Jak jsem slíbil, zakládám nový příběh, tentokrát půjde o druida zaměřeného na skill Fury a podpořený Dire Wolfy.
Jméno: Meat Cutter
Level: 75

Build: viz níže
Styl hry: HC untwinked
Pozice: Rogue Encampment (Hell)
Plánované rozložení skillů:
20 Fury
20 Lycantropy
20 Werewolf (maxováno jako poslední)
20 Summon Dire Wolf
20 Oak Sage
4 Feral Rage
1 Summon Grizzly
zbytek prereq
Strategie - vše se točí kolem skillu Fury. Je to jako Zeal, nicméně tento útok je přerušitelný a má naprosto šíleně vysokou dmg. Jelikož chci, aby hra odsýpala, budu se snažit o eliminaci všech možných přerušení - využiju toho, že Druid je velmi svižný s obouručními zbraněmi (jmenovitě palicemi, polearmy a sekerami), takže se omezím pouze na tyto zbraně. Nebudu tedy nosit štít, tudíž nehrozí přerušení od blocku. Tím ztrácím ale jistou životaschoponost - proto 20 bodů do Lycantropy a Oaka. Tím získám mnoho a mnoho života a tím pádem i další výhodu - do hit recovery mě jen tak něco nedostane. Další zdroj přerušení značně snížen.
I tak se nicméně budu snažit o to, aby mě monstra zasahovala co nejméně - proto u sebe budu mít 3 Dire Wolfy. Proč ne Grizzlyho? Ten sice hodně vydrží, nicméně při 20 bodech v Dire Wolfech a Oakovi jeden vlk vydrží také hodně (alespoň dle mých výpočtů) - rezistance 85%, život kolem 2000... v praxi by mohli fungovat jako "meat wall", já bych se mohl skrývat za ni (tedy vlky a mercem) a mohl kosit monstra okolo díky pěkné zbrani s vysokým rangeadderem (například pěknou polearmou).
4 body do Feral Rage budou stačit, life steal se bude hodit jako sůl.