Zdravím, hraju střídavě HC i SC a zrovna ted bych potreboval goldy na SC, ale mám je na HC, kde jsem hral posledni měsíc. Hledám někoho, kdo má opačný problém a chtěl by goldy na HC a má přebytečné na SC. Aby nedošlo k nedorozumění, tak nenabízím výměnu v kurzu 1:1, protože goldy na HC mají větší cenu. Ten kurz by byl o dohodě, asi bych se inspiroval nějakými prodejci. Pokud by někdo o takovou výměnu měl zájem, můžeme se dohodnout. Výměnu můžeme udělat po malých částech a nečekám od nikoho, že začne jako první. Případně uvítám jakýkoliv nápad, jak tento problém vyřešit.
Ještě bych doplnil, že na tu výměnu mám na HC cca 30M.
EU [SC/HC] Výměna goldu mezi HC a SC
Re: EU [SC/HC] Výměna goldu mezi HC a SC
Gold na HC nemá větší hodnotu. Na trhu je mnohem menší konkurence, takže tam prodáš i věci, které na SC prodáváš vendorovi a tak máš za den mnohem vyšší obrat. Navíc, zdá se, že drop předmětů je ovlivněn tím, kolik už podobných předmětů je v aukci. Jedná se zejména o plánky a legendární předměty. Mám na Hc odehráno 40 hodin a padl mi jeden legen a legen plánek. Na SC mám odehráno 300+ hodin a ten drop tomu opravdu úměrný není. Nemusel jsem na HC farmit, abych se dostal do 4. aktu na infernu (prostě jsem jen prodal drop z předchozí hry a nakoupil co jsem potřeboval). Na SC jsem farmit musel. A to dost.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
myslím, že HC gold má větší hodnotu než SC..
@Beret: poslal jsem Ti PMku a invite ve hře, zkusíme se domluvit
@Beret: poslal jsem Ti PMku a invite ve hře, zkusíme se domluvit
Faith: částečně s tebou souhlasím, ale jen v tom, že se na HC dají prodat i průměrné věci. Ovšem taky za nižší cenu. Na SC jsem nejdražší item měl za 30M a na HC jsem ještě neprodal nic nad 5M. A třeba příklad, expící prsten Leorics signet se da koupit na HC od 11M a na SC ho nekoupis pod 60M. A co jsem koukal, tak asiati ted prodavaji na SC 10M za 7.62 eur a 10M na HC prodavaji za 49.58 eur. Nečekám tak rozdílný kurz, ale 1:1 je určitě nedám. To raději poruším své pravidlo a ty goldy na SC si koupím za realny. Nikomu to nenutím a pokud to nikoho neosloví, nemá to smysl řešit...
Naposledy upravil(a) Beret dne 04.11.2012, 03:53 hod., celkem upraveno 1 x.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Zdarec,
určitě bych měl zájem se o této možnosti minimálně pobavit, jelikož mám naprosto opačný problém Začal jsem HC a SC už prakticky vůbec nehraju. Napíšu Ti PMku
určitě bych měl zájem se o této možnosti minimálně pobavit, jelikož mám naprosto opačný problém Začal jsem HC a SC už prakticky vůbec nehraju. Napíšu Ti PMku
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Stále zůstává k výměně 27M na HC za goldy na SC...
Ahoj, vezmu je všechny. Dohodneme se PM.
Vzhledem k zájmu bych rád obnovil tuto nabídku, protože se mi zase něco nahromadilo a nemám pro to využití. Takže v současné době nabízím k výměně cca 150M HC goldů. Poměr mezi HC / SC goldy je v současné době 1 : 3.3 a pokud se to změní, tak to změním i já. Ten poměr jsem si nikde nevycucal z prstu, je podle současného kurzu prodejců a to těch nejlevnějších. Pokud se to někomu nelíbí, nemá smysl o tom diskutovat. Goldy mají určitou cenu a pokud bych ten poměr snížil, je to stejné, jako kdybych je prodával levněji. Nějaká vůle pro dohodu tam je, ale to spíš záleží na konkrétním zájemci a objemu výměny. Zájemci pište přímo ve hře.
PS: je možná i jiná forma výměny / prodeje
PS: je možná i jiná forma výměny / prodeje