EU [SC/HC] Výměna goldu mezi HC a SC

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
Beret
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kver#2196
EU [SC/HC] Výměna goldu mezi HC a SC

Příspěvek od Beret » 09.09.2012, 12:35 hod.

Zdravím, hraju střídavě HC i SC a zrovna ted bych potreboval goldy na SC, ale mám je na HC, kde jsem hral posledni měsíc. Hledám někoho, kdo má opačný problém a chtěl by goldy na HC a má přebytečné na SC. Aby nedošlo k nedorozumění, tak nenabízím výměnu v kurzu 1:1, protože goldy na HC mají větší cenu. Ten kurz by byl o dohodě, asi bych se inspiroval nějakými prodejci. Pokud by někdo o takovou výměnu měl zájem, můžeme se dohodnout. Výměnu můžeme udělat po malých částech a nečekám od nikoho, že začne jako první. Případně uvítám jakýkoliv nápad, jak tento problém vyřešit.

Ještě bych doplnil, že na tu výměnu mám na HC cca 30M.

Faith
Fallen Shaman
BattleTag:Faith#1710

Re: EU [SC/HC] Výměna goldu mezi HC a SC

Příspěvek od Faith » 09.09.2012, 14:13 hod.

Gold na HC nemá větší hodnotu. Na trhu je mnohem menší konkurence, takže tam prodáš i věci, které na SC prodáváš vendorovi a tak máš za den mnohem vyšší obrat. Navíc, zdá se, že drop předmětů je ovlivněn tím, kolik už podobných předmětů je v aukci. Jedná se zejména o plánky a legendární předměty. Mám na Hc odehráno 40 hodin a padl mi jeden legen a legen plánek. Na SC mám odehráno 300+ hodin a ten drop tomu opravdu úměrný není. Nemusel jsem na HC farmit, abych se dostal do 4. aktu na infernu (prostě jsem jen prodal drop z předchozí hry a nakoupil co jsem potřeboval). Na SC jsem farmit musel. A to dost.

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 09.09.2012, 14:49 hod.

myslím, že HC gold má větší hodnotu než SC..
@Beret: poslal jsem Ti PMku a invite ve hře, zkusíme se domluvit ;)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Beret
Quill Rat

Příspěvek od Beret » 09.09.2012, 14:52 hod.

Faith: částečně s tebou souhlasím, ale jen v tom, že se na HC dají prodat i průměrné věci. Ovšem taky za nižší cenu. Na SC jsem nejdražší item měl za 30M a na HC jsem ještě neprodal nic nad 5M. A třeba příklad, expící prsten Leorics signet se da koupit na HC od 11M a na SC ho nekoupis pod 60M. A co jsem koukal, tak asiati ted prodavaji na SC 10M za 7.62 eur a 10M na HC prodavaji za 49.58 eur. Nečekám tak rozdílný kurz, ale 1:1 je určitě nedám. To raději poruším své pravidlo a ty goldy na SC si koupím za realny. Nikomu to nenutím a pokud to nikoho neosloví, nemá to smysl řešit...
Naposledy upravil(a) Beret dne 04.11.2012, 03:53 hod., celkem upraveno 1 x.

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 09.09.2012, 15:14 hod.

Zdarec,

určitě bych měl zájem se o této možnosti minimálně pobavit, jelikož mám naprosto opačný problém :) Začal jsem HC a SC už prakticky vůbec nehraju. Napíšu Ti PMku :wave:
Obrázek

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 10.09.2012, 16:27 hod.

Tak obchod proběhl v pohodě ke spokojenosti obou stran.
Obrázek

Beret
Quill Rat

Příspěvek od Beret » 10.09.2012, 18:26 hod.

Stále zůstává k výměně 27M na HC za goldy na SC...

kopic
Quill Rat

Příspěvek od kopic » 14.09.2012, 06:12 hod.

Ahoj, vezmu je všechny. Dohodneme se PM.

Beret
Quill Rat

Příspěvek od Beret » 29.10.2012, 19:58 hod.

Vzhledem k zájmu bych rád obnovil tuto nabídku, protože se mi zase něco nahromadilo a nemám pro to využití. Takže v současné době nabízím k výměně cca 150M HC goldů. Poměr mezi HC / SC goldy je v současné době 1 : 3.3 a pokud se to změní, tak to změním i já. Ten poměr jsem si nikde nevycucal z prstu, je podle současného kurzu prodejců a to těch nejlevnějších. Pokud se to někomu nelíbí, nemá smysl o tom diskutovat. Goldy mají určitou cenu a pokud bych ten poměr snížil, je to stejné, jako kdybych je prodával levněji. Nějaká vůle pro dohodu tam je, ale to spíš záleží na konkrétním zájemci a objemu výměny. Zájemci pište přímo ve hře.

PS: je možná i jiná forma výměny / prodeje

Odpovědět

Zpět na „Obchod“