EU (SC) wts SKORN pro Monka

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Zamčeno
CZEGameR
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:CZEGameR#2409
EU (SC) wts SKORN pro Monka

Příspěvek od CZEGameR » 13.03.2013, 15:43 hod.

Zdravím, nabízím k prodeji tento Skorn

Obrázek

Cenu mi nabídněte buď zde a nebo pm ;)
Obrázek

CZEGameR
Quill Rat

Re: EU (SC) wts SKORN pro Monka

Příspěvek od CZEGameR » 16.03.2013, 00:37 hod.

bump
Obrázek

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 18.03.2013, 10:04 hod.

Zkusil bych spis AH ale myslim ze se to za moc neproda, staty pekny ale pro monka bez Life stel na prd :(
Akorat tak pro nizsi MP na temple ale jinak to nema cenu

CZEGameR
Quill Rat

Příspěvek od CZEGameR » 20.03.2013, 15:29 hod.

Life Steal muzes zase nasbirat v jinych itemech, s gemem tenhle skorn pridava monkum s poradnym gearem az 50k+ dps
Obrázek

Veverka
Fallen Shaman
BattleTag:Veverka #2573

Příspěvek od Veverka » 20.03.2013, 15:45 hod.

:D a kde jinde muze monk sebrat LS ? Docela by me to zajimalo protoze sam hraju za monka a rad bych LS jinde nez na zbrani. Dik za odpověď :)

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 21.03.2013, 09:37 hod.

Bohužel díky blizzu máme všeci kromě barba ls jenom na zbrani :-(
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Veverka
Fallen Shaman

Příspěvek od Veverka » 21.03.2013, 09:48 hod.

Já vim :) ale smělé tvrzení pana CZEGameRa zní velmi podloženě takže by mě zajímala odpověď :)

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 21.03.2013, 09:51 hod.

NIkde :D jedina moznost na vybaveni je life to hit ale se skornem to zrovna nevypada ze to bude funguvat :lol:

yurny
Wraith
BattleTag:yurny83#2764

Příspěvek od yurny » 21.03.2013, 10:14 hod.

esopeso píše:Bohužel díky blizzu máme všeci kromě barba ls jenom na zbrani :-(
A ještě wizardi na magic weapon ;)

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 21.03.2013, 11:46 hod.

Tak bavili jsme se o itemech :-) ne o spellech jako takovych :-) ale dobra pripominka.Tim padem kdo nema ls na zbrani musi ji sehnat ve spellech :-) logica hadr from blizzard :-D
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Veverka
Fallen Shaman

Příspěvek od Veverka » 21.03.2013, 11:51 hod.

ale třeba právě takovej monk nemá ani spelly na LS :(

CZEGameR
Quill Rat

Příspěvek od CZEGameR » 21.03.2013, 15:31 hod.

Veverka píše:Já vim :) ale smělé tvrzení pana CZEGameRa zní velmi podloženě takže by mě zajímala odpověď :)
Moje odpověď - Hraju primárně barbara, kde na něj věci s LS kromě zbraně jsou. A jako druhej char. hraju DH, takže spelly ani itemy pro Monka neznam. Tohle je příspěvek v sekci obchod a ty zjevně ten item nechceš koupit, takže si prosim svoje provokativní a hloupý příspěvky sbírej jinde.Ono odpovědět je slušnost, nadruhou stranu se divim, že nějaký dítě nebo spíš bl-ba s nickem ,,Veverka,, beru vážně.

Kdybych si mel u každýho z 5ti charů pamatovat spelly a modifikace s runama, cooldowny a kolik to čeho přidává a nebo dokonce všechny itemy ve hře, tak bych se z toho asi zbláznil, už jenom proto, že nehraju jenom tuhle zapráskanou hru.Gratuluju, že hraješ Monka a taky že si mě dokázal chytit za slovo.Ten item sem vyscreenoval i jsem vypsal co má. Takže brečet že nemá LS je zbytečný, já ho tam nepřičaruju. Já taky když někdo prodává zbraň bez socketu atd tak taky nebrečim/flamuju jestli má nebo nemá nebo jestli by měla mít socket. :wave:
Obrázek

Veverka
Fallen Shaman

Příspěvek od Veverka » 21.03.2013, 21:16 hod.

Ty jsi topik nazvas Scorn pro MONKA, bylo t receno ze pro monka se nehodi bez LS ty jsi opacil tim ze LS na zbrani MONK nepotrebuje ze ho nazbira jinde, klames zakazniky spatnymi tvrzenimi :)

martinCG
Quill Rat

Příspěvek od martinCG » 22.03.2013, 00:45 hod.

Presne tak Veverko..lepsi je se prvni informovat nez neco napisu..a kdyz uz to napisu a nekdo me napise, ze to nejde apod..tak ideal je mu zacit psat ze je dite a buchvi co jeste..respect

ngshkflck
Quill Rat

Příspěvek od ngshkflck » 22.03.2013, 02:23 hod.

no, skornem pro demon huntera bych to rozhodne nenazyval, tak pro co jinyho nez pro monka by to bylo?

/meaningless trolling

CZEGameR
Quill Rat

Příspěvek od CZEGameR » 22.03.2013, 02:42 hod.

Ten Skorn má staty pro monka (DEX, VIT), o nějakym LS ste začali mluvit vy, což si myslim že je zbytečný bavit se o něčem co ten item nemá viz screen nebo výpis. Já se tady nebudu hádat, nemam to zapotřebí ani za to nejsem placenej, takže asi tak. Ten Skorn si necham, dam si do něj gem a necham si ho na monkovi. Pokud muj predchozi prispevek nebyl pochopenej, to neni muj problem - itemy/spelly na monka neznam.Jasně že je důležitej life per hit nebo life steal, ale někdo hraje na dmg. Jak jsem psal kamosovi to pridalo s gemem přes 50k dps což je dost.Jen tak mimochodem Veverka ma 50k dps zaklad :D A na to že má 16 a 7 paragony, což je nafarmený za chvíli, tak mi přijde jako moc velkej chytráček.Pro nezaujatýho člověka musim působit jako nabručenej člověk co se s každym hádá.Ale v tomhle případě je to jasný, protože hráči výše nehodlají item koupit, ale jen se hádat o pí*ovinách.

Na tomhle foru jsem už několik itemů prodal i koupil, ale hlavně našel jsem tu pár hráčů se kterýma si zahraju, pokecam, vyměnim nějaký věci apod. Co se týče věcí jako je tahle, tak s tim končim, itemy budu prodávat jen v ah a nebo si je nechávat pro svoje postavy jako tenhle Skorn.

Navíc mě ani tak nejde o to někoho urážet.. napsal jsem že LS může získat na jiných itemech než jen ze zbraně, protože jsem vycházel z itemů co jsou na barbara, kde to tak je. Teď už vim (od vás) že to nejde a monk to ma jen ve zbrani, takže uznávam chybu. To je jasná věc, nadruhou stranu si přečti/přečtěte jakym způsobem to Veverka napsal. Ironicky, drze viz.: ,,smělé tvrzení pana CZEGameRa zní velmi podloženě ,, a několik smajlíků. Jinak co se týče toho co jsem napsal ještě, tak nick Veverka si dá buď dítě a nebo bl.beček.Dítě z toho důvodu že to může bejt Veverka z Doby Ledový, tak populární u dětí. Stejně tak Bagr13, kde ta číslovka bude zřejmě věk. A jestli si přezdívku Veverka zvolí dospělý člověk, tak bych mu doporučil návštěvu psychologa, případně rovnou psychiatra. To martinCG - ja sem se informoval asi tak, že nemáš vyplněnej btag a na foru si sotva měsíc, takže drž pec.Navíc mě když kdokoliv z vás někde potká, tak nejsem arogantní.. tady se vám pouze snažim ukázat jak vás mam v piči :)

item si nechávam prosím o LOCK kvůli flamu v diskuzi
Obrázek

martinCG
Quill Rat

Příspěvek od martinCG » 22.03.2013, 03:24 hod.

http://us.battle.net/d3/en/profile/martinCG-2899/
tak tady mas muj profil a ze sem na foru mesic, tak to necemu vadi??hold sem spatnej kdyz se me nelibi ze tu nekdo nekomu nadava do blbu..za to se omlouvam..

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.03.2013, 06:12 hod.

Uklidněte se a neřešte blbosti.
CZEGamer: Máš varování za urážky a vulgarity.

Nemá to tady smysly, takže LOCK.
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Obchod“