sice je tady na foru samostatna sekce D2R, ale prislo mi lepsi to dat do teto sekce, tak snad to nebude nikomu vadit
Tak jako nekteri dalsi jsem si nainstaloval D2R diky lepsimu zelezu ktere mam od lonskeho roku a rekl jsem si, ze vyzkousim tuto hru do detailu, a taky trochu jinak nez ma predchozi dobrodruzstvi v D2LoD...nakonec to trochu jinak je v podstate kosmeticka uprava, pac jsem se rozhodl hrat septavirat, a to melee only...kdyz pisu melee only, tak je tim mysleno to, ze zadny char nesmi pouzivat jakykoliv typ ranged utoku...takze zadny Static field pro sosnu, zadna CE pro necra atd...abych byl presny, pouzivat treba Telekinezi ci Mind blast me postavy smi, samozrejme jsou to ranged utoky ktere maji potencial nejak poskozovat monstra, ale zkuste s nimi nekoho zabit treba v Hell

To jen tak pro vyjasneni situatce...
Septavirat jak asi kazdy vi je 7 ruznych charakteru ktere Diablo 2 v jakekoliv podobe nabizi, tedy Barbar/Palach/Sosna atd...kazdy z techto charu musi jet melee, tedy nablizko, a navic jsem se snazil o co nejvetsi rozmanitost typu utoku, tedy Phys/Cold/Lightning atd, bohuzel uplne idealne to vyvazit nejde, ale snaha byla...
Puvodne jsem vybral takto:
Barb - Zerker/Magic atack - primarne hodlam navstevovat Pit, jak jinak, na to je ovsem potreba kotel dobreho vybaveni, ktere chci ziskat nejspis dost hloupe prave tam...tedy Enigma/Grief atd...standartni MF Zerker
Paladin - klasicka zealoti plechovka (physical attack) + Smite na Ubery, coz by mel byt jeho primarni job
Sosna - tady jsem sel logicky do Enchantu, tedy fire dmg, puvodne jsem to chtel podporit VoR RW a synergizovat ty FOrby ze zbrane pomoci mastery, ale nakonec jsem si rekl, proc se drzet pri zemi, a tak se rozhodl pro Dream/Dream Enchantress, merc Infi, proste psychopaticky drahej build, coz znaci haldu casu pri hledani run, pocinaje LK
Ama - shock lightning combat, pouziva CS, ale zbran jsou Speary...tedy zadne LFury, primarne CS...na Immune Jab, samozrejme Valka a Decoy support, na konci idealne dalsi Infinity + Silence (+3 Matriarchal)

Assa - MA tree u assky je pro me nejmene prozkoumanou vetvi, a nikdy jsem nehral Phoenix build, tak zde je to tedy tato varianta a mix elementu...asi Infi merce (tedy treti Infi

Necromancer - zdaleka nejhorsi klasa, zde se neda mluvit o zadnem poradnem melee skillu (Poison dagger to fakt neni, sorry

Druid - Fire claw Bear byla moje volba a zbran nejspis Tomb reaver, idelane ten ETH ZOD 2x 40/15

Progres - zatim jsem se snazil postupovat se vsemi postavami soumerne, tedy samozrejme krome Druida...Jeho oziveni asi necham na dobu, kdy pro nej uz budu mit nejake lepsi vybaveni...ostatni chary jsou rozprostreny od A2 NM do A4 NM (Smiter zde bude behat Mepha pro HoZ atd, pozdeji se pripoji nejspis Ama...
Od teto chvile je budu hrat ruzne, podle chuti a casu, okolo Vanoc samozrejme bude obojiho o neco vice

Ultimatnim cilem je bavit se, samozrejme, a dohrat ty chary do bodu, kdy je budu povazovat za dokoncene...zadne jine chary v D2R startovat nechci...MF nebude primarnim cilem, presto budu sledovat pomoci DDho turnajove tabulky, jak moc veci pred dokoncenim najdou...ale rozhodne to nema byt honba za dalsim Gralem, kdyz k tomu predchozimu mi stale chybi TM

Diky za pozornost