Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
Hele jestli tu DD rozdava na sp Tharrs visory tak bych taky jeden chtel
Ad sockety urcite +allskills, ja mam ted skilly na lvl 90 a to uz mam vse nej temer
Conva se scita, i Gramm to nekde psal. ASi je to tak schvalne.
Ad sockety urcite +allskills, ja mam ted skilly na lvl 90 a to uz mam vse nej temer
Conva se scita, i Gramm to nekde psal. ASi je to tak schvalne.
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
Re: Avalon 2
2DD: heh ono jde vylepsit neco jineho nez je v seznamu od Gramma ??? Sacred Grower je unikat ne ???
2repeek: to musis hodne brecet a stezovat si kazdej den po dobu 14ti dni aby Ti DD neco daroval
2repeek: to musis hodne brecet a stezovat si kazdej den po dobu 14ti dni aby Ti DD neco daroval
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Koukam ze na cetrale nejsou rcp na vsechny uber itemy o.O Ten destroyer vypada luxusne a pro Sacred Grower uz ani nemam slov
Beeee, Breciiiiim
Beeee, Breciiiiim
- damagedeath
- Zhar the Mad
Je to i uber item a skládá se:
3 x avalonian + perfect topaz
.............
s tou konvou je to možný, uznávám, ale pokud má konu merc i tvůj char, tak se nesčítají...
repeek: máš PM
3 x avalonian + perfect topaz
.............
s tou konvou je to možný, uznávám, ale pokud má konu merc i tvůj char, tak se nesčítají...
repeek: máš PM
- Jendoslav
- Doom Knight
to je ale v funkcni asi v nejnovejsi verzi modu ne ?? ja mam -2 mod nazpet, no az nasbiram par avalonianu do zasoby tak to zkusim taky
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
jestli nemáš zmenšenou kostku, jakože nemáš, tak ti to nepůjde...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak to se ti tohle asi líbit nebude:
http://damagedeath.wgz.cz/image/16163651
http://damagedeath.wgz.cz/image/16163651
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
až 16 v nastavení ovládání...Srlok píše:A da se najek namapovat vice skillu nez je 12?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Pěkný drop z Bartuca:
http://damagedeath.wgz.cz/image/16163897
http://damagedeath.wgz.cz/image/16163899
http://damagedeath.wgz.cz/image/16163897
http://damagedeath.wgz.cz/image/16163899
- Jendoslav
- Doom Knight
jakto ze ti toho pada tolik ja mam jen vzdycky 3 veci ?? ze by ina verze modu ??
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Ne, barbar má přece Find Item!!!
Takže dvojnásobnej drop...
Takže dvojnásobnej drop...
- Jendoslav
- Doom Knight
šajze :coje: :coje: :coje:
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Však si můžeš taky rozjet barbara...nikdo ti nebrání...mě nebaví hrát pořád za stejnou postavu, chce to změnu...
- Jendoslav
- Doom Knight
no zatim me asska bavi a hlavne jeste nemam dokonceny ubertuning takze jeste mraky hodin nez ji dodelam, ale uz to jde rychle ted mam z King of Deepa brnko se SC tak uz zkousim kryptu .... pomooooooooc Devil dela bububu a Ashy petove jsou tuhy ... jeste ze mam merce
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Včera jsem docela haluzově vymlátil Kryptu s nova sosou...ashy pets i dark apprentices šli jak po másle ovšem knightové a mutilated dead ani za nic...ovšem díky tomu, že do mě řezali, tak je sejmula immolation nova, která se spustila při jejich hitech...bylo mi jich líto Takže teď už čeká jen avalon...musím si ale velmi posílit resisty, protože mě připadá, jak kdyby tam byla superkonva všude...
- Jendoslav
- Doom Knight
2DD: ty uz jsi snad dohral Avalon aspon s pulkou charu ne ?? jestli dobre pocitam a procitam tohle forum tak mas necra,assku,barba,druida a ted sosu ne ??
a ted jsem si po dlouhe dobe vsiml ze jsme asi sousedi jestli teda fakt bydlis pod Snowhillem :waving:
a ted jsem si po dlouhe dobe vsiml ze jsme asi sousedi jestli teda fakt bydlis pod Snowhillem :waving:
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
Asska leží v komoře, nožky má nahoře...
Zatím je na tom nejlépe můj nekromancer summoner, který už ovšem díky absenci CE v některých málo důležitých lokacích není tak op, což je dobře a donutilo mne to ke hraní již rozehraných postav...barbarian zaměřený na frenzy, které má staty rozdělené:
Frenzy - 20, synergie zerk - 20, taunt - 20 a double swing - 20, pak mám nějaké body v BO, Iron Skin (zbytečná ztráta) a natural resistances...po jednom bodu ve find potion a find item (můj nejoblíbenější skill), zaměření na meče a sekyry...na Frenzy nosí The Emperor a Aron´s sword (mám namyšlený ještě Daisy Cutter), pak jsem mu dal bod do whirlwind a na switch mu dal Beast Within...no nádhera.
Dále nova sosa, se kterou jsem již dal také všechno...i Avalon a hodlám se tam s ní vrátit, protože ta nová verze je docela výzva...body má rozdělené 20 nova, 20 lightning mastery, 20 frost nova, 20 blizzard, 20 frozen orb, plus synergie, 1 bod do warmth a do teleportu (chyba...už mám soulstone, že) a zbytek do cold mastery...uber výbava: Azmodan revenge, BR, Valor of Sins, Hannival, Elenois Gem, Moonwalk, Mark of a Devil a Mark of a Krogoth + uber charmy...pro castery asi nejlepší Soul shifter...
To jsou dvě postavy, za které teď hraji a musím se přiznat, že velmi mi pomohlo, že jsem si s nekrem rozlouskl kódy, že už to nemusím hledat, abych se dostal na MotK a na Uber class items a samozřejmě na Tharr´s visor
jo a ještě mám zhruba na levelech 98-103 bowamu, throqwera, shapeshiftera a bonemancera
Zatím je na tom nejlépe můj nekromancer summoner, který už ovšem díky absenci CE v některých málo důležitých lokacích není tak op, což je dobře a donutilo mne to ke hraní již rozehraných postav...barbarian zaměřený na frenzy, které má staty rozdělené:
Frenzy - 20, synergie zerk - 20, taunt - 20 a double swing - 20, pak mám nějaké body v BO, Iron Skin (zbytečná ztráta) a natural resistances...po jednom bodu ve find potion a find item (můj nejoblíbenější skill), zaměření na meče a sekyry...na Frenzy nosí The Emperor a Aron´s sword (mám namyšlený ještě Daisy Cutter), pak jsem mu dal bod do whirlwind a na switch mu dal Beast Within...no nádhera.
Dále nova sosa, se kterou jsem již dal také všechno...i Avalon a hodlám se tam s ní vrátit, protože ta nová verze je docela výzva...body má rozdělené 20 nova, 20 lightning mastery, 20 frost nova, 20 blizzard, 20 frozen orb, plus synergie, 1 bod do warmth a do teleportu (chyba...už mám soulstone, že) a zbytek do cold mastery...uber výbava: Azmodan revenge, BR, Valor of Sins, Hannival, Elenois Gem, Moonwalk, Mark of a Devil a Mark of a Krogoth + uber charmy...pro castery asi nejlepší Soul shifter...
To jsou dvě postavy, za které teď hraji a musím se přiznat, že velmi mi pomohlo, že jsem si s nekrem rozlouskl kódy, že už to nemusím hledat, abych se dostal na MotK a na Uber class items a samozřejmě na Tharr´s visor
jo a ještě mám zhruba na levelech 98-103 bowamu, throqwera, shapeshiftera a bonemancera
- Jendoslav
- Doom Knight
heh co to znamena ze tvuj necro neni op ??? neco jako lidoop ??
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
owerpowered...to znamená, že nebylo nic, co by nedal, jen mu něco dlouho trvalo...
S nova sosou třeba mám nehorázný problém dát icy cellar a těžký je i stony tomb level 1, kde musí dodržovat určitý těsnější kontakt s monstry, aby na ně nova dosáhla...nejhorší jsou maminky, který po smrti vypustí dušičku i mě...pokud mám zpomalený prsty.
S nova sosou třeba mám nehorázný problém dát icy cellar a těžký je i stony tomb level 1, kde musí dodržovat určitý těsnější kontakt s monstry, aby na ně nova dosáhla...nejhorší jsou maminky, který po smrti vypustí dušičku i mě...pokud mám zpomalený prsty.
- Jendoslav
- Doom Knight
Aha ... no ja az dobyji Avalon s pomoci Hoarfrostu tak taky zkusim novou verzi Avalonu bez Hoarfrostu
NecroSummoner - SP 1.10