Zy-el
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Nemá niekto tento pdf subor u seba v počítači? http://zyel.wikispaces.com/file/view/Zy ... dGuide.pdf
Ak by ste mali mohli by ste ho uploadnuť na ulož to? Lebo z jeho stránky mi nejde stiahnuť, a keď si to prezerám priamo z jeho stránky načítava sa dosť pomaly
Ak by ste mali mohli by ste ho uploadnuť na ulož to? Lebo z jeho stránky mi nejde stiahnuť, a keď si to prezerám priamo z jeho stránky načítava sa dosť pomaly
Re: Zy-el
Tady to máš http://uloz.to/xkTaFq8m/zyel44-modguide-pdf
Ten pdf soubor od zy-elu je genialni,nikdy.nezapomenu prvni pocity kdyz jsem to otevrel...neco jako "ten clovek si snas dela p*del :-D takovy kvanta informaci...:-D"
Odesláno z mého HUAWEI Y300-0100
Odesláno z mého HUAWEI Y300-0100
-
- Wraith
Diky za ten soubor, mimochodom neviete čo može byť za problém tu: https://www.youtube.com/watch?v=WPWFbYk ... e=youtu.be
Naštastie mám zálohu charu, ale hento mi spraví vždy po nejakej dobre hrania. Presnejšie keď idem napríklad reštartovať hru idem do menu znova dám singleplayer vyberiem svoju postavu a potom mi spraví hento.
Naštastie mám zálohu charu, ale hento mi spraví vždy po nejakej dobre hrania. Presnejšie keď idem napríklad reštartovať hru idem do menu znova dám singleplayer vyberiem svoju postavu a potom mi spraví hento.
-
- Wraith
Tak toto je zaujímavé keď ma zaujívu a ja sa cez hromadu monstier nemožem dostať k svojej postave tak dám ESC save and exit a potom sa chcem znova prihlasit do hry ale vtedy na mna vyskoci error hlaska ktoru možete vidieť na videu ktore som tu dal
EDIT: Teraz skušam robit tie Zy-El Artefakty ale ani to nefunguje
Do kocky dám 1 Zy-el scroll, 3 demon keys, 3 unikátne Jewely, 1Zy tunu, 1 El runu a k tomu crf (vycraftený) amulet) a nič
EDIT: Teraz skušam robit tie Zy-El Artefakty ale ani to nefunguje
Do kocky dám 1 Zy-el scroll, 3 demon keys, 3 unikátne Jewely, 1Zy tunu, 1 El runu a k tomu crf (vycraftený) amulet) a nič
-
- Fallen Shaman
hraje to jeste nekdo naposled jsme to hral pred 10 lety a stavil u toho tunu hodin max lvl 4300 asa ? jestly je to jeste funkcni ?
už to asi bude tak rok co jsem to naposled hrál
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
-
- Fallen Shaman
chci si to znova rozjet ale nevim co jit asa je ohrana tak nevim co dalsiho premyslim na sockou nebo amazonkou . Ale nevim co noveho tam je da se jit ama na jinak nez na bow/cros. treba javel ci pike ? a jak je to s resitama na hell pro socku tam byla tuna mobu co se nedala kdyz tak nahodte co lepsi nebranim se i jinym postavam aspon nejak zabava
zas tak moc jsem zy-el nehrál, abych věděl jakej build je reálnej
ale hrál jsem palacha a sorcku, a musim říct, že sorcka byla o dost lehčí
možná, že na ňákej total late game, kde člověk chodí jen insane lvl na hell a má dobrou výbavu je palach silnější, ale v místech kde jsem měl s apalacehm strašný problémy - normal - jsem dal s sorckou v pohodě
ale hrál jsem palacha a sorcku, a musim říct, že sorcka byla o dost lehčí
možná, že na ňákej total late game, kde člověk chodí jen insane lvl na hell a má dobrou výbavu je palach silnější, ale v místech kde jsem měl s apalacehm strašný problémy - normal - jsem dal s sorckou v pohodě
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
-
- Fallen Shaman
jedu tedka necra ale ten s emne nelibi uz od pohledu a skousim taktiku kterou jsem vycetl nafarmit co nejvic goldu pres players127 (truhly,kameny)a pak si nakoupit co je treba na vybusne lahve olej a pod... ale asi se vratim k assa melee cerna K..da je k nezaplacenia pokazde men fascinovaly ty nove glavy shuriken a podobne proste podle mne nevic co se itemu tyce nadupana postava ostatni itemy jenom to same co vanila ...
-
- Fallen Shaman
tedka si vsimam ono neni na 4.4c spolecna truhla ? je to zrusene nebo na to pada item ?
a jeste jedna vec ceho jsme si vsim co je NOT available for Mac users
a jeste jedna vec ceho jsme si vsim co je NOT available for Mac users
-
- Wraith
Já jednou hrál necra,došel jsem někde ke konci prvního aktu a dál to nešlo,velké kvanta monster a malá damage tak jsem se vrátil ke classic D2
Not available for Mac users znamená že to jde jen na Windowsech,ne na jiných systémech jako Mac a Linux.
Not available for Mac users znamená že to jde jen na Windowsech,ne na jiných systémech jako Mac a Linux.