BN Gateway Editor

Hra více hráčů.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Quill Rat
BN Gateway Editor

Příspěvek od broot » 14.05.2011, 12:31 hod.

Mám dotaz ai rok z5 jsem cca měsíc hrál přes hamachi bohužel nastal problém že tento program mi přepsal nějak IP adresu či něco podobné (nejsem ani náhodou IT expert :D) a zasekal mi totálně připojení k internetu. Mám dotaz jestli něco podobného můžu očekávat i o tohoto programu popřípadě jestli můžou vzniknout podobné problémy i u hraní přes oficiální servr battle.net.

The Butcher

Re: BN Gateway Editor

Příspěvek od Vorvy » 14.05.2011, 17:22 hod.

to mi hamachi udelalo taky, ale stacilo to pak normalne prepnout ve zpravci pripojeni a net mi jel dal bez problemu.. u BN bych se toho asi nebal ;)
Kupodivu mě to stále baví..

Quill Rat

Příspěvek od broot » 15.05.2011, 08:01 hod.

jinak na BN lze vytvářet vlastní hry jako na hamachii, popřípadě měnit parametry hry jako napříklat drop atd. ?

Adviser

Příspěvek od raisen » 15.05.2011, 08:21 hod.

Můžeš si zakládat hry, ale nemůžeš nic měnit. Krom počtu hráčů, kteří se k Tobě mohou připojit a s jakým rozdílem levelu či bez rozdílu. A ještě vlastně obtížnost.
HC grál: 537/516 (-21)

Quill Rat

Příspěvek od broot » 15.05.2011, 10:16 hod.

jinak se strácím ve stratkách BN= oficiální server battle.net anebo máte na mysli ten BN gate editor(jinak nevíte kde je nějak podrobněji rozepsáno co ten program dělá nějak se mi nepodařilo nic moc vygooglit)?

Adviser

Příspěvek od homer_cz » 15.05.2011, 12:02 hod.

V tomto případě je to battle.net ;)
Jinak ani z BNGateway nemusíš mít žádný strach v podstatě umožňuje hrám od blizzardu se připojit i jinam než na oficiální servery...nic víc,nic méně.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Quill Rat

Příspěvek od broot » 15.05.2011, 13:55 hod.

BNGateway tedy neumožňuje jako hamachi nebo BN zakládat svoje vlastní hry?

Adviser

Příspěvek od homer_cz » 15.05.2011, 18:09 hod.

Umožní ti připojit se na neoficiální servery....tam si hry zakládat můžeš stejně jako na battle.netu
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Multiplayer“