BliiNkyho retro hřiště (Classic Diablo 2 - 1.00)
Moderátor:Dark_Deamon
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek chlapci V posledních měsících mi v Diablu chyběla trocha svěžího (i když možná spíš nostalgického) závanu. Už delší dobu sleduju na YouTube jednoho blázna, co streamuje svoje herní sessions z úplně nejstarší verze D2, jakou známe - 1.00. I mě zničehonic popadla chuť si připomenout doby, kdy jsem jako devítileté dítko přidrandil domů z letního tábora a táta povídá: "Hele, v práci jsem dostal od kolegy druhej díl Diabla, nechcete ho s bráchou vyzkoušet?"
Normal jsem prozatím dohrál s Cassandrou (Warmth/Glacial Spike čarodějkou). Rozehranýho mám ještě Asena (paladin, možná Zealot?) a Hruse (Spear Mastery barbar). S čarodějkou momentálně kempím 4. akt, gamblím o sto šest a snažím se dostat na 30. level (Frozen Orb je v 1.00 fakt nářez - nemá casting delay ).
S barbarem zatím s unikátním kopím, co našla čarodějka, one-shotuju monstra v prvním aktu.
Paladin zatím úplně odpočívá, slouží hlavně jako banka na předměty, gemy a rejuv potky.
Mimochodem, recept 3× rejuv potka = full rejuv potka v 1.00 nefunguje. Plus možnost nálezu SoJ je podle mnoha lidí dramaticky vyšší. Údajně pokud najdete s jednou postavou Nagelring, hra by si tenhle nález měla pamatovat a příští unigue ring, který najdete, by se měl vygenerovat jako Manald atd... Takže uvidíme
P. S. Zatím hraju SC (ještě že tak, se sorckou mě jediným chargem sejmul Duriel). Jakmile se trošičku otrkám, určitě povystrčím růžky a vyzkouším, jak dlouho se dá přežít na HC
Normal jsem prozatím dohrál s Cassandrou (Warmth/Glacial Spike čarodějkou). Rozehranýho mám ještě Asena (paladin, možná Zealot?) a Hruse (Spear Mastery barbar). S čarodějkou momentálně kempím 4. akt, gamblím o sto šest a snažím se dostat na 30. level (Frozen Orb je v 1.00 fakt nářez - nemá casting delay ).
S barbarem zatím s unikátním kopím, co našla čarodějka, one-shotuju monstra v prvním aktu.
Paladin zatím úplně odpočívá, slouží hlavně jako banka na předměty, gemy a rejuv potky.
Mimochodem, recept 3× rejuv potka = full rejuv potka v 1.00 nefunguje. Plus možnost nálezu SoJ je podle mnoha lidí dramaticky vyšší. Údajně pokud najdete s jednou postavou Nagelring, hra by si tenhle nález měla pamatovat a příští unigue ring, který najdete, by se měl vygenerovat jako Manald atd... Takže uvidíme
P. S. Zatím hraju SC (ještě že tak, se sorckou mě jediným chargem sejmul Duriel). Jakmile se trošičku otrkám, určitě povystrčím růžky a vyzkouším, jak dlouho se dá přežít na HC
Naposledy upravil(a) BliiNky dne 28.10.2017, 22:08 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: BliiNkyho Diablo 2 1.00 retro hřiště
Ahoj Hodně štěstí s touto srandou Sem tam sem hoď nějakej screen, ať si to taky připomenem
Co se týče zisku rejuv přes Cube, tak nebyl ten recept dřív 3x life potion + 3x mana potion?
Co se týče zisku rejuv přes Cube, tak nebyl ten recept dřív 3x life potion + 3x mana potion?
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Nazdár Tuším, že ten recept byl 3× life + 3× mana + 1× chipped gem. Možná se pletu, každopádně ozkouším.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To je už recept pro 1.13, i když možná funguje už od 1.10
3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Chipped Gem = 1 Rejuvenation Potion
3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Gem (normal) = 1 Full Rejuvenation Potion
3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Chipped Gem = 1 Rejuvenation Potion
3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Gem (normal) = 1 Full Rejuvenation Potion
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ve verzi 1.00 stačilo jen v cube dát dohromady ty life a manu. Blbý zase je, že se tenkrát mana nedala koupit. Jo a pokud si dobře pamatuju, tak když se předmět opravil, tak se dal prodat za vyšší cenu. Zase se to samozřejmě nevyplatilo u předmětů, kde oprava vysoce převyšovala tržní cenu, jako třeba Wands, Staffs, Armors atd.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, je to tak. Ty jo, jinak na opravy bych úplně zapomněl. V souvislosti s tím mě tuhle mimochodem zarazila cena Arctic pásku. Oprava tě stojí 10 000. Prodat ho můžeš za 20 000. Docela zajímavý
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
S 1.00 jsem si onehdy taky pohrával, mám avengera zamrzlého kdesi ve 3. aktu normal. Mě tam nejvíc fascinovaly ty meteorologické jevy, které později byly zrušeny, jako třeba efekt thunderstormu, když prší v 1. a 3. aktu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Dva nové páry v botníku. Celkově vzato mám pocit, že šance získat unique/set item přes gamble je v 1.00 celkem vysoká.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mě taky fascinuje. Plus když je řeč o počasí, zamlouvá se mi i ta trochu odlišná animace Blizzardu, který sesílají hierofanti ve 3. aktu.
Viz
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tvle to je nějakej super Blizzard, ne?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
A to ještě nevíš, jak hezky bolí.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já D2 hrával, když ještě na světě LoD nebylo, takže ne že bych to nevěděl, ale spíš už jsem to za ty roky zapomenul
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Re: BliiNkyho retro hřiště (Classic Diablo 2 - 1.00)
Nevím, jestli se tohle děje i v novějších verzích hry, ale Maw Fiendi mají tendenci sbírat ze země i těla, která tam nejsou, a používat je jako střely. Není třeba podotýkat, že když zasáhnou, bolí jak sviňa
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Už dřív jsem si všiml, že v současných verzích hry mají na rozžvýkání mrtvoly celkem velký dosah. Takže buď je v 1.00 ještě větší a berou mrtvolu z off-screenu, nebo asi teda bug.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
To s tím off screenem zní zajímavě a asi by mě to ani nenapadlo. V tomhle případě se každopádně zdá, že hra nebere mrtvá monstra jako "shattered". Na mumie a šamany roztříštění kostlivců / fallenů ledovou magií přitom účinkuje normálně.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
A pak je druhá věc, že on tu mrtvolu nevyplivne okamžitě. Už mnohokrát se stalo, že ji rozžvýkal, pak někam zdrhnul, a najednou na mě odněkud letěl ten červenej flusanec.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To znám. Podobný stavy mám, když se mi nějakou záhadou dostane do huby brokolice
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
VoleDark_Deamon píše: ↑30.10.2017, 23:36 hod.To znám. Podobný stavy mám, když se mi nějakou záhadou dostane do huby brokolice
Když už jsme u té srandy, mám taky jeden fun fact. Bossové s vlastností Aura Enhanced použitou auru mění poté, co se hráč teleportuje do města a zpět. Bruťák, co hlídá ten hnusnej strom v Dark Woodu, si takhle přepnul od Fanatismu přes Holy Shock až po Holy Freeze Tenhle mechanismus je přitom náhodný, neaplikuje se při každém vstupu do města přes town portal.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš. A Lord de Seis tohle umí dodnes.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele: