Upgradnul jsem na RoS a mou Crusaderku mam teď někde kolem 67 lvl, hraju vycházkovým tempem tzn. na torment jsem se s ní ještě nepodíval. Je mi jasný, že s Váma paragonama 1000 si nezahraju

- četl jsem, že blood shards nebo jak se jmenuje ta měna pro gamblerku padají od normalu po torment 1 bez rozdílu, tak jsem jen tak vyzkoušel nephalem rift na normal a napadalo mi tam víc a hlavně lepší gemy i věci než na expert i master ... to je normální? jak můžou na normal nephalemu padat lepší věci než na master, to je zas věc

- proč mi v adventure na normal vůbec nepadaj normal (bílý) itemy? jakože vůbec, padne jeden za hodinu ... koukal sem i, jestli to nemůžu mít nějak vypnutý, jako bejvalo v d2 maphacku, abyste normal věci vůbec neviděli, ale to tam není :-) mam přes 5K death breaths ale tragický nedostatek reusable parts ... jinak cpát do enchantu legendárky imperial gem se mi zdá docela drahá záležitost, ale brzo začne gemů přibývat :-)
další zmatené otázky přijdou záhy, přeji vám ať se daří a ať vás to ještě baví, sem zvědavej na necromancera
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jami ... o/84973834