Je to již šest let co jsem zde napsal poslední komentář, neuvěřitelné jak ten čas letí...Za tu dobu jsem stihl dospět (toto je velice diskutabilní

No, k předmluvě by stačilo :-D Takže pojedu klasického wind druida, taakže tornado, hurri, oak, pejsci/medvěd. Jen se momentálně rozhoduji zda se vyplatí jet max block či nikoliv

Verze 1.14d, bez úprav, rád bych si jej ale zahrál ve full screen, nebo alespoň ve větším rozlišení, takže pokud někdo o něčem ví, jsem jedno ucho...untwinked, players 8 dokud to bude možné.
Act 1 Normal
Dnes jsem D2 pouze nainstaloval a dal si takový teaser v podobě prvního questu. Tam jsem se celkem i zapotil, protože mi až ke Corpsfirovi nepadla absolutně žádná zbraň a dokonce jsem si musel jít i koupit, protože bych ho s původním kýjem pitlal ještě teď

Druhý den jsem se vydal na Blood Raven, která mě neskutečně pila krev, ale nakonec se nám (já, pes, havran) podařilo je nějakým způsobem roztahat a sejmout ji. Mausoleum i Krypta byla rychlovka, padly nějaké rare ale nic co by stálo za to. Poté nasledovalo vysvobození Caina a vše probíhalo relativně hladce. Countessa hodila TAL. Došel jsem do kláštera a pro dnešek dávám pauzu.
Musím teda říct, že to jde hodně pomalu a dost zvažuju použít projet normal jako pes a následně na začátku NM udělat respec a pokračovat jako winddruid, postup je opravdu hodně pomalý, mám dmg nějakých 20-30, což je opravdu nic. Pokud se už do někoho opřeme všichni čtyři, tak to padne rychle, ale na jednotlivce jsme dost slabí...Nebo možná uberu na PL4. Uvidíme.
Nakonec jsem využil všechny volné bodíky a stal se ze mě pes. I když mám zatím feral rage, a o par levelu později rabbies, tak to jde neporovnatelně rychleji než když jsem jen mlátil s normálním útokem. Kovář padl dost rychle, po cestě padly nějaké rare věci, avšak nic co by se dalo využít. Kovářce jsem dal svůj scepter (já blbec úplně zapomněl, že ji můžu dát dvojručku když jsem pes

Act 1 Normal dokončen na levelu 20.
Pokračování příště.
Act 2 Normal
V druhém aktu jsem hned šel nakupovat, a koupil si novou sekyru se kterou už to přecijenom trošku jde zabíjet i na pl8. Radament padl dosti rychle, a já rovnou pokračoval do pouště, kde jsem našel waypointy, sebral kostku a pokračoval pro hůl. V podzemí to samozřejmě bylo neskutečně zdlouhavé a já jsem pochopitelně měl hrozné štěstí na to, kudy odbočit a tak to nějakou dobu trvalo. Bohudík ale v Claw Vampire Temple už to bylo rychlejší, leč teda snaci byli dost otravní. Avšak velké plus, padlo mi dvou socketové Chain Armor, a já si skládám své první runové slovo, Stealth.
V paláci jsem zjistil, že je už současný postup celkem nepraktický, a tedy došlo ke změně merce za defenzivního z druhého aktu. Ten měl dvakrát větší damage a zanedbatelně mi přidával manu, leč na úkor kontroly davu, která minulá mercyně poskytovala. Rovněž si skládám své druhé runové slovo, tentokráte Steel, díky kterému má dvouruční sekera má damage až 41, což na feral rage udělá nějakých 70-96 damage, rabbies je na tom s poisonem o něco lépe. Hlavně má ale zbraň very fast attack speed, což evidentně stačilo na skok do dalšího break pointu, a rychlost je výborná.
Palác rychle probíhám, v Arcane Sanctuary se mi podařilo jít správnou cestou hned na poprvé, a po pár minutách nacházím Summonera a vydávám se do Tal Rashovy hrobky. Protože jsem již v levelu 24, už to tam moc neexpí a já se tedy nezdržuji a jdu rovnou do té pravé, která byla klasicky pěkné bludiště a trvá mi pěkně dlouho, než dojdu k cíli. Na Duriela byl potřeba jeden portál, který jsem využil po asi minutě a půl boje. Druhý boj byl dosti v pohodě a trval asi dvě a půl minuty, jen teda Oaka jsem za tu dobu musel obživit aspoň 30krát, protože pořád se cpal na Duriela. Drop hodil pár rare předmětů, využivám pouze rukavice.
Konečný level 25 7/9.
Pokračování příště.
Act 3 Normal
Džungle byla jako už tradičně velice otravná, ale hned někde na začátku vypadla polearma s 5% šanci na amplifu - okamžitě dávám mercovi, a dokážete si představit, jak nám toto neskutečně pomohlo v rychlosti zabíjení. Jinak to bylo absolutní bludiště, prošel jsem snad každý kout mapy než jsem se dostal do Great Marsh a následně zpátky do Spider Forestu. Stormtree celkem potrápil, takže jsem si ho i s její bandou musel celkem roztahat, ale nakonec to nějak šlo. Sewers pod Kurastem byl typický příklad toho, jak mám na mapy štěstí - to neskutečné bludiště jsem prošel opravdu skrz na skrz, dostal jsem se až pod upper kurast, než jsem konečně našel sewers level 2. V upper Kurastu jsem potom zabil úplně všechno co jsem viděl, protože mi chybělo asi půl levelu na lvl 30 a to znamenalo neskutečnou pomoc ve formě medvěda (měl jsem schovany jeden skill z 29 levelu) a hlavně Fury, a já do Travincalu odmítal jít bez tehle velké pomoci. A jsem rád, že jsem nešel, potrápili totiž neskutečně i tak, a myslím si, že bez medvěda a fury bych je buď pižlal ještě teď, nebo už bych by mrtvej. U Mephista jsem už měl na mále a nějaká ta fullka to zachraňovala, ten skvělej Oak totiž lítá vždycky do největšího davu a přijít o něj uprostřed největší bitky, kdy už je i CA dole je celkem o hubu. Samotný Mephisto padnul dost rychle, neb Merc na něj třikrát nahodil Amplifu. Drop nula nula nic.
Dokončeno na levelu 30.
Pokračování příště.
Act 4 Normal
Začátek byl i při PL8 celkem dost lehký a s fury se to sekalo jedna báseň, a za velmi krátkou dobu jsem se dostal až k samotnému Izuálovi. Ten kromě toho, že vydržel jako už tradičně strašně dlouho nic zásadního neprovedl, avšak dropnul pěkný rare ring, ze kterého využiju 10 to energy, 25 to mana, a fire resist 18. Pokračoval jsem dále až do pekla, kde jsem si nejdříve skočil pro way point a poté jsem šel rozbít pozůstatek mephista a sejmout kováře. Drop byl celkem pěkný a dostal jsem Amn. Pak jsem si do města odskočil na gamble a padly mi krásné rare rukavice (lighting resist 28, fire resist 28, magic find 21%, a 5% sance na level 3 frost nova). V té době jsem si zároveň uvědomil, že pokud chci dále pokračovat jako pes, musím si pořídit novou zbraň. Zároveň jsem si ale říkal, že hraju tuhle postavu abych ji dohrál jako wind a tak jsem to již nadále neodsouval a zašel k Akaře a využil svůj respec. Momentálně mám 10 bodů v Oakovi, 10 v Tornádu, 7 (+2 z itemu) v Cyclone Armor a tři v Hurrikanu, a 85, 77, 105, 40 staty. Zároveň jsem odskočil do druhého aktu, kde jsem koupil základní bow se třemi díry a já si mohl poskládat Edge, které zatím nasazuji na stálo, neboť resisty mám hodně velké a block zatím nepotřebuji. Suma sumárům, jako konečně winddruid jsem si vyšel s 35FCR, který se zatím ukázal jako dostatečný, směrem k Diablovi a kosil to hlava nehlava. Za tu cestu jsem se zároveň odnaučil skákat do všeho pohlavě, protože to jako winddy opravdu dělat nemůžu

Do Harroghatu jdu s levelem 33.
Pokračování příště.
Act 5 Normal
Windlord se mi opět projevuje jako zatraceně zábavný build a kosení s ním je prostě žůžo

Zítra ještě na rychlo skočím vyřídit Nihlataka.
Destroyer Windlord na levelu 43.
Pokračování příště...
Act 1 Nightmare
Ještě než jsem se vydal na dobrodružství nightmare, skočil jsem zpět do Normalu sejmout Nihla. Doufal jsem, že po cestě badne nějaký štít se dvěmi díry, nicméně Bone Shield mi sice padl, ale bez socketů. A samotný Nihl taky nedal nic zajímavého.
V Nightmare jsem pokračoval v players 8 a vydal se do Den of Evil. Tornádo a Hurrikán je stále smrtící kombinace a peru to hlava nehlava. Prolítl jsem to všechno hodně rychle, sejmul Blood Raven, vysvobodil Caina a šel zabít Countessu. Hraběnka hodila Shael, a po cestě k ní, respektive v Underground Passage Level 1 mi padl nádherný broad sword se čtyřmi sockety. Nicméně já celý nedočkavý jsem si už dříve poskládál do své socketové Antlers Lore (takže tam mám +1 all skills, +2 Cyclone Armor), takže mi chybí Ort. No, a Edge mě stalo Amn, která od té doby taky nepadla

Dnes už jsem byl unavený, a hlavně v hlavě plno myšlenek (aneb potřebuju Bill - na 90% na insight využiju Larzukuv quest a protože mám de fakto jen dva, tak bych ten první raději investoval do exceptional verze předmětu, která by mohla vydržet i do hellu, než do nějaké normal verze polearmy, potřebuju Amn a Ort, potřebuju Bone Shield s 2 sockety), takže jsem to utnul. Jde to ale strašně lehce, až moc lehce, až si říkám, že bych v tom běhání měl být opatrnější, protože běhám jak splašený

Druhý den jsem se vydal "nakupovat" a v normalu jsem si sehnal Drognana (díky Slw!!) bone shield se dvěmi sockety, a hned jsem si poskládál Rhyme. Pak jsem se vydal do třetího aktu koupit hůl s teleportem a pak rovnou do NM udělat pár nájezdů na Countessu. Ta mi dávala skutečně všechno, jen ne to, co jsem potřeboval (padly i Magefisty, které jsem s brekem zahodil

Level 52. Než se vydám do druhého aktu, tak ještě možná prolezu všechno podzemi v prvním aktu, a budu doufat v Billa se 4mi díry.
Pokračování příště.
INFO o postavě na konci 1. aktu NM zde: http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlord/
Act 2 Nightmare
Než jsem se vydal do druhého aktu, projel jsem všechno podzemí v Aktu 1, bohužel však 4 dírná polearma nepadla. Zato mi padly dva 4 socketove swordy, takže jsem skládal Spirity. První byl ve fcr mírně lepší než můj současný, 29, druhý byl absolutní šrot, 26 a s nízkou manou...všechno tedy zahazuji a nechávám pouze FCR 29.
Radament padnul v pohodě, po cestě se nic zajímavého nedělo, kromě toho, že je to opravdu neskutečné rychlé a winddruid to vraždí hlava nehlava. Hned na začátku pouště mi vypadnul pěkný amulet +19 all resistance, ale zatím mám vše s vyjímkou poisonu v 75, takže schovávám do truhly a uvidíme v hellu. Pak někde ve Far Oasis mi vypadla dvojdílná dudu helma, s +2 Tornado. Poskládal jsem další Lore, ale zatím nevím co s tím udělám, přišel bych totiž o současné +2 cyclone armor. A protože cyclone teď nemaxuji a příjde na něj řada až někdy někdy, tak se mi i ty dva bodíky hodí.
Pak jsem rychle zafičel pro amulet k hadům a vzhůru do Arcane Sanctuary. Tady jsem měl opět, stejně jako v normalu, štěstí a hned první trasa byla ta úspěšná. Vydal jsem se rovnou do pravé Tal Rashovy hrobky, kde jsem pro změnu štěstí neměl a procházel jsem to křížem krážem všude. Pak se už vlítlo na Duriela, já nahodil Edge a bili jsme to do něj hlava nehlava. Pustil se hlavně do merce, takže jsem do něj cpal všechny zdraví, i fullky co jsem u sebe měl, no nakonec stejně pošel. V druhém kole už jsme ho ale dopižlali, a já těsně před Durielovu smrtí skočil domů a vyměnil prsteny, abych ho zabil s 84 MF. Jeho drop byl Bladebuckle, který však vyhazuju a rare prsten s 10FCR, 10 sila, Lightin resist 11 a 7 magic find. Zatím nechávám v truhle, uvdíme jestli v hellu budu moct vyměnit za svůj současný nebo ne.
2. akt dokončen na levelu 57.
Pokračování příště
Act 3 Nightmare
Džungle byla jako už tradičně neskutečně zdlouhavá, nicméně nemůžu říct že nudná, protože hra s winddym je prostě úžasná. Snad jen teda krom toho, že si Tornáda lítají kde chtějí

Act 3 Nightmare dokončen na levelu 62.
Pokračování příště.
Act 4 Nightmare
Hned když jsem vyšel z Pandemonia, čekal tam na nás double boss pack Venom Lordů, což teda nebyla žádná pr*el a mercovi dost trvalo než nahodil meditation. Prošel jsem celé Outers Steppes abych zjistil, že vchod do Plain of Despair je asi tři obrazovky napravo - já jsem ale vždycky zvyklý chodit zleva, takže jsem prošel celou mapu

Dokončeno na levelu 66, PL8 stále aktivní.
Pokračování příště.
Act 5 Nightmare
Jako už tradině nahazuji players 8 a vydávám se za dalším dobrodružstvím. Sekáme to v bandě hlava nehlava, a já se konečně (trvalo mi to pouze 9 aktů

Staty na hellu: http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot014.jpg
Rozdělení skillů: http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot015.jpg, http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot016.jpg
Výbava: Stejná jako na NM, s vyjímkou bot: http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot020.jpg
Dokončeno na levelu 73.
Conqueror Windlord
Pokračování příště...
Act 1 Hell
Po pár denní pauze plné pracovních povinností je konečně trošku času na pokračování. A protože jsem pussy

Než jsem ukončil hru, skočil jsem do Lut Gholeinu zkusit nějaký craft. Protože nemám moc ingrediencí, tak zkouším pouze caster opasek. Panečku, ten se na poprvé sakra povedl!!

Dokončeno na levelu 75 19/20.
Faster Cast Rate dosahuje před-před posledního breakpointu, tedy 68.
Pokračování příště...
Act 2 Hell část 1.
Protože moc teď času na Diablo není, tak druhý akt pojedu na vícekrát. Při první štaci jsem stále na players jedna rychle sejmul Radamenta a pokračoval dále do pouště. Protože kostku samozřejmě mám, pokračuji rovnou do podzemí pro amulet. Po cestě přes poušť mi padl Peasant Crown, což by někdo jistě mohl využít, ale u mě vítězí Lore, především díky +2 k tornádu. O kousek dále mi pak padá dvousocketový Grim Shield, který si schovávám na další Rhyme. Poté jsem již konečně vešel do podzemí, a protože se jedna dle mého absolutně nejhorší lokace pro wind druida - není tam dostatek místa na castění Tornád, a tedy všechno musí zabíjet merc s medvědem a tornádo, a tedy to trvalo dosti dlouho. Tahle neskutečně nudná lokace mě pochopitelně odradila od dalšího hraní, a já si dal pár dní pauzu. Po pauze jsem pro změnu nahodil players 3 a rovnou dále přes Far Oasis do Lost City, kde na mě čekal Dark Elder v v tomhe složení, ale nějak zásadně neohrozil, merc s méďou to utankovali statečně. Než jsem pokračoval dále, jako už tradičně mám rád trošku vzrušení, a tam jsem se skočil mrknout do Ancient Tunnels. Tam vedle sebe čekal tenhle a tenhle, kteří sice nějak výrazněji nepohrozili, ale celkem štípali, zvlášť když jeden z nich byl physical immunní. Za rohem pak ještě tenhle, z někoho pak vypadl ještě 4 socketový meč. Lokaci jsme ale zvládli bez větší újmy, merc s méďou tankujou nádherně. Po cestě k hadům mi z někoho vypadlo Colossus Voulge, který si ukládám do kostky a mám finální zbraň pro merce na nové Insight. U hadů to paradoxně bylo dosti v pohodě a protože nebyly nějaké šílené vlastnosti a měl vycastili se na dobrém místě, pomaličku jsme ty okolo zničili, a k hlavnímu bossátku jsem castul méďu a par dobře mířených tornád udělalo své. Následně jsem vyrazil do Paláce, kde jsem se až zapotil u Fire Eye, který dával ve dveřích pěkné bomby, ale ta potvora ne a ne vylézt ze dveří ven, abych to do něj mohl naprát Tornády. A protože jedu opatrně, vlítnout do místnosti k němu nepřipadalo v úvahu. Nějakým způsobem se mi pak ale podařilo vycastit méďu blíže do dveří, a já pak mohl k nim vlézt, a Tornádami všechny oddělat. Vydávame se do Arcane Senctuary, ale tady zjišťuju, že je pomalu všechno k čemu příjdu physical immunní, a tak vypínám hru a říkám si, že je třeba už poskládát silnější Insight, ať merc taky pořádně killuje. Skáču teda do Nightmare, kde po pár přepnutí do hellu a zpět mám relativně dobrou mapu co se týče umístění Hraběnky, a po asi 10ti nájezdech mám runy nejenom na Insight (chyběla mi Ral a Tal), ale i dalšího Spirita (chyběla mi Tal) a Rhyme (chyběla mi Eth). Než opouštím nightmare, skáču ještě do pátého aktu osocketovat Collosus Voulge. Následně zpět do hellu, nahazuju players 8 (asi to na luck v runewordech vliv nemá, ale to mé skládání RW je strašnej s*it celou postavu, takže jsem to chtěl zkusit), a skládám Spirita, nové Rhyme a Insight. Spirit opět a zase absolutní s*it s 28 FCR (kolik jsem těch Spiritu již poskládal? 5 nebo 6? A ani jednou přes 30FCR, pohoda...), na Rhyme není co zkazit a Insight nepřekvapivě ZASE ŠROT. Alespoň, že ta aura je na 14 oproti původním 12, sporadicky mana chybne. Aby toho ale nebylo málo, zjišťuju, že náročnost síly na Collosus Voulge je 210, zatímco můj merc je na 192. Bohudík, že jsem to staré Insight nevyhodil (a chtěl jsem hned v pátém aktu u Larzuka, nemám totiž skoro žádné místo v Truhle ani v kostce), to bych teď měl absolutní ho*no a to by teprve byla "sranda". Suma sumárům, důvod proč jsem dělal nájezdy na NM countessu bylo absolutně zbytečné, protože má snaha dát Mercovi silnější zbraň selhala, neobleče to totiž dříve než za 6-7 levelu, chybí mu 18 síly, a bůhví jestli se tak daleko vůbec dostanu, protože už teď je na levelu 77. Jediná možnost by bylo poskládat Lionhart, bohužel mi však chybí Fal a nedoskládám se k ní, nemám ani jedno Ko a pouze jedno Lum a zároveň nejsem blázen abych dělal na hellu nájezdy na Countessu. Takže se můžu jen modlit, aby co nejdříve padla někde Fal.
Protože mi tohle blbnutí a runování zabralo dost času, pro dnešek končím a zítra bych snad mohl dojet druhý akt. Zbývá Arcane Sanctuary a pochopiteně Tal Rashova hrobka.
Act 2 Hell část 2.
Dokončení druhého aktu byla neskutečná pakárna. Vzpomínáte, jak jsem byl v NM na runy a udělat díru do Colossus Voulge? No, tak jsem neměl místo a vyhodil jsem Horadrickou hůl z kostky. Samozřejmě, že zvednou nešla. Myslel jsem tedy, že bych si ji na prase stáhnul a hodil přes Atmu nebo Hero editor do postavy. Což samozřejmě nešlo, ke stažení nikde nebyla. A tak jsem si tedy mohl podzemí, na které jsem tak nadával, že nemůžu castit, projít znova, stejně tak jít znovu k hadům. Netřeba říkát, že má nasranost počas tohoto byla veliká a veškerá obezřetnost šla tatam, a já se divím, že jsem opravdu někde neripnul.
Kdž jsem konečně sebral vše co jsem potřeboval, vydal jsem se do Arcane Sanctuary, které jsem však procházel asi na čtyřikrát - s tím, že jeden prochod = jeden směr. Samozřejmě jsem tedy šel pokaždé v tom vesmírném bludišti špatně, a musel jsem tedy zkusit všechny směry. To by bylo ještě v pohodě, ale protože byly všechny monstra immunní na physical, jeden směr mi vždycky trval strašnou dobu a neskutečně mě to nebavilo. Postupně jsem si to teda kouskoval a každý den odehrál jeden směr, až jsem dnes konečně našel ten správný a konečně mohl jít do Kaňonu Mágu.
Netřeba říkát, že tady má smůla neskončila, a v Tal Rashově hrobce byly znovu další PI potvory. Bohužel tyhle měly podstatně větší resisty na cold, a tedy zabít je trvalo vždy velmi dlouho, a většinu času jsem měl nahazeno Edge s Thorns, aby to trvalo trošku méně dlouho. Alespoň vypadlo nějaké nemagické elitní brnění se dvěmi sockety, a já to mohl osadit Perfect Amethysty (

Act 2 Hell dokončen na levelu 78 3/4.
Act 3 Hell
Dnes jsem zase trošku popojel a vydal se vstříc nástrahům třetího aktu. Džungle byla "překvapivě" neuvěřitelně protáhlá a prošel jsem pomalu každý centimetr než jsem se dostal kde jsem potřeboval, po cestě žádný zajímavý moment ani drop nebyl. U Stromtreeho se tank opět ukázal jako neuvěřitelně skvělý pomocník, kdy je s mercem tankovali a já ze zálohy házel tornáda. V Lower Kurastu nic zajímavého, čekal jsem alespoň nějakou runu, ale ani prd. Aspoň jsem se zašel podívat do Ruined Temple, kde to bylo dost v pohodě. V Sewers jsem měl neskutečnou haluz, protože hned asi tři obrazovky od vchodu byl i vchod do druhého patra, takže jsem nemusel proplouvat celým protáhlým Sewers. Na druhou stranu jsem si chtěl zopaknout naší pár let starou haluz s Fraxem a Bakym, kdy nám tam padla Zod. To se u mě však neopakovalo, na druhou stranu neprocházel jsem to celé ale jen část. Určitě by padla

Celkově od Lower Kurastu nahoru jsem měl asi nějaký death-wish, protože jsem prošel všech šest podzemí

Act 3 Hell dokončen na levelu 80.
Pokračování příště..
Act 4 Hell
Hned na začátku mi monstra ukázaly, že se opravdu jedná o hell a sotva jsem vyšel z Pandomenia, přímo před dvěřmi se mi vygeneroval bosspack se dvěmi PI. Bohudík jejich nehsledi immunní nebyli, takže jsme to upižlali. Trvalo to ale relativně dlouho, všechno to byli demoni, takže HP měli do aleluja. Měl jsem ale štěstí na mapu a vchod do Plan of Despair jsem našel víceméně do deseti minut. Tam jsem měl opět štěstí, a vchod nahoru jsem po kousíčku taky našel, stejně jako Izuála, takže jsem se venku vlastně zdržil všeho všudy asi dvacet minut. Žádná vážnější situace nenastala, Izuál padnul tak rychle, že jsem jej skoro ani nezpozoroval

V pekle to bylo celkem otravné, všude demoni, které než se zabilo tak celkem trvalo, holt 2k damage není zas tak moc. Hellforge celkem překvapil a hodil GUL, která je mi však platná jak mrtvému zimník a praktické využití v nějakém dostupném RW opravdu nemá. Za takovou LEM bych skákal do vzduchu, nevadí.
V Chaos Sanctuary byla neskutečná sranda, bolty, decra, amplifa a nevím co ještě lítaly vzduchem na denním pořádku, všechny monstra však měli relativně nízké HP a kombinace cast méďi do největšího davu & dávka tornád se ukázala v praxi jako naprosto skvělá, a padalo to jedna báseň. První Seal s Grand Vizierem of Chaos byl s prstem v nose, druhý seal s De Seisem ještě lehčí, to jsem ani nevěděl, že se objevil

Samotný Diablo poprvé dost potrápil, sejmul na jeden zátah Oaka, méďu, merce a mě půlku HP. Následoval taktický únik domu, recast zvířat, obnova merce a šlo se na věc znova. Tentokráte jsem mu méďu dal hned pod nohy, a v kombinaci Thorns a salvou tornád lehl do asi třiceti sekund, dokonce tak rychle, že jsem ani nestihl nahodit MF equip. Drop byl výsměch.
Act 4 Hell dokončen na levelu 80.
Act 5 Hell část 1.
Začátek pátého aktu byl dosti v pohodě, celkem ty "upgradované plivačky z prvního aktu" štípaly, ale v kombinace cast méďi do davu to fungovalo. K Shankovi jsem došel docela rychle a měl zajímavý drop (http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot013.jpg, http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... t019_1.jpg), "škoda" však, že nosím Spirita. Pokračoval jsem dále, u vojáku jsem se nezastavoval, do podzemí jsem tedy nešel, a ihned po jejich vysvobození jsem šel směr Crystalline Passage. Tam to bylo ze začátku docela v pohodě, ale po chvilce se začalo objevovat plno Lordů s PI, takže jsem jen našel waypoint, ukončil hru a zkusil to znova. Crystalline již bylo v pohodě, zato Frozen Tundra měla samé PI. Tak tedy bohužel znovu vypnutí hry, a tentokráte již obě lokace byly v pohodě. Ve Frozen Tundře to bylo místami dost drsné (http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... t020_1.jpg), konec konců jak to tam již bývá a já byl rád, že jsem players nezvyšoval a jsem stále na 1. Šlo se na Nihla, protože vím, že kdybych na něj nešel teď, už bych se k tomu asi nevrátil...Pindl nedal nic, první dvě lokace nuda jako prase, no ve třetí u Nihla to začalo...Tam jsou takové ty zasrané plivačky, co se nic neděje a najednou člověk vidí jak HP padají neskutečnou rychlosti dolů (vzpomínáš Fraxi na ten tuším můj sekundový RIP na NM?)...Zachraňoval jsem to několikrát fullkou, nejenom pro mě, ale párkrát i pro merce, nakonec jsme jej však zdolali a nedal nic užitečného, stejně jako Anya. V Glacial Trail jsem brzy našel východ a hnal jsem si to nahoru a směr Ancients Way. Po cestě mi padnul moc "pěkný" rare amulet (http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot021.jpg), který jsem i na chvíli nahodil, nakonec jsem si ale říkal, že od rezistů tady mám cyclone armor. Taky si ale říkám, že kdybych byl jakýkoliv melee paladin, tak mám již equip snů, protože tolik skvělých rare pala předmětů co mi padlo, je až nechutné...Než jsem pa šel dále, zkusil jsem craft, ale vůbec se nepodařil, tak jsem vyhodil (http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot022.jpg) - blood prsten je to proto, že oba amethysty jsem vypotřeboval na mercove brnění aby mohl obléct Insight v CV, takže jsem caster nemohl...
V Ancients Way jsem brzo našel vchod k ancikům a šlo se na věc. Vyhodil jsem tři opasky a šlo se na to. No...Na poprvé mi padnul merc, oak a medvěd během asi dvaceti sekund, takže portál domů a zkusili jsme to znovu. Šlo se podruhé...No lidi...V tomhle boji jsem nechal úplně všechno co jsem v sobě měl. Nestihl jsem ani fotnout jejich staty, bylo to hodně drsné, jen teda vím, že než padnul jeden z barbarů, vypotřeboval jsem na merce tři řádky fullek, více jsem už neměl. Druhý nám dál taky zabrat, vypotřeboval jsem skoro všechny HPčka, přesto však merc zemřel. A tady to začalo být pravé peklo...Měl jsem jen asi tři láhvé HP, tři many a zbýval Talic a Korlic. Korlica jsme už dopitvali s méďou, avšak Talic jakožto Stone skin mi dal zabrat neuvěřitelně. Šel jsem na něj s posledními dvěmi HP a jednou láhvi many...Samozřejmě, že když došly láhve many byl jsem totálně v háji, a protože tornáda na jeden rychle hýbající se cíl, ještě když furt házel WW, tak to prostě nefunguje a musel jsem do něj to prát z blízka. Což samozřejmě mě stalo HPčka. Zároveň jsem věděl, že nemůžu udělat port domů, protože bych se tak daleko, jakože dva ze tři mrtví, nedostal, protože jsem neměl žádné fullky už ani v truhle, a merc by zdechnul okamžitě a byl bych v pr...ještě více, musel jsem to tedy nějak zkusit...Boj trval asi třicet minut, kdy jak mi došly všechny láhve, tak jsem běhal prostě dookola dokud se mi mana nezregeneruje (a panečku to trvalo), mezitím mi stihl zabít oaka a méďu, takže jsem manu na kterou jsem čekal tak dlouho, zase vypotřeboval na zvířata a zbylo sotva pár ran Tornád...No, těžko se to popisuje, ale tvrzení, že boj trval přes půl hodiny a dal jsem do toho všechno Diablo umění, které mám, vám prostě musí stačit...Nakonec padl i Talic, já dostal level up, vítězně jsem si zařval, ale stálo mě to veškerou psychickou a paradoxně jak jsem posléze zjistil v posilovně i fyzickou sílu a proto jsem si dal pro dnešek pauzu...Pro představu, takhle vypadaly mé HPčka posledních deset minut boje (http://kenzor.rajce.idnes.cz/HC_Windlor ... hot025.jpg). Než se pustím do WSK tak skočím do prvního aktu pro nějaké fullky, protože jsem úplně všechno, i zásoby v truhle, vypotřeboval.
ACT 5 HELL - část 2
Než jsem vyrazil na závěrečný fight, odskočil jsem si do prvního aktu načerpat reju poty. Po asi patnácti minutách jsem měl dva řádky fullek, a já tedy mohl pokračovat. Ancients Way jsem proběhl velice rychle, a šel rovnou do WSK. První patro v pohodě, jen teda samí Ghouli, kteří sice PI zcela nebyli, ale měli tak vysoké fyzické rezisty, že byl celkem problém je zabít. Druhé a třetí patro taky v pohodě a v zásadě nic na co by se dalo ripat se nekonalo. Zato ve čtvrtém patře se to vše krásně napravilo a hned u vchodu mě čekali dollky, Venom Lordi a Doom Knighti, takže to začalo být už celkem zajímavé. Z jedné potvory vypadl nádherný Ethereal Edge (1, 2) a já si říkám jaká je škoda, že nejsem pes

Ale to nevadí, je to doma!!
Guardian Windlord
STATY NA HELLU
Staty vč. šance na block
Equipment
Zbraň 1 - Spirit
Zbraň 2 - Edge
Brnění - Stealth
Přilba - Lore
Amulet
Štít - Rhyme
Boty