zuni neda sa hrat je to zastarale a nema to demage 1500 buff na PTR je len zastierka inak sa nic nezmenilo 4P bonus s*it skoda hovorit fetish army ani jeden nema cleave alebo schopnost utocit do viac enemakov.
helltooth sa hra uz len na gargov cely rift behat pred enemakmy a hadzat pod nich wall of death je super zabava

arachyr slabe velmi slabe moj oblubeny explosion build je vhodny tak na speed rift a ked som dal navrhy na zmenu minuska mi zasypali cele okno proste jeden hlupy belt nebude a spider queen pche od vidania nic neurobili s jej demageom.
jade - nehratelne a vhodne naozaj na stredne obtiaznosti spominam na casi 2.0 a 2.1 ked bol jade pan bol OP as f*ck a nikoho to nezaujimalo hralo sa
chapem GR...atd ale nieco sa zmenilo a to ze WD je mrtvy.......
LON - firebats my vypalil oci z jamiek je to najhorsi spec aky som kedy vydel okrem mojej gramatiky :-) ta je o nieco horsia ak by som to mal prepocitat na percenta tak asi 1%
aky char mi doporucujete ?
mam odohrate nieco s Wizom a crusom myslel som ze by som presiel na wiznu mam stash plnu s int itemamy v NS ale crus je zabavnejsi len mi tam nieco nepasuje neviem poprosil by som hracov Crusa a wiz aby mi sem napisali vyhody ich class este raz opakujem mam s nimi nieco odhrate ale bol som WD hrac a ostatne char poznam velmi zletma.
dakujem