HC 7 players
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Přes Fraps - plnou verzi. -ale bacha, i když to na mých videích není z nějakého důvodu moc vidět, tak to Diablo při nahrávání (Windows 7) občas dost laguje. Proto někdy trochu nelogicky zdrhám od potvor, které by jinak proti mě neměly šanci.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: HC 7 players
tak já nemám w7, jinak pc mám hodně výkonnej, takže by problém neměl nastat.
jinak začínáme dneska večer, tak jsem zvědavej.
jinak začínáme dneska večer, tak jsem zvědavej.
hej tak jsem zkoušel ten fraps a parada natocil jsem si solitare ale jedna hra mela 1GB, sice to nevadi ale je to celkem hodně, nedá se to nějak zmenšit ?
bud to pujde primo v programu a nebo po natoceni pouzij nejaky konverzni program,ktery ti to prevede na .mpg,to by melo stacit
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Postačí Windows Movie Maker. Jednoduchý program. Akorát počítej s tím, že doba konverze potrvá minimálně tak dlouho, jako natočené video (závisí na výstupní kvalitě). Windows Live Movie Maker navíc má možnost automaticky nahrát video na youtube.
...Ancients, go, go go!
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... tak na muj post asi nikdo nereagoval, i kdyz jsem byl mezi prvnima...No nevadi, kdybyste chteli my icq je 313798643, online skoro furt, hru muzu zahrat skoro kazdy vecer...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsme řešili žoldáky a dopadlo to takto:
BliiNky: Blessed Aim
iNstinkt: Holy Freeze
Andrew26: Prayer
Lyon: Might
Tabul: Defiance
Dark_Deamon: Fire Rogue
damagedeath: ??? (Thorns)
BliiNky: Blessed Aim
iNstinkt: Holy Freeze
Andrew26: Prayer
Lyon: Might
Tabul: Defiance
Dark_Deamon: Fire Rogue
damagedeath: ??? (Thorns)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Se vaši žoldáci pozabíjí mezi sebou kvůli nedostatku kopí a polearmů 
Místo thorns deserta navrhuju tuto alternativu:
Ta fire rogue bude na sobě mít edge, takže dá partě trny.
Místo trnitýho deserta bych navrhoval buď barbara nebo v případě častého používání Lower resist nekromancerem lightning Iron wolfa (kterej má s LR a s decentním equipem na vyšších levlech brutál dmg)

Místo thorns deserta navrhuju tuto alternativu:
Ta fire rogue bude na sobě mít edge, takže dá partě trny.
Místo trnitýho deserta bych navrhoval buď barbara nebo v případě častého používání Lower resist nekromancerem lightning Iron wolfa (kterej má s LR a s decentním equipem na vyšších levlech brutál dmg)
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 06.05.2011, 15:48 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to tak celkově viděl na velký fronty u gamblu
Aspoň ze začátku.

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
To radši ať provádí jen jeden (třeba v momentě, kdy si ostatní dají 5 minut pauzy na občerstvení; ale musí to být ten, kdo má na gamble čuch), ale odevzdají mu všechny svoje prachy, ať to má z čeho roztočit.
...Ancients, go, go go!
Tak mám stím frapsem problém normálně krasnejch 250fps ale když ho zapnu tak 12. Asi neco v nastavení ale za boha nevím co.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se ve Frapsu v záložce videí, jestli jsi tam nedal na pevno těch 12.
Pokud to tímhle není, tak problém nemusí být ani v nastavení Diabla, ani ve Windowsech ani ve frapsu, ale může to být klidně grafárna. Zkus vyhledat a nainstalovat aktuální ovladače. Mě Diablo vždy tak minutu šíleně laguje (což činilo nemalé potíže v Bishobosh runech v avalonu), ale pak se to rozjede normálně. Je to stará hra a je s novým železem čím dál tím míň kompatibilní...
Můžeš to trochu zlepšit tím, že dáš nahrávání na jinej disk než kde máš Diablo a Windowsy. Přeci jen při nahrávání videa dost vaříš pevnej disk (zápis 7-10 MB/s)
Pokud to tímhle není, tak problém nemusí být ani v nastavení Diabla, ani ve Windowsech ani ve frapsu, ale může to být klidně grafárna. Zkus vyhledat a nainstalovat aktuální ovladače. Mě Diablo vždy tak minutu šíleně laguje (což činilo nemalé potíže v Bishobosh runech v avalonu), ale pak se to rozjede normálně. Je to stará hra a je s novým železem čím dál tím míň kompatibilní...
Můžeš to trochu zlepšit tím, že dáš nahrávání na jinej disk než kde máš Diablo a Windowsy. Přeci jen při nahrávání videa dost vaříš pevnej disk (zápis 7-10 MB/s)
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Začátek A3 normal - začíná to být zajímavé 

nějak v pravo žádných 12 nemám mam tak akorád fps 20-60 a no sync
assaska je málo šílenej člověk v actu 1 hledka první q skoro wipla xD a to dělal po celou dobu hry xD
assaska je málo šílenej člověk v actu 1 hledka první q skoro wipla xD a to dělal po celou dobu hry xD
Začali jsme v šesti místo sedmi, protože DD jakožto paladin se nemohl dostavit. Dohráli jsme první dva akty a musím spokojeně konstatovat, že mě to hrozně baví. Nebýt sebevražedných chvilek jednoho nejmenovaného hráče, (Který hraje za trapku) byly oba akty bez problémů. Hru jsme zatím ukončili okolo 22. levelu s vybavením tak nějak "sesbíraným". Jedinou lepší věcí je vlastně RW Leaf patřící nečekaně čarodějce.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
2 obrázky od Andariel (drop jsem nestihl)
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/1.jpg
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/2.jpg
a 2 od Duriela
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/3.jpg
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/4.jpg
Jinak to je zatím dobrá masáž. A není pravda, že nic nepadlo. Já osobně jsem ze země zvedl setovky v podobě Angelic Brnění a Civerbs Amuletu
Jinak to je ale fakt divoký na rozdělování. Po zabití Andariel jsem třeba já (Amazonka) na sobě neměl žádný rukavice ani Amulet
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/1.jpg
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/2.jpg
a 2 od Duriela
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/3.jpg
http://img7.rajce.idnes.cz/d0702/4/4807 ... ages/4.jpg
Jinak to je zatím dobrá masáž. A není pravda, že nic nepadlo. Já osobně jsem ze země zvedl setovky v podobě Angelic Brnění a Civerbs Amuletu

Jinak to je ale fakt divoký na rozdělování. Po zabití Andariel jsem třeba já (Amazonka) na sobě neměl žádný rukavice ani Amulet

tak je to normal, je jasný, že až padne něco jako trošku víc na úrovni, tak se to napíše. Teďka to každej zahazuje.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jasný no. Trošku větší sranda začne až na Nightmare. Ale jde to v poho. Měl jsem strach, že bude vládnout organizovanej chaos, ale držíme se celkem slušně u sebe což je fajn a na vyšších obtížnostehc to už bude nutnost. Slyšíš Assko? (Lyon)
Ty tam lítáš jak papírovej drak na pouti 
Už tomu chybí jen ten Paladin.
Btw...mám pro DD jedno "perfektní" žezlo o který jsem v Tal Rasha Tombs zakopl

Už tomu chybí jen ten Paladin.
Btw...mám pro DD jedno "perfektní" žezlo o který jsem v Tal Rasha Tombs zakopl