Patch 2.4.0
Pockej jakoze nekdo z nich pouziva Thud? Chainer asi ne kdyz streamuje. A jak to teda je? Chvili bylo bububu a zase je klid
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Re: Patch 2.4.0
Jo, přesně tak, chainer ne, ale z komunikace mezi nimi je to zřejmé... Tak jasně, že bude klid, za T.hud nikdo nikdy banovanej nebyl a nebude....bohužel...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
pomrkávám po foru Thudu a tam se to ted celkem intenzivně řeší, jen je škoda, že moc nerozumím, co přesně tam řeší
jen tak mimochodem, co se stalo s největším bláznem honičem paragonů, Gabynatorem ? x dní už na twitchi není. Nevíte, co se stalo ? ban, smrt .. ?
jen tak mimochodem, co se stalo s největším bláznem honičem paragonů, Gabynatorem ? x dní už na twitchi není. Nevíte, co se stalo ? ban, smrt .. ?
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:nasty2guurl#2282
Má prý problém s HW .. deska a procesor. Snad zítra už bude zase honit
Jestli někdo používá THUD se ze streamu opravdu nepozná. Samozřejmě se dá streamovat bez owerlay vrstvy, tedy současně používat THUD a přitom streamovat bez něj.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Co je to za smysl? Honit se žebříčkama, ve hře která vás má zabavit a u které se máte zrelaxovat? Co to má za význam pak v téhle hře ,kde za to máte uplně prd ,na výplatě to nepřidá a jediné co se nejspíš zvětší je ego a krví zalitý pínys už z tak absurdního nefér hraní a to ve hře která je defakto easy pokud nemáte křivé ruce prolezlé leprou a netrpíte epilepsijí a pak radostně nerozhazujete rukama 10 metrů kolem při zdolání ranku 1 za pomoci programu kterej šoupe easy hru na uroveň hry kde máte jedním tahem udělat kolečko tvl ...banovat , mlátit , linčovat ,pálit notebooky/ pc a žalovat rodičům .... tfuj tfuj
Téééda, takovýho zla v jednom komentu to muselo stát pekelnou energii .
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Protože mě Blizz už totálně deptá
Tak jsem si nasel o cem se to tady bavite.. Dela si Blizz prd... ze tohle nebanuje???[emoji35]
Proč to tu píšeš 4x ?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Když se podívám na totožné časy příspěvků, tak asi nějaká krpa při odesílání.
To se omlouvam. Neslo mi to odeslat a najednou bum :-)
uff koukam ti borci maji PL skoro 2000, nechapu, to je nebavi realny zivot ?!? mazec...
Jinak pro odlehceni - vcera jsem po roce nainstaloval Dying Light i s novym datadiskem a konecne je zase co hrat, supr parba...
Jinak pro odlehceni - vcera jsem po roce nainstaloval Dying Light i s novym datadiskem a konecne je zase co hrat, supr parba...
-
- Quill Rat
skoro 2000 mají skoro 2500 ... SOS Panda 2482 para
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
A denně odehraných 23 hodin
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Quill Rat
jj 18+ a zbytek botí klíče
Jsně že to jedou s TH, když vidí procenta, to normálně poznáš okem jen zběžně plus minus.
Když je kolem 30 mobů tak už to zběžně nepoznas, proto jedou s TH.
Proc myslis že davaji tak vysoke top GR (105+), maji TH, jednak vidi cestu a cj pro tak vysoke GR dulezitejsi tak kde jsou elitky a jsou pylony.
Conduct třeba berou až maji napulovynych 5 elitek, pokud bys to jel po 1 či 2 kusech elit, tak nemas sanci.
Ano jak tu bylo psano, je to vysmech beznym fair-hracum.
Blizz nic nedelal a delat nebude, nema na to nastroj jak to zjistit. Cili te primo tedka vybizi k tomu abys jel s TH. Ano je to smutné, ale krutá realita.
Ad PL, jak jsem psal na zacatku patche 240, wizz je ted vetsi prasarna nez static predtim,
pokud jedes XP runy 100+ tak mas za 15hod 100PL pri PL2000 - overeno u kama
Když je kolem 30 mobů tak už to zběžně nepoznas, proto jedou s TH.
Proc myslis že davaji tak vysoke top GR (105+), maji TH, jednak vidi cestu a cj pro tak vysoke GR dulezitejsi tak kde jsou elitky a jsou pylony.
Conduct třeba berou až maji napulovynych 5 elitek, pokud bys to jel po 1 či 2 kusech elit, tak nemas sanci.
Ano jak tu bylo psano, je to vysmech beznym fair-hracum.
Blizz nic nedelal a delat nebude, nema na to nastroj jak to zjistit. Cili te primo tedka vybizi k tomu abys jel s TH. Ano je to smutné, ale krutá realita.
Ad PL, jak jsem psal na zacatku patche 240, wizz je ted vetsi prasarna nez static predtim,
pokud jedes XP runy 100+ tak mas za 15hod 100PL pri PL2000 - overeno u kama
Buchis je death, ať žije herdek
Jojo, jednu dobu (jako support pro 80+) jsem vážně přemýšlel, že to nainstaluju, ale mě by to s tím prostě přestalo bavit a navíc poslední cheat co jsem kdy použil byl "iddqd" a "idkfa", výjmečně "idclip" a ještě u stařičkého AoE2 kód pro to raketový auto
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Ako to je vlastne so Season journey? Ked to mam na jednej postave, tak ked budem mat dalsie 70tky, tak set mam automaticky? ked ano, ako ho ziskam? Ci to treba potom zrobit este raz zvlast pre hc a zvlst pre normal?
Pokud se nepletu tak ty sety věci dostaneš pouze 1 za sezónu a je jedno zda hraješ HC nebo SC.