Pomoc pri oceňovaní predmetov
Jj, zkousel jsem hledat se str. 240 a statama celkove nizsima. Delam to tak u vsech itemu a pak jdu s cenou jeste o neco malo niz, nez je nejnizsi cena,kterou to vykoplo.
- jj, je skoda, ze to nema jeste vitalitu nebo all res. To uz by se na tuhle cenu 100% dostal.
Jinak jsem ho koupil na bid za krasnych 20 mega :-D
- jj, je skoda, ze to nema jeste vitalitu nebo all res. To uz by se na tuhle cenu 100% dostal.
Jinak jsem ho koupil na bid za krasnych 20 mega :-D
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
a skusal si to aj kombit s dalsimi offense statmy? napr znizit str na 200 ale pridat AVG dmg? popripade ASI? niekedy to robim aj tak a porovnavam
pretoze sa mi prave zda, ze vcera som tam videl amu s vysokou AVG dmg, str niekde okolo 200, cd okolo 70 a 9cc a bol tam za 100m... ale tak v podstate je to jedno, ked si ho tam dal za 119m, tak to nechaj tak a uvidis... ludia kupili uz aj vacsie sprostosti za vacsie sumy
pretoze sa mi prave zda, ze vcera som tam videl amu s vysokou AVG dmg, str niekde okolo 200, cd okolo 70 a 9cc a bol tam za 100m... ale tak v podstate je to jedno, ked si ho tam dal za 119m, tak to nechaj tak a uvidis... ludia kupili uz aj vacsie sprostosti za vacsie sumy
No amulety jsou na dlouho. Když chci nový, tak vždycky zkouším x kombinací DPS i EHP statů s cílem maximalizovat přidanou hodnotu v rámci dané cenové kategorie. Prsteny a zbraně taky zaberou nějaký čas.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
grimlong - zkusil bych vypustit v hledani tu INT, pro barbara to nema zadny vyznam, tech 9 allres uz nic neresi a mozna proto nic nevyskakuje. Asi bych hledal 245 STR, 7% CC a 55% CD a podle toho se rozhodnul. Na druhou stranu bych se snazil to prodat co nejrychleji, protoze treba po patchi ty craftene amulety budou statove zajimave a potom pujde cena radikalne dolu..
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Kombinovat jsem to nijak nezkousel.
Cena snizena na nehoraznych 60 mega,tak doufam,ze se co nejdriv proda :-)
Spiderer - tyhle staty vypoustim vzdycky. Nechabam jenom nejvyssi stat a podle toho vyhledavam
Cena snizena na nehoraznych 60 mega,tak doufam,ze se co nejdriv proda :-)
Spiderer - tyhle staty vypoustim vzdycky. Nechabam jenom nejvyssi stat a podle toho vyhledavam
Dnes mi padlo tohle kolik by za to bylo?
Naposledy upravil(a) mafuko dne 03.02.2013, 18:44 hod., celkem upraveno 2 x.
-
- Quill Rat
Tyhle IK dvourucky nemaji skoro zadnou cenu. Nejsem na AH,tak placnu 500k, spis o hodne min. Osobne,kdyz neco takoveho dropnu,tak to s DPS pod 1550 jde do srotu ( brimstone )
-
- Quill Rat
Díky. Já jen, že jsem to koupil asi za 100k a když sem koukal na skorn tak ten se skoro stejnema statama je mnohem dražší...
Hlavni rozddil mezi skornem a timhle je, ze Skorn je sekera a tim padem diky pasivce pridava 10% crit chance a jako bonus ma na sobe nejaky ten crit damage - 140 a vic. Takze si radsi kazdej zahraje Skorn. Ta dira co je na tomhle mozna prida nejakou hodnotu,ale rozhodne necekej nic zavratneho
Zdravím a prosím o radu.
Zunimassas Trail
8% to Poison Damage
+193 Intelligence
+90 Vitality
+12% Movement Speed
+60 all res
+ nějaký cold res
snad si to pamatuju dobře...lupnul jsem je na rmah odhadem dle ostatních za nějakých 50e, myslíte že je to moc nebo mají na víc? :-) díky za odpověď
Zunimassas Trail
8% to Poison Damage
+193 Intelligence
+90 Vitality
+12% Movement Speed
+60 all res
+ nějaký cold res
snad si to pamatuju dobře...lupnul jsem je na rmah odhadem dle ostatních za nějakých 50e, myslíte že je to moc nebo mají na víc? :-) díky za odpověď
No v přepočtu na goldy by to zhruba mohlo tak být. Ale na RMAH to moc neznám...
-
- Quill Rat
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
myslim ze to odpovida vzhledem tak nizzkeho % fire damagae taken, ale osobne bych za to 500k nedal...Adarielek je na AH plna pr*el, a hlavne tomu chybi socket a primar stat taky neni nic extra ale na zacatek zaty prachy to tak hrozny neni...Na helme se nevyplati setritm ten socket je nutnost at uz jde o cevenej gem/nebo fialovej
shooterror: V podstate jsi socket vymenil za Armor. Andarielka muze mit pouze JEDEN nahodny affix. Tim affixem by vzdy mel byt socket. Dale pak rolluje jeden z main statu (dex, str, int). Ale bud v klidu, cena odpovida. Navic 500 tisic goldu je otazkou par hodin na farme.
- Speedy.hvr
- Fallen Shaman
Ahoj,
kolik mám chtít za amulet - int 316, vit 126, 32 poison resist, 61 all res, cc 8.5%
Má hodnotu ?? Díky ;-)
kolik mám chtít za amulet - int 316, vit 126, 32 poison resist, 61 all res, cc 8.5%
Má hodnotu ?? Díky ;-)