Zážitky z Antiku před sloučením
Moderátor:Dark_Deamon
Mrkni se na mý stránky...je v polozce D2LoD a v menu zalozce Download - ostatni a nebo tady mas rovnou odkaz

no zrovna včera taková story která mě spíš vytočila než že by to byl nějaký extra zážitek.. pomáhal jsem jednomu týpkovi s andy na hell..když se holka jedna objevila tak on zbaběle skočil do portu..tak jsem tam zůstal sám, ale stejně jsem ji dával v pohodě..akorát mám malý resy na poison, tak že jsem každou chvilku od ní utíkal do té místnosti před tou hlavní se léčit..no a když už měla fakt málo, prostě 2mm nebo tak, tak jsem se šel naposledy léčit a vtom se objevil ten týpek a sejmul ji..no a padnul mu gheed´s fortune..to mě docela nasralo...
no a pak mi ještě ten den padla z hf na hell jen um a diablo mi dal tři magic věci a scroll of tp..prostě den za všechny prachy..

no a pak mi ještě ten den padla z hf na hell jen um a diablo mi dal tři magic věci a scroll of tp..prostě den za všechny prachy..

nevím, co sem napsat
Nebudes tomu verit ale kamos mi pujcil sosu na findeni predevcirem a mel sem nejakej luck day a za den findeni mi padlo: Um, Homunculus, storm, perf Arr, highlord, boneshade, gorky (sice eth ...skodaDark Drake píše:lidi..me fcera padl perf mara.... njn lucker

Jj my oba
Sou tam kretensky admini, ktery to ani neumej ridit tak sme se vzbourili a zacali je poradne f*ck a oba sme dostali ban...
Ja fest zbuzeroval Rakeho toho debila a Fifty zas Cihace XD
to bylo něco
a ted parime oba na HG ....muzu jen doporucit je to tam fakt skvely! T0X!C a Javu s tim serverem umi a proste to ridi tak jak maji a jsem s nima spokojenej a i s lidma ..jsou tam super lidi a ne ty kkti jako na antiku
fakt hg muzu jen doporucit!

Ja fest zbuzeroval Rakeho toho debila a Fifty zas Cihace XD