Druid
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Carrion Wind má na poison creepera charges a ne oskill. Být tam ten oskill, synergii by to k Rabbies dávalo. V 1.10 byl nejspíš bug, co umožňoval brát synergie i z charges.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druid
oskill synergie nedává... charges v 1.10 ano...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
uups Vedle.
...Ancients, go, go go!
Chtěl bych se zeptat na 3 věci související s hraním shapeshifter druida i když jsou trochu obecnější..
1) sčítá se thorns aura se spirit of barbs?
2) jak funguje -poison rezist na zbrani(unique jewel) v souvislosti s rabbies? Sníží poison rezist jen nepříteli na kterého s rabbies zaútočím, nebo i všem které nakazí? Při použití přímého AoE skillu by se poison rezist snížil všem zasaženým cílům? a musí ten AoE skill působit stejným typem dmg, proti kterému snižuje rezist (např. poison nova)? Pokud ano, aplikuje se stejné pravidlo i na counter AoE skilly z předmětů?
3) Jak funguje vlastnost na zbrani ignore target defense?
Předem děkuju za objasnění
1) sčítá se thorns aura se spirit of barbs?
2) jak funguje -poison rezist na zbrani(unique jewel) v souvislosti s rabbies? Sníží poison rezist jen nepříteli na kterého s rabbies zaútočím, nebo i všem které nakazí? Při použití přímého AoE skillu by se poison rezist snížil všem zasaženým cílům? a musí ten AoE skill působit stejným typem dmg, proti kterému snižuje rezist (např. poison nova)? Pokud ano, aplikuje se stejné pravidlo i na counter AoE skilly z předmětů?
3) Jak funguje vlastnost na zbrani ignore target defense?
Předem děkuju za objasnění
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
ad 2) souhlasím s Homerem... to že si ho přímo nekousl nic nemění na tom, že je zasažený tvým skillem, přestože Rabbies fungujou jinak (proto také killnou hráče i když je to poison damage)...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
pokud nejde o Aura Stack Glitch, tak jsem myslel, ze plati vzdy jen ta na vyssim lvlu.. tedy kdyz budu mit dream + dream, tak bez stacku nebudu mit holy shock lvl 30 ne?homer_cz píše:1) aury se nesčítají, jediná výjimka jsou věci s aura when equiped (dvě věci se stejnou aurou na jedné postavě)
paklize si mel namysli jen thorns, tak kdyz budu mit edge + bramble (perfekt), tak lvl 36? tomu nechci verit
Kupodivu mě to stále baví..
s tema aurama bych rozhodne veril ze pujdou 2 zaroven, sice maji stejnej efekt ale neni to tatez aura. co se tyce veci s aura when equiped tak se ty aury nescitaji jako ze mas jednu lvl 5 druhou lvl 10 tak vysledna bude 15 ale tak ze ses pod ucinkem tej lvl 5 i tej lvl 10 (zajimalo by mne jak by to bylo s convou ...) pokud se nejedna o aury elementarnich utoku (hf/hf/hs) ale treba o fana a paladin si vezme zbran s rw beast a ma tam lvl 9 fana a zapne si svoji fana lvl 20 tak ma jen tu lvl 20
Dream+Dream=30lvl holy shockVorvy píše:
pokud nejde o Aura Stack Glitch, tak jsem myslel, ze plati vzdy jen ta na vyssim lvlu.. tedy kdyz budu mit dream + dream, tak bez stacku nebudu mit holy shock lvl 30 ne?
paklize si mel namysli jen thorns, tak kdyz budu mit edge + bramble (perfekt), tak lvl 36? tomu nechci verit
Beast+Beast=18lvl fanaticism
Edge+Bramble=30-36lvl thorns
.....
Já si to z cenových důvodů ověřoval jen na barbovi s 2x Lawbringerem, radius aury (dosah knockbaku na undeady) se zvedl tolik že to bylo jasné hned.Když se zvedne radius je jasné že nejde o dvě souběžně běžící aury ale o sečtení.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Já mám dojem, že jsem ti po icq říkal, ať tak jedeš.
...Ancients, go, go go!
teď nedávno jsem narazil na zvláštní věc..koukám, Medvěd dostává bonusy do HP a možná i do všeho i když má synergie z allskillů..
to je normální ? a platí to i u vlků nebo jen u médi.?
to je normální ? a platí to i u vlků nebo jen u médi.?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Ve skutečnosti ten bonus k životům medvěda není synergie, ale je to přímo vlastnost Summon Dire Wolfu přidávat všem vlkům a medvědům život. Proto to funguje i s +skilly Podobně to funguje u bonusů z ostatních zvířat.
...Ancients, go, go go!
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Jo, funguje to stejně jako skeleton mastery.
...Ancients, go, go go!