MOŽNO SMAZAT Jak lépe farmit - pomozte prosím

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Masquerade_cz
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Masquerade#2575
MOŽNO SMAZAT Jak lépe farmit - pomozte prosím

Příspěvek od Masquerade_cz » 21.10.2012, 13:03 hod.

Zdravíčko,

nerad otravuji, ale jsem celkem bezradný :-(

Vrátil jsem se s novým patchem k D3, rád bych konečně viděl i nějaké ty legendárky (nebo setovku, ani nevím nevím jak to na zemi vypadá) a trochu si hru užil, jenže nějak se mi to nedaří.

První den patche jsem dropnul během necelých dvou hodin 5 legendárek, extáze, miluji tuto hru (do té doby dropnul jen pár, asi 5 kousků bratr, tak jeden já, vesměs odpad), říkal jsem si, že konečně budu moci skládat sety, zkoušet zajímavé předměty.. ehm nic.
Od pátku do dneška už to jaksi padat přestalo, zvláště mě to štve, když se všichni chlubí jak přehazují setovky legendárními vidlemi, mno to mě ani tak neštve (štve, sakra nebaví mě hrát stylem proběhni desetkrát stejnou mapu a hraj ruletu s identifikací a přidaná hodnota je paragon level, který mě teda moc nemotivuje), spíš bych potřeboval vědět jak optimálně na to.

Moje postava je hadrák, jediné co jsem jaksi udělal byla investice abych měl maximální magic find, nevím jestli to pomáhá, zatím teda ne :shock: :

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Masq ... ro/1097740

Jaksi jsem si dal MP 1 a nejsem schopen dát ani butchera (některé skoupinky modrých mi taky dají pokouřit), takže vyšší mp pro mě nepřipadá v úvahu.
Hra více hráčů je pohoda, to je směšné až hrát, jen proběhnu arrerat crater, vysypu pět tuctů (kopu) rérek obchodníkovi a taky nic moc pocit...

Cosik jsem si teda přečetl, že síla nových předmětů se počítá dle levelu monster a zde jsme bezradný, momentálně tomu rozumím tak, že slabá monstra (hra více hráčů, hra bez monster power) mi hodí odpad, který mě neposune, silná nezabiji, mrtvý bod. Potřeboval bych poradit jak optimálně farmit, co změnit, goldů moc nevedu, spíš takové rady jako choď hru více hráčů a modli se k Diablovi, či mám běhat mp 1 a snažit se něco zabít, nikoliv že by to nešlo, ale občas to drhne... :dead:

Díky MOC!!
Naposledy upravil(a) Masquerade_cz dne 21.10.2012, 14:17 hod., celkem upraveno 1 x.

Ryliah
Doom Knight

Re: Jak lépe farmit - pomozte prosím

Příspěvek od Ryliah » 21.10.2012, 13:57 hod.

Začni farmiť prvý AKT na Inferne. Nahoď si MP1, viac nie, MP1 zmení všetky monstra na ilvl 63 čo znamená že budeš mať šancu dropnúť každý predmet už v prvom akte, to je novinka v novom patchi. MF je dobrá vec avšak nie na úkor DPS a prežitia, takže keď to nezvládaš, velmi to s tým MF gearom neprehánaj a zožen si výbavu s ktorou to budeš schopný dávať v pohode, hoc aj na úkor toho že budeš mať nižšie MF ;)

Edit: Ešte ma napadlo, skús miesto dvoch zbraní použivať shield s vysokým block % ak to nedávaš. Pomože a hlavne na MP1.
S4 Monk 1100+

Masquerade_cz
Quill Rat
BattleTag:Masquerade#2575

Re: Jak lépe farmit - pomozte prosím

Příspěvek od Masquerade_cz » 21.10.2012, 14:16 hod.

super super, díky!
Zkusím to tak.

Velice vtipné je, že jsem i teď proběhl arrerat crater ve čtyřech a dropnul velice pěkné setové daibo :-D tak možná to s tím dropem nebude zase tak marné :-D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“