uplny začatek v D3
ahoj všichni konečne jsem se odhodlal si koupit D3 zatim jen zakladni hru a zajimalo by mne co by ste mne poradili hrat co je dobry char.... v d2 jsem hraval za paladina,barbara a wizardku tady se divam ze az od datace je ten paladin tak co myslite na uplny zacatek s cim zacit ?rozhodne zacnu asi s singlem abych se rozkoukal budu moc rad za jakoukoliv radu dekuji moc vsem
Re: uplny začatek v D3
To si říkám pokaždé před začátkem nové sezony nakonec vezmu demon huntera. Na tvůj dotaz se velmi těžko dá odpovědět.
Protože každý má jinou oblíbenou postavu a nejde určit, co je dobrý char. Pokud tě bavil barbar, tak si rozjeď barbara ten je fajn si myslím.
Ze začátku jako když jsi úplný začátečník, tak si užij hru projitím kampaně a pak můžeš uvažovat dále
Protože každý má jinou oblíbenou postavu a nejde určit, co je dobrý char. Pokud tě bavil barbar, tak si rozjeď barbara ten je fajn si myslím.
Ze začátku jako když jsi úplný začátečník, tak si užij hru projitím kampaně a pak můžeš uvažovat dále
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Začal bych tím, že bych dokoupil datadisk Reaper of Souls Bez něj to je spíš ztráta času.
ak si teda koupim ten datac noo a pojedu za paladina nebo jak se to tady jmenujeakorat mam teda jeste dotaz nemusim uz kupovat pak toho necromanta ze ne? staci jen reaper of souls?