Cannot connect to server
Moderátor:Dark_Deamon
kdyz se pripojim na server pres hamachi napise mi to Cannot connect to server nevite proc to pise? nemam originalni diablo II a pouzivanej CD klic.
Re: Cannot connect to server
A na jaký server, že se to připojuješ?
Jestli to chápu dobře, že hraješ s někým, kdo vytvořil hru a ty se chceš připojit k té hře, tak musíte mít oba stejnou verzi hry. Také to může blokovat Firewall - je dobré se podívat do jeho nastavení.
Jestli to chápu dobře, že hraješ s někým, kdo vytvořil hru a ty se chceš připojit k té hře, tak musíte mít oba stejnou verzi hry. Také to může blokovat Firewall - je dobré se podívat do jeho nastavení.
HC grál: 537/516 (-21)
zkousel sem zalozit svuj server a pak sem zkousel 1.11---diablo3.cz je to na patch 1.11 ale ja mam 1.13 a nejde mi to preinstalovat
Tak nejlepší je odinstalovat celé Diablo, znovu ho nainstalovat a nainstalovat patch 1.11. Anebo stačí překopírovat jen nějaké soubory patche, ale to si nejsem jistá, já to vždy řešila kompletním odinstalováním..
jo jo zkusim to dik
hru sem odinstaloval a potom nainstaloval dal sem patch 1.11 a porad samej problem ve firewalu to je povoleno
Radsi vypni FW totálně. A zkontroluj jestli člověk ke kterému se pojíš ho má taky vypnutej.
vypnul sem to a nejde to a jak mam zjistit jestli to ma i on vyply?? a nebo bych moch zalozit server a nekdo se ke me pripojit jestli je chyba u me... porad mi jak zalozit hamachi server a zkusilo by se to
Tak co se třeba zeptat onoho dotyčného, zdali si vypnul Firewall?
Zapni hamachi, založ hru (other multiplayer, host game) a ať se na Tebe ten člověk zkusí připojit.
Zapni hamachi, založ hru (other multiplayer, host game) a ať se na Tebe ten člověk zkusí připojit.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Taky by stálo za to, abyste si přes hamachi udělali navzájem ping. Minimálně to pomůže zjistit, na čí straně to vázne.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
zkousel sem zalozit hamachi a hrat s bratrem ale psalo to stejnou chybu na obou PC
chybu sem nevyresil ale rozjel sem to na GAMERANGER a jede to bez problemu... muzeme si nekdy zahrat
zalozim to. je to jednoduchy verze 1.13

zahrajete si nekdo pres gameranger? nova hra! nova postava! budu hrat s bratrama budeme celkem 3 jestli nekdo zaparite napiste