levna vybava pro HEL

Hra více hráčů.

Moderátor:Dark_Deamon

Gorebelly
Re: levna vybava pro HEL

Příspěvek od siroga » 28.03.2011, 11:22 hod.

takze staty a bonusy z itemu jsem zadal ze svyho pokusnyho kralika a dmg mi vychazi:
vortex shield: 8785-10215 tj ~9500
sacred rondache: 9290-9727 tj ~9508,5
sacred targe: 9071-9929 tj ~9500
kurast shield: 8869-10131 tj ~9500
zakarum shield: 9475-9525 tj ~9500

takze jedinej elitni paladinskej stit kterej ma vic nez 9500 ~dmg je sacred rondache, ostatni se lisej jen v tom jestli to maji jisty nebo rozptylovy takze jediny 3 stity na kteryma ma cenu uvazovat je sacred rondache - nejvetsi ~dmg, zakarum shield - nejvetsi min dmg a vortex - nejvetsi max dmg.

Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od ondrous555 » 02.04.2011, 04:34 hod.

Tak co sem doporucil jako levna vybava pro helll budu muset predelat :)

Protoze lidi se podle mne uplne zblaznili Shako se ted po resetu prodava za BER :D

Ja sem nikdy nebyl zadny zdatny obchodnik ?ale podle mne shako nema hodnutu BER ani nahodou a ten kdo za shako da vic nez 1 ist je blazen.Protoze pak uz si clovek muze vyrobit lepsi veci nez je shako treba delirium.
To same plati i u Disciple setu ze rukavice i pasek chteli PUL a to uz se nevyplati.

Ja tomu nerozumim proc jsou takove nesmyslne ceny?
podle mne je ti jen lidska hloupost,protoze lidi neznaji jinou vybavu nez jen tu co leti.

Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.04.2011, 08:44 hod.

A nemůže to být třeba tím, že je po resetu shako i disciple set nedostatkové zboží? To obvykle bývá i vyšší cena. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fallen Shaman

Příspěvek od ondrous555 » 02.04.2011, 11:20 hod.

dejme tomu ,ale ber je opravdu ulet.
PO minulem retartu shako vylezlo z pul na ist.
Ty by jsi dal za shako BER?A ono to moc nespadne tipuji na 5 ist.

U teech setu je to o nicem jinem trochu.Tam jsou prodejne par veci opravdu jen par jako IK ARMOR CI TAL armor ci TAl amulet.Ostatni neprodas samostatne za nic..

Ty runova slova 1,10 podle mne zkazilu hru jsou moc silna oproti unikatum a setum,ale to je muj dojem

Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.04.2011, 15:11 hod.

Určitě. Až bude sezóna rozjetá, vrátí se ceny do starých kolejí.
Já bych shako nekupoval za nic. Moc jsem se takových trejdů neúčastnil a hlavně jsem na battle.net chodil dost nepravidelně, tak bych ani neměl, za co to koupit :D
S těma unovýma slovama máš pravdu, mnohé jsou dost OP a na softcore je spousty a spousty lidí nabízející a kupující high runy. Zkus ale hrát Hardcore. Tenhle režim hraje o dost méně lidí než SC, takže sehnat ten nejlepší equip dá pořádnou fušku (páč to, co sháníš, prostě u sebe zrovna nikdo nemá) a předměty, co ta 1.10 runová slova znehodnocují, tu rázem nabývají na hodnotě. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Huibik#2776

Příspěvek od huibik » 22.04.2011, 19:34 hod.

celkovo tento topic sa mi zda OT. kazdy build bezne hrany na UT ma priamo tuto na webe svoje top gosu aj lacne moznosti a dokonca aj nie UT postavy. videl som amu ktora dala UT cez CB z beznych itemov a cez JAB, ano Jab, len kvoli vysokemu CB. ano, posledne 1-2% boli muka kvoli nizkemu dmg, ale nakoniec to dala. a ked sa bavime o zaciatku ladderu po resete a HC, tak neznasam, ked pride niekto mudrovat po 2 tyzdnoch, ze dame smiterovi toto a toto, vytradujeme na d2jsp alebo inde, si uvedomte, ze bol RESET, ceny su take ake trh dovoli. a ked sa vam zda BER vela za shako, tak si pockajte na komiec ladderu, kedy vam ho budu davat zadara. ide o prestiz, xces mat, zaplat. nexces, kupi dakto iny. alebo nekupi a pojdem s cenou dole. zaklady ekonomiky tu nebudem tahat. fraxinus to vystihol.

Odpovědět

Zpět na „Multiplayer“