Anketa: Sraz Diablistů k 10. výročí Diabla 2
Do Olomouce bych přijel na 100%, Brno 50-75% a Praha 25%
Re: Anketa: Sraz Diablistů k 10. výročí Diabla 2
Přijel bych do Prahe
, ale když to bude kdekoli a nebudu zrovna ležet mrtvej pod stromem nebo tak něco, rád se zúčastním. Anketku s místem bych taky uvítal, aspoň se bude dopředu přibližně pohodlně vidět, kam se mám zabalit 

...a stejně všichni umřem... 

- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak jsme si s Vorvym dneska dali v Brně takovej krátkej meeting.
A zajímavé, především z mé strany (I když sám Vorvy si o mně myslel, soudě dle mých příspěvků, že budu vypadat asi jako nějakej starej páprda. Snad Sokrates v pokročilém věku či co.
Jo holt. Hladce oholen vypadám jako nevybouřenej teenager.
), bylo asi to očekávání, jak kdo bude vypadat. Nehledě na samotný hovor, který je zcela odlišný od posílání příspěvků na fórum.
Nebudete tomu asi někteří věřit, ale půl hodiny jsme v centru hledali hospodu, která by otevírala před 11:00. :? Když už jsme se usídlili v Pegasu a začali se dostávat do konverzace, potřeboval Vorvy odejít na tzv. cvika. Tímto tě Vorvy zdravím a budeš-li mít do budoucna zájem, vyberu nějaký časově vhodnější termín pro setkání. :waving:
Proč to ale vůbec píši
Dnešní naše setkání ve mně totiž ještě více potpořilo touhu vidět i ostatní fanoušky diabla. Na sjezd tedy nepřijedu, pouze budu-li v bezvědomí, nebo mrtvý.
Případný problém by však mohla být i budoucí práce, kde by si se mnou nechtěl nikdo vyměnit službu.
Radši ale zůstanu u pozitivního myšlení a všem vám vzkazuju
See you in some Infernal Pit
iablo :waving:

Nebudete tomu asi někteří věřit, ale půl hodiny jsme v centru hledali hospodu, která by otevírala před 11:00. :? Když už jsme se usídlili v Pegasu a začali se dostávat do konverzace, potřeboval Vorvy odejít na tzv. cvika. Tímto tě Vorvy zdravím a budeš-li mít do budoucna zájem, vyberu nějaký časově vhodnější termín pro setkání. :waving:
Proč to ale vůbec píši

Radši ale zůstanu u pozitivního myšlení a všem vám vzkazuju

See you in some Infernal Pit

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Pěkný příspěvek od Marasta.
Každopádně tedy vytvořím nové téma s tou anketou, která bude vypadat asi takto:
Které místo pro konání srazu Vám nejlépe vyhovuje?

Každopádně tedy vytvořím nové téma s tou anketou, která bude vypadat asi takto:
Které místo pro konání srazu Vám nejlépe vyhovuje?
- Brno
- Olomouc
- Praha
Správce fóra a webu
http://www.diablofans.cz
http://www.diablofans.cz
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Děkuji Jamesi.
Jelikož nikdo nenavrhl další "lokaci", kde bychom se mohli sejít, jsem jednoznačně pro tebou navrhovanou anketu.

Jelikož nikdo nenavrhl další "lokaci", kde bychom se mohli sejít, jsem jednoznačně pro tebou navrhovanou anketu.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak se mnou se může počítat na 100% ať je to kdekoli. Jinak Jamesi souhlas. Pokud někdo přijde s novou variantou lokalizace srazu, tak se tam dá přihodit.
Stejně si myslím, že se bude rozhodovat mezi Brnem a Prahou.
Stejně si myslím, že se bude rozhodovat mezi Brnem a Prahou.