Jelikoz uz mam dohrane vsechny chary na 60 lvl a Diablo na inferno je jiz nekolikrat mrtev a hra me pomalu prestava bavit, vymyslel jsem si takovy maly Ironman mod :-) Podobne jak tomu bylo i v D1...proste vyrazim z mesta a pote uz se do nej nevratim, krome prijeti a odevzdani questu, ale behem teto navstevy nebudu obchodovat s obchodnikem, ale ani nebudu nakupovat zadne predmety z AH.. Budou muset stacit predmety, ktere padnou. Cil je jasny, dohrat Hell, popr Inferno...coz uz asi uplne realne nebude...akorat jeste polevim v tom, ze u obchodnika budu opravovat...
Prida se nekdo, kdo se o takovou vec taky pokusi a potom zde bude psat sve zazitky ? :-)
Ironman v D3
Re: Ironman v D3
a co jinyho bys chtel u obchodniku delat,nez se opravovat ? koupitelnej pouzitelnej gear tam stejne nemaj a potu pada milion....bez AH se da do hell dostat,ja dosel do konce nightmare,kde sem nemohl zabit diabla,po navsteve aukce jsem ho zpraskal s prstem v nose
Zajímavý nápad - zkusím to
Ale opravy bych nedovolil ... Věc se rozbije - vezmeš si jinou cos našel.
Ale opravy bych nedovolil ... Věc se rozbije - vezmeš si jinou cos našel.
Hra jde dojet určitě relativně v klidu i bez AH, nebudu se okrádat o pro mě podstatu hry tím, že si nakoupím věci a projdu Inferno jako Normal. Kupuju u obchodníků akorát lahvičky a jinak mám vše z dropu a dá se to. Na AH jsem si kdysi koupil jen něco na Barba, když jsem byl na Hellu, šlo to o poznání líp, ale nebavilo mě to, tak jsem to za chvíli Salvagnul a od tý doby jsem tam nic na sebe nekoupil a spokojenost. Na AH akorát prodávám.
Až dojedu takhle celej SC tak se pustím do HC a tam si z AH taky nic nekoupím.
Až dojedu takhle celej SC tak se pustím do HC a tam si z AH taky nic nekoupím.
Vono tam to mesto ale v podstate na nic jineho nez na questy a opravy neni. Mozna jeste na vylepsovani diamantu.