Elitní hráči D3 CZ/SK
Zdravím, cílem tohoto topicu by měl být spojit co nejvíce silných/elitních hráčů ze všech koutů česka a slovenska. Dle mého názoru za silného či elitního hráče by už mohl být považován každý, kdo dokončil minimálně druhý akt v inferno obtížnosti. Myslím, že by bylo dobré, kdyby se takoví lidé spojili a společně farmili 3 a 4 akt apod. Každé povolání má své mezery a můžeme je zkusit společně vyplnit. Takže by bylo fajn, kdyby jsem každý postnul nějaký svůj nick a nějaké základní info, například ve tvaru:
1) nick
2) věk
3) postava/povolání (kdyžtak uveďte i nějaké základní info o postavě)
4) místo kde nejčastěji farmíte
já uvedu své
1) H3k70r#2830
2) 24
3) monk(9k armor, 15k dps, 700 rezisty, 45% dodge, 35 k HP) / demon hunter (60 k dps, 30 k HP, 2000 armor)
4) nejčastěji běhám 2 act nebo pony lvl apod.
Doufám, že nás elitních hráčů se spojí více, ať si pěkně nafarmíme kapsy :-)
1) nick
2) věk
3) postava/povolání (kdyžtak uveďte i nějaké základní info o postavě)
4) místo kde nejčastěji farmíte
já uvedu své
1) H3k70r#2830
2) 24
3) monk(9k armor, 15k dps, 700 rezisty, 45% dodge, 35 k HP) / demon hunter (60 k dps, 30 k HP, 2000 armor)
4) nejčastěji běhám 2 act nebo pony lvl apod.
Doufám, že nás elitních hráčů se spojí více, ať si pěkně nafarmíme kapsy :-)
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Elitní hráči D3 CZ/SK
no mam pochyby, ze s 15k DPS behas 3 akt s monkom!!
nebeham s nim zatim 3 akt, ale taky jsem to tam nikde nepsal...treti akt beham spise s demon hunterem...nezalozil jsem tento topic, abychom se navzajem kritizovali, ale abychom si nasli vice spoluhracu....
-
- Zhar the Mad
jaj tak, lebo pises ze elitni hraci t.z. musi byt v tretom akte inferna minimalne. skoda ja som len v druhom s witchdoctorom
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Vzhledem k tomu, že lidé označující sami sebe elita, jsou většinou namyšlení ko*ot i...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
já farmim siegebreakera a sem dalek toho označovat se za elitního hráče
-
- Zhar the Mad
tak zas na druhu stranu, kto presiel diabla 3 na normal a tvrdi, ze hru presiel, keca. cisty amater, looser.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
pěkné spamovací vlákno, asi to tu zamknu..
celé to na mě IMHO působí, že hledáš lidi do party, aby Tě protáhli na infernu dál, protože s těmi staty co píšeš si nejsem jistý, že Tvé postavy jsou v a3 na infernu...
Můj DH s 20k hp a 105k DPS umírá dost často a není to problém v nízkém množství hp, protože na infernu už je to jedno
celé to na mě IMHO působí, že hledáš lidi do party, aby Tě protáhli na infernu dál, protože s těmi staty co píšeš si nejsem jistý, že Tvé postavy jsou v a3 na infernu...
Můj DH s 20k hp a 105k DPS umírá dost často a není to problém v nízkém množství hp, protože na infernu už je to jedno
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
kurnik jak to děláte s těma DPS! Za wizza mám 45k DPS a vejš to nejde (zbraň teda jen 950...)
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
jo, DH na inferno v 3 a 4 aktu vetsinou umira po prvni rane....tim ze se nazyvam elitnim neznamena, ze jsem namysleny ...ale nejak se odlisit musim, kdyz vim o spouste lidech, kteri jsou stale v prvnim aktu a neustale breci, ze je zabiji zombii. elitni hrac pro me znamena, ze umi hrat lepe nez dost jinych lidi, nerikam, ze nejlepe !!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
@Pana_Ruplahlava: zbraň s 900+ dps, já s DH jedu na Sharpshootera a na věcech critical dmg, critical chance, attack speed a pochopitelně dexteritu Myslím, že poskládat gear a dostat se na cca 70k není příliš drahé, u wizarda nevím toho nehraju, ale nemyslím, že by to bylo výrazně jiné.. Já mám zbraň 950 DPS taky Jinak to DPS je při 100% sharpshooteru, když se to vyresetuje, tak sjem asi na 50k
Základ je .. jednoručka + dobrá off - hand . Prsteny Int + 15%+ Atk speed . Neck Int + 15%+ Atk speed ... Ruky taky atk . speed , a uvidíš ten boost v dps Každopádně má přijít nerf , takže takPana_Ruplahlava píše:kurnik jak to děláte s těma DPS! Za wizza mám 45k DPS a vejš to nejde (zbraň teda jen 950...)
-
- Zhar the Mad
ja som doktor a nativny DPS mam 31000 (bez skillov). kriticky dam aj za vyse 150 000, ale je to malo v druhom akte.
jasny cela elita se spoji a budou si pomahat a co ma delat zbytek hracu tem pomuze kdo totalne zbytecny tema no jo ja jsem nejvic a ostatni na me nemaj a nebudou nikdy mit
Achievements: 7400 (92%)
-
- Zhar the Mad
nojo attack speed maju nerfnut (znizit). Inak co znamena nerf? take slovo ani neexistuje. dik.
nerf se oznacuji hracky pro male detiReptileSVK píše:nojo attack speed maju nerfnut (znizit). Inak co znamena nerf? take slovo ani neexistuje. dik.
-
- Zhar the Mad
to je for? ci ako? lebo tym padom to bohvie aky vyznam nema v tomto.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
mam 950 dps zbran a po buffoch vsetkych mam 57k...neviem ako to robim ale za equip som nedal nad 900k... je to asi dvoma prstenmi od obchodnika za 7k kde je intell + attack speed a amulet detto.Pana_Ruplahlava píše:kurnik jak to děláte s těma DPS! Za wizza mám 45k DPS a vejš to nejde (zbraň teda jen 950...)
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Hoši vy jste fakt úplně marní. Jste OT a ještě nemáte základní znalosti...
Na SC2 fóru to krásně vysvětlil Stoky, doufám že mu nebude vadit, když to postnu sem:
"Slovo nerf (sloveso i podstatne jmeno) je obecne oslabeni cehokoliv v pocitacovych hrach. Puvod tohoto slova pochazi z dob Ultimy...po jednom predelani (oslabeni) boje s mecem se bezne rikalo, ze mec nahradila tzv. "Nerf bat" (polstrovana palka od firmy Nerf), resp. Sword was nerfed (mec byl nerfovan). Kde i slovicko Nerf je zkratka z Non-Expandable Recreational Foam (Neroztazna odpocinkova pena)."
Na SC2 fóru to krásně vysvětlil Stoky, doufám že mu nebude vadit, když to postnu sem:
"Slovo nerf (sloveso i podstatne jmeno) je obecne oslabeni cehokoliv v pocitacovych hrach. Puvod tohoto slova pochazi z dob Ultimy...po jednom predelani (oslabeni) boje s mecem se bezne rikalo, ze mec nahradila tzv. "Nerf bat" (polstrovana palka od firmy Nerf), resp. Sword was nerfed (mec byl nerfovan). Kde i slovicko Nerf je zkratka z Non-Expandable Recreational Foam (Neroztazna odpocinkova pena)."
-
- Zhar the Mad
ze waau, sanka dolu! konecne slusne vysvetlenie.kojot píše:Hoši vy jste fakt úplně marní. Jste OT a ještě nemáte základní znalosti...