General
Primal Ancient Items
Legendary and Set items will now have a chance to roll as Primal Ancient
These items are more rare than Ancient items and have increased stat ranges

V kostce udělat jdou. Teď jsem to zkoušel a na cca 15. pokus mi padnul primal ancient luk. Takže botům to možná bude trvat, ale já jej měl takřka hned.pan HU píše:Primal Ancient items :-D :-D :-D
Dobře, ale ať to má rare drop jako dřív třeba Kukrina a ať to nejde ucraftit v kostce ... aby to i BOTům chvíli trvalo !
Mám nějaké problémy se screenshotem, tak se omlouvám, že nedávám obrázek. Dovoluji si tedy dát odkaz na diablofans.com, kde je: http://www.diablofans.com/forums/diablo ... daries#c15HELLERcz píše:A jak takovej luk vypadal ? o kolik tam je navýšení statů ? a jak je označen ? jinak než zlatým orámováním ?
Tady máte, jak to UI bude vypadat, lidi s OCD nedostanou infarktHELLERcz píše:2. Crafting Mat Storage - konečně ! toto jsem si dlouho přál. kraftící matroš už se nedává do inventáře, ale vše se to ukládá do společného "skladu" , který má svoje tlačítko, když otevřete inventář. Už aby to bylo live
To je jen normální chování PTR, když se tam nakopírujou hotový chary ze sezóny. Tím se rázem splní spousta achievů a ta hra je pak vypisuje klidně půl hodiny.pan HU píše:Si zapomněl vypnout toho bota, co za něj před začátkem streamu plnil achievementy :-D :-D