Problemy s Battle netom.
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj.Mam Diablo II Lod 1.13 origos,hru mam nainstalovanu cetsinu v hre. Mam ale neustale problemy s Battle netom. Zalozim si novy ucet prihlasim sa napr. na Europe realm tam sa so svojou postavou barbara pripojim do nejakej hry ktora tam uz bezi. Hram asi tak 15-20 minut ked vidim ze vsetci hraci sa uz odhlasili nebavi ma hrat tam sam tak odidem aj ja z hry.Ale ked odidem z hry vyhodi ma to az do hlavneho menu hry Diabla II lod. Tak sa teda chcem opat prihlasit do Europe realmu lenze uz to nejde.raz je tam napis ze mam zakazany vstup tam,inokedy mi to pise nieco o firewallu porte 6611 ci tak nejak a inokedy zase tam pisu ze sa na server neda pripojit ze mam skusit inokedy.Ked sa snazim pripojit na US West,US East alebo ASIA realm nikde sa neda pripojit vsade mi to pise to same.Tak musim zalozit zase novy ucet a len tak sa mi podari pripojit ale opat sa stane to iste co predtym.O tom ze hra na Battle netu mi nejak seka uz ani nehovorm -cize ze ide plynule ale ked zasiahnem nejaku potvoru tak ta dostane zasah az po par sekundach.Prosim o radu.
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
Re: Problemy s Battle netom.
Cau,
tak poprve najlepsie by asi bolo keby si si Cestinu odinstaloval osobne nie so fanusikom jazykovych uprav (je to predsa len zasah do kodu...) ale myslim ze v tom by to nemalo byt.
Podruhe urcite si checkni u providera ci ti neblokuje nahodou porty ak ano tak im povedz nech ti otvoria port 6611. Dalej neviem ake mas pripojenie ale z toho co si pisal to vyzera biedne... takze by bolo dobre urobit nieco pre to.
Dalej mohol by si citovat typ erroru ktory dostanes? To by mozno ujasnilo toho viac.
tak poprve najlepsie by asi bolo keby si si Cestinu odinstaloval osobne nie so fanusikom jazykovych uprav (je to predsa len zasah do kodu...) ale myslim ze v tom by to nemalo byt.
Podruhe urcite si checkni u providera ci ti neblokuje nahodou porty ak ano tak im povedz nech ti otvoria port 6611. Dalej neviem ake mas pripojenie ale z toho co si pisal to vyzera biedne... takze by bolo dobre urobit nieco pre to.
Dalej mohol by si citovat typ erroru ktory dostanes? To by mozno ujasnilo toho viac.
Ked sa chcem pripojit na Battle net ukaze sa sprava :
Diablo 2 nemohlo navazat spojeni na realm server,je mozne ze realm server ktery jsi vybral,neni dostupny nebo ma problemy s pripojenim,prosim zkontroluj zda tve pripojeni do internetu je funkcni,pripadne jestli tvuj firewall ma povolen port 6112.
Diablo 2 nemohlo navazat spojeni na realm server,je mozne ze realm server ktery jsi vybral,neni dostupny nebo ma problemy s pripojenim,prosim zkontroluj zda tve pripojeni do internetu je funkcni,pripadne jestli tvuj firewall ma povolen port 6112.
Best Games na PC :
1)čeština a patch 1.13 se nemaj moc v lásce, já jsem toto duo nerozběhal ani v singlu
2)zkus vypnout firewall, nebo jestli používáš nějaký speciální (hodně citlivý) antivir tak se podívej do jeho nastavení
2)zkus vypnout firewall, nebo jestli používáš nějaký speciální (hodně citlivý) antivir tak se podívej do jeho nastavení
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?