http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 157?page=1
nejsem u sveho pc takze to nemuzu vyzkouset, ale spise nez to zneuzivat by me zajimalo, jestli je to vubec mozne, na tom foru dost lidi psalo, ze to urcite funguje a ze znaji plno lidi co vydelali bla bla bla... ale tak kdo vi jeslti tomu verit..
strucne a ve zkratce jde o to, ze se proda item do AH, pak se pretoci hodiny ve windows a zpatky v aukci se da cancel a vezme se predmet zpatky - mate predmet i prachy. pry to dost lidi exploitovali a vydelali hromadu penez timhle zpusobem..
tak nevim, ale vzhledem k cenam na AH (desitky milionu za zbrane) - videl jsem 1650 dps xbow prodany na buyout za 250M behem chvile zacinam - vazne verit funkcnosti tehle exploitu popr. botu.. a kdo vi ceho vseho jeste o cme clovek nevi :/
edit: pokud to slo, tak stejne hotfixed, ted to v kazdem pripade nejde
action house cheat
Re: action house cheat
zkousel jsem to,fungovalo to,uz je to fixnuty,bany se rozdavaj,nastesti jsem to nedotahl do konce...ale neverim tomu ze jsou to perma bany a uz vubec ne pro vsechny,kdo to delal...zabanujou par nejvetich podvodniku a na ty "maly" se neprijde/nechaj je
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: action house cheat
Dobře jim tak, ale stejně, jestli někdo tímhle způsobem nadopoval pár některé OP itemy, tak stejně jizva zůstane.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804