Dominance dropu u Armor Stand a Weapon Rack
Moderátor:Dark_Deamon
dotaz,to nahodne generovani mapy,jak je to mysleno?ze treba prejdete do nightmare a pak se vratite do hell a mapy se znovu vygenerujou nebo jak?
Re: Dominance dropu u Armor Stand a Weapon Rack
no ja osobne znam jen 2 zpusoby jeden je zmena obtiznosti a druhej (nevim ale jestli vymaze i mapu) je ze smazes v save vsechny soubory se jmenem postavy krome toho kterej ma priponu d2s (ten jedinej uchovava info o postave)
- damagedeath
- Zhar the Mad
To by ti ale mělo jen smazat znalost mapy ne? Mapa by měla zůstat stejná, jen ji znovu objevuješ...tím si ale opravdu nejsem jist. Ta první varianta je ta sprívná, změnit obtížnost...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Zdravím
Zrovna dávám dohromady článek o dominanci a potřeboval bych pomoci s výskytem stojanů: ověřené mám tyto lokace, pokud byste našli ještě nějakou nebo víte o nějakém kompletním seznamu, tak bych byl vděčný. Zejména kdyby pomohl Homer_cz.
1. akt
Crypt
Mausoleum
Tower Cellar 1-5
Barracks
Jail 1-3
2. akt
Stony Tomb 1-2
Halls of The Dead 1-3
Claw Viper Temple 1
Tal Rashas Tombs
3. akt
Lower Kurast
Kurast Bazaar
Disused Fane
Ruined Temple
Upper Kurast
Forgotten Temple
Forgotten Reliquary
Disused Reliquary
Ruined Fane
Travincal
Durance of Hate 1-3
5. akt
Frozen River
Halls of Anguish
Halls of Pain
Halls of Vaught
nejsem si jist tím 5. aktem. Pokud budete mít další lokaci, prosil bych i screen. Předem děkuji.
Zrovna dávám dohromady článek o dominanci a potřeboval bych pomoci s výskytem stojanů: ověřené mám tyto lokace, pokud byste našli ještě nějakou nebo víte o nějakém kompletním seznamu, tak bych byl vděčný. Zejména kdyby pomohl Homer_cz.
1. akt
Crypt
Mausoleum
Tower Cellar 1-5
Barracks
Jail 1-3
2. akt
Stony Tomb 1-2
Halls of The Dead 1-3
Claw Viper Temple 1
Tal Rashas Tombs
3. akt
Lower Kurast
Kurast Bazaar
Disused Fane
Ruined Temple
Upper Kurast
Forgotten Temple
Forgotten Reliquary
Disused Reliquary
Ruined Fane
Travincal
Durance of Hate 1-3
5. akt
Frozen River
Halls of Anguish
Halls of Pain
Halls of Vaught
nejsem si jist tím 5. aktem. Pokud budete mít další lokaci, prosil bych i screen. Předem děkuji.
tak sem ti tohoto topicu všiml až teď a musím říct, že je to parádní objev, poklona
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
Tak s tím ti moc nepomůžu...o stojanech toho moc nevím,všechny o kterých vím v seznamu máš (pár lokací o kterých jsem byl přesvědčen že tam stojan je sem si přeportil a zjistil že tam fakt nic není )
Na incgamers se stojany kdysi dávno řešily,skus PM Hrus ... sice tu dlouho nebyl,ale když mu přijde mail....o mechanice hry toho ví mnohem víc než já.
Na incgamers se stojany kdysi dávno řešily,skus PM Hrus ... sice tu dlouho nebyl,ale když mu přijde mail....o mechanice hry toho ví mnohem víc než já.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
V pátém aktu jsem narazila na Armor Stand v Arreat Plateau.
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... t765v.jpg/
Dost často je tam vídám.
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... t765v.jpg/
Dost často je tam vídám.
HC grál: 537/516 (-21)
jj tento objev by chtělo hodit na web
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- damagedeath
- Zhar the Mad
Raisen: velmi děkuji, přidám
hami: dělám na tom
hami: dělám na tom
Johó, tak na to se mrknu. Díky za zpracování, DD !
Óóó velký DD,skláním se před tvým velkolepým objevem!Ne.teď vážně,uvědomjete si co tady DD objevil?To až se zveřejní na zahraničních web stránkách...No jo DD,budeš slavnej
Tak ono já to třeba zase jako nějaký velký objev nevidím. Toho že s weapon racků a armor standů padají stejné věci, nebo že se tam pár věci střídá vím dlouho, a myslel jsem že to ví každý - např. u mepha se toho dá dobře všimnout. Sám jsem si kdysi říkal že zkusím vygenerovat věc a zkoušet jestli nevypadne uniq ale po pár neúspěšných runech jsem toho nechal a usoudil jsem že na uniq / set je ještě menší šance než z monster.
To jsem ale nevěděl jak to funguje, a pak jsem se k tomu nedostal ( hraní realmů a spol ) Spíš oceňuju to, že si dal DD tu práci a sepsal z toho ten článek na webu společně i s tím co z toho najít nejde...
To jsem ale nevěděl jak to funguje, a pak jsem se k tomu nedostal ( hraní realmů a spol ) Spíš oceňuju to, že si dal DD tu práci a sepsal z toho ten článek na webu společně i s tím co z toho najít nejde...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Právě že ta šance je tam vyšší než u monster, funguje na to i magic find
To jsem právě nevěděl. Když jsem to chvíly zkoušel, tak jsem asi neměl štěstí a proto jsem toho nechal.
Jinak je to dobrý poznatek...
Jinak je to dobrý poznatek...
Počkat,takže na to funguje magic find?To sem se nikde před tim nedočetl
No on by fungovat neměl....co jsem viděl nějaké výsledky na incgamers tak tomu nic nenasvědčovalo.Ale je možné že se to v novějších verzích změnilo,tam přeci jen byli výsledky převážně z 1.07-1.09....v novějších verzích toho bude mít DD v notýsku víc než je tam
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak nevím, proč by mf neměl fungovat, mf snad nefunguje v gamblu, jinak na věci z beden, hrobek, monster - tedy podle mne i ze stojanů - ano.
mf by měl fungovat na objekty .) I na arreat summitu to píšou. Ale není nic snažšího než to vyzkoušet, jdi to třeba 50x s mf 0 a pak s mf 1000 a uvidíš jestli je nějaká změna.