Cau kluci mam dost velky problem poskladal jsem si uz 2 infernal mashiny na inferno MP2 ale porad jsem se nedostal do budovy v New Tristamu abych pouzil tuto vecicku a otevrel si protal nevite nekdo pomoci? neni to jen bug? psal jsem na battle.net vcera ale jeste se mi nikdo neozval zacinam byt dost zoufalej ted jsem dlouho nehrla zase jsem to pustil chtel jsem si vycraftit hellfire ring ale nedostal jsem se do ty budovy.
jo a podobnej problem mam i s Ponny levelem poskladal jsem jednu hulku ale mel jsem smesici vsech veci ze vsechn urovni, tak nevim jestli to bude tim ale dokazu se dostat do ponny levelu jen na uroven Normal, ostatni ne neukaze se mi tam ten duch aby se mi to otevrelo a hulku slozenou mam, jestli nekdo poradi budu moc vdecny dies chvoojaa
Help INFERNAL MASHINE
Re: Help INFERNAL MASHINE
Na to aby jsi mohl otevrit budovu a vyuzit tak infernal machine je potreba hru mit na urcitem questu. Ja jsem mel podobny problem jako ty spustil jsem hru na quest 9 a po nabrani 5 NV se snazil dostat k otevreni portalu ale to neslo. Takze jsem musel hru pustit znovu a to s questem Return to New Tristram. Pak slo vse jiz bez obzizi.
Re: Help INFERNAL MASHINE
Pro vstup do infernal machine potřebuješ mít poslední quest v A1 tj. Return to New Tristram.
Na vyšší verze hole do pony levelu musíš koupit plánky na další tři obtížnosti, koupíš je ve městě při questu Prime Evil (a4) kousek od followerů, je tam obchodník, který ho prodává. Výdy prodává jen jeden plánek podle aktuální obtížnosti.
Na vyšší verze hole do pony levelu musíš koupit plánky na další tři obtížnosti, koupíš je ve městě při questu Prime Evil (a4) kousek od followerů, je tam obchodník, který ho prodává. Výdy prodává jen jeden plánek podle aktuální obtížnosti.