spuštění D3 z více pc, na ruzných místech
Hola Game_ři, mám jedno D3, a chci ho hrát na 3 rozličných pc, na 3 rozličných místech. Jak se přihlásím na jednom, vše zaregistruju a šlape to, ale jakmile hraju na jiném pc(místě) tak mě to blokne, že narušení ochrany(duplic. connect) nevíte co s tím? jde to někde nastavit, jelikož pořád misím měnit hesla, znova přihlašovat atd...Předem děkuji
Re: spuštění D3 z více pc, na ruzných místech
Nejde hrát z více míst současně na jednom účtu, pokud myslíš tohle.
Používej Battlenet Authenticator ...
nene jednou hraju doma, pak jinde... auther, to jako si objednat tu blbustku?
Nebo pokud máš smartphone, tak si stáhni aplikaci. Nedávno jsem si ji stáhnul a nemůžu si to vynachválit.
Jestli si nemůžeš vynachválit to, že při každým logování musíš najet do aplikace a přepsat kód do loginu, tak seš docela sadista.kojot píše:Nebo pokud máš smartphone, tak si stáhni aplikaci. Nedávno jsem si ji stáhnul a nemůžu si to vynachválit.
Mě to vcelku obtěžuje, ale dělám to pro pocit, že mam account v relativním bezpečí.
No hlavně si tam můžeš nastavit, že to bude kontrolovat jenom jednou týdně. A za ten pocit bezpečí (omg to je obrat ), to stojí.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Ja se připojil z NB a chtelo to po me pouze kontrolni otazku, pak jsem v poho hral. Doma to pak na stolnim PC nechtelo nic.
když chceš hrát doma z různých pc tak problém není protože si v jedné síti, ale když jsem si chtěl zahrát ve škole tak jsem musel odblokovat acc (jméno příjmení...) a následně změnit heslo... když budeš mít ten auth. tak by tohle mělo odpadnout
Pockat. Takze pokud budu hru hrat z jine ip budu muset pokazde odblokovat ucet ? To je trosku na zmagoreni.
Je to pouze při prvnim spuštění na jinym PC (ip). Další spuštění hry probíhají už normálně...
Spuštění Diabla na několika PC + ISO file
Zdravím všechny.
Dostali jsme jako firma 2 x Diablo 3 zdarma a chtěl bych se zeptat na následující:
--> nebude problém, pokud si jednu verzi první odzkouším já, potom kolega, potom třeba další, každý na svém počítači? Zůstanou zachovány postavy apod.? Předpokládám, že ano, ale rád bych to věděl určitě. Každý má samozřejmě jiné PC, jinou IP. Nebude nějaká blokace nebo šikanoizní opruz od Blizzardu?
--> při hraní Diabla 3 musí být DVD v mechanice? Pokud ano, jenom si toto DVD hra "čekne" při startu nebo bude roztáčet DVD každou chvilku pro kontrolu? A pokud čekuje pořád, dá se vytvořit image DVD jen pro tohle čeknutí, abych nemusel místo zvuků hry poslouchat DVD mechaniku?
Díky za odpovědi.
Dostali jsme jako firma 2 x Diablo 3 zdarma a chtěl bych se zeptat na následující:
--> nebude problém, pokud si jednu verzi první odzkouším já, potom kolega, potom třeba další, každý na svém počítači? Zůstanou zachovány postavy apod.? Předpokládám, že ano, ale rád bych to věděl určitě. Každý má samozřejmě jiné PC, jinou IP. Nebude nějaká blokace nebo šikanoizní opruz od Blizzardu?
--> při hraní Diabla 3 musí být DVD v mechanice? Pokud ano, jenom si toto DVD hra "čekne" při startu nebo bude roztáčet DVD každou chvilku pro kontrolu? A pokud čekuje pořád, dá se vytvořit image DVD jen pro tohle čeknutí, abych nemusel místo zvuků hry poslouchat DVD mechaniku?
Díky za odpovědi.
Re: Spuštění Diabla na několika PC + ISO file
Na tu první otázku snad najdeš odpoěď tady: viewtopic.php?f=44&t=5661
DVD v mechanice být nemusí. Po pravdě DVD vůbec nepotřebuješ. Stačí si založit účet na battle.net a hru si tam aktivovat pomocí CD key a můžeš si hru stáhnout a hrát.
DVD v mechanice být nemusí. Po pravdě DVD vůbec nepotřebuješ. Stačí si založit účet na battle.net a hru si tam aktivovat pomocí CD key a můžeš si hru stáhnout a hrát.
Neviem o čom tu píšete, doma som hru nainštaloval, urobil kópiu na USB "kľúč", v práci v pohode spustil. Žiadne otázky, žiadne problémy.
Vlastně máš pravdu. Po mě to chtělo obnovit heslo když jsem měnil údaje na BN (SMS Alert a PayPal). Akorád to vyšlo zrovna na to první zpuštění hry na jinym PC přez USB kopii, tak jsem si myslel, že by to s tím mohlo taky souviset...
Takže jestli jsem to správně pochopil, de facto mohu z jednoho originálu hru rozjet třeba na třech kompech a jde vlastně jen o ten účet na Battlenetu. Médium už potom není potřeba. Potom sice nechápu, proč si pár lidí nekoupí jednu kopii (ti, co moc nehrají) a vlastně také, až někoho přestane Diablo bavit, prodá to dál a částečně se mu prachy vrací a točí se to furt mezi lidmi...
Ale to už je fuk, pokud je to takhle, tak to není taková hrůza.
Ale to už je fuk, pokud je to takhle, tak to není taková hrůza.
Nie že by sa to nerobilo, ale nie je to legálne. Softvér sa väčšinou nekupuje ako tovar, kupujú sa práva na používanie.
Pri inštalácii sa viaže licenčné číslo na mail. Musel by si preregistrovávať mail alebo kašlať na komunikáciu s bnet.
Pri inštalácii sa viaže licenčné číslo na mail. Musel by si preregistrovávať mail alebo kašlať na komunikáciu s bnet.
Aha. Takže v tom případě by asi bylo lepší vytvořit "putovní" mailovou adresu, že? To je dobré vědět.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mammamiaa#2645
Mě spíš štve, že si nemůžeme založit víc účtů, jako v D2. Hrajeme to totiž celá rodina a "musíme" se dělit o rodinný rozpočet (rozuměj bednu s prachama), což je vopruz. Jeden (já) šetří jak pako, druhej (např. synátor) nakupuje a utrácí
(ještě že mu můžu dát zaracha na PC
(ještě že mu můžu dát zaracha na PC
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.
To naštve.
Chlapi, jesště mě tak napadlo, pokud bych si koupil od někoho z aukce Diablo, myslíte, že by bylo rozumné, napsat tomu člověku, ať mi po uskutečněném převodu peněz tuto hru pošle ale zároveň ať mi pošle ten klíč po mailu? Rozumíte, než jako dojde balík, abych mohl hrát? A instalačku bych si stáhnul rovnou od Blizzardu? Je ten account jenom číslo, ne?
https://us.battle.net/account/download/
Chlapi, jesště mě tak napadlo, pokud bych si koupil od někoho z aukce Diablo, myslíte, že by bylo rozumné, napsat tomu člověku, ať mi po uskutečněném převodu peněz tuto hru pošle ale zároveň ať mi pošle ten klíč po mailu? Rozumíte, než jako dojde balík, abych mohl hrát? A instalačku bych si stáhnul rovnou od Blizzardu? Je ten account jenom číslo, ne?
https://us.battle.net/account/download/