s kopáčem, tak jsme permanentně i semnou furt mrtví, protože jsem to táhnul hlavně já proti posílenejm T6 mobům. Lepší je public T5 - za 10 minut to máme i se slabšíma hráčema fertig ke Guardianovi.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Anebo se přidejte do nějakého českého klanu, kde můžete hrát v partě a ještě dobře česky pokecat public je zoufalý, chodí tam jen leecher lidi, kteří nemají klíče a kolikrát ani skill či gear na daný torment..
- Shadou
- Minion of Destruction
tak tak, když v partě tak s lidma co znám a občas zahraju, jinak je pro mě lepší solo...sice na HC trošku větší adrenalin a strach z lagů a DC, ale stejně, než pořád na někoho čekat, za někým se honit, nechodit efektivně a odkrejvat postupně mapu, pořád se nervovat, to radši sám...
to Eagle: však zapni HC, postavu tam máš sem koukal a něco skočíme, na HC je aktivních lidí pořád dost....
to Eagle: však zapni HC, postavu tam máš sem koukal a něco skočíme, na HC je aktivních lidí pořád dost....
-
- Zhar the Mad
Jo mám, ale max T3 s napůl exkrementem v gatích. Není už nejakou dobu tuněná.
Na publicu se třeba ale azbukou dovíte, že jste durak, idiot,nebo brat (když pozná, že jeho azbukový nadávky přečtete a i přeložíte a odpovíte mu english) nebo "namaja zdroja" nebo něco ugrofinsky atd.
Na publicu se třeba ale azbukou dovíte, že jste durak, idiot,nebo brat (když pozná, že jeho azbukový nadávky přečtete a i přeložíte a odpovíte mu english) nebo "namaja zdroja" nebo něco ugrofinsky atd.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No bodejť, člověk to pořád rakví a rakví a gear furt nikde, tak je motivace pořád farmit a farmitShadou píše:na HC je aktivních lidí pořád dost....
To bych spis cekal, ze se na to vic lidi vysere, protoze je nuda vse farmit znova
Public je na *****. Když už nedejbože vlítnu do hry, kde mají lidi trošku inteligence a dělí se o otevírání (óóó složitá věc) tak jsou na T6 a hlavní DMG skillem dávají neuvěřitelných 2 Mega crit, pokud zrovna nežerou hlínu :/ :/. Ale to je furt dokola...
Úplně mi to připomíná 90% českých řidičů a neschopnost pochopit/použít ZIP systém z připojovacího pruhu. Nejen že je efektivní,dokonce nikoho nenas*re,protože se prostě střídáš. Ale nééééé, oni tam musí být všichni hned a nejlíp zadarmo......
Sakra....to sem si poplakal
Úplně mi to připomíná 90% českých řidičů a neschopnost pochopit/použít ZIP systém z připojovacího pruhu. Nejen že je efektivní,dokonce nikoho nenas*re,protože se prostě střídáš. Ale nééééé, oni tam musí být všichni hned a nejlíp zadarmo......
Sakra....to sem si poplakal
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Né každej hraje za doca...Seton píše:hlavní DMG skillem dávají neuvěřitelných 2 Mega crit, pokud zrovna nežerou hlínu :/ :/.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
-
- Zhar the Mad
Já bych si postěžoval na Hammana. Je tu furt, přitom Diablo3 nyní nehraje. Dáme vote kick, zpomaluje hru!
Drzim si slot pro 2.1