Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
Obsidian a crystal. A v Driften cavern dva summoner elixiry. jinak nic.
EDIT: To jste meli stesti. Ja mel zase stesti u sister of the slaughter, nevim jak jsou ty sance co jsi tu vypsal aktualni, ale uvadi se tam 1:27606 a podle toho co jsem si priblizne pocital je tam tak 200 sester. A me padly dve veci.
Ja do crypt ani nechodim, spis me prevapilo ze tam preziju=) Ale po case me stejne nekdo sunda a ta rychlost s jakou se tam plouzim.. Nestoji to za to. Ted chodim akorat Driften cavern, tam jsi psal ze je drop zvednutej oproti tomu co je tu napsany a potrebuju crystaly na superconvu. Na Arona jsem zanevrel=)
EDIT: To jste meli stesti. Ja mel zase stesti u sister of the slaughter, nevim jak jsou ty sance co jsi tu vypsal aktualni, ale uvadi se tam 1:27606 a podle toho co jsem si priblizne pocital je tam tak 200 sester. A me padly dve veci.
Ja do crypt ani nechodim, spis me prevapilo ze tam preziju=) Ale po case me stejne nekdo sunda a ta rychlost s jakou se tam plouzim.. Nestoji to za to. Ted chodim akorat Driften cavern, tam jsi psal ze je drop zvednutej oproti tomu co je tu napsany a potrebuju crystaly na superconvu. Na Arona jsem zanevrel=)
Re: Avalon 2
To snad není možný, já dneska 200 runů na Infernal a ani jeden frag. Vše P8.
Lvl už 101 a tý SC se asi nedočkám, zatím jen jednou frag A.
Jedu assku.
Ještě otázečka +% to Fire dmg se k pastím nepočítaj, že?
Asi zkusím toho necra, posledně mě to za něj dost bavilo, jen mě nebaví pořád doplňovat summony.
Lvl už 101 a tý SC se asi nedočkám, zatím jen jednou frag A.
Jedu assku.
Ještě otázečka +% to Fire dmg se k pastím nepočítaj, že?
Asi zkusím toho necra, posledně mě to za něj dost bavilo, jen mě nebaví pořád doplňovat summony.
V acherone pada aj Avalonian, vcera mi tam padol zo sestier.
Gramm: Ja by som tie sance na drop velmi nezvysoval podla mna to tam pada celkom dobre napr. mne za poslednych tak 50 - 60 hier co som teraz hral s asskou padlo toto:
1x Avalonian - Pit of Acheron,
2X Obsidian, 2X Narubian, 1x frag C - Driftern Cavern,
2X frag C, 2X frag B, 1X Sum. elixir - Infernal Pit (vsetko chodim len na P1).
Neviem, mozno som mal stastie . Aj ked som hral na realme v case ked este isiel mi to tam celkom dobre padalo (hlavne v Acherone, dokonca sa mi zdalo, ze to padalo lepsie ako v Stony Tomb ).
Mozno by sa mohol drop trochu zvysit u nejakych bossov kedze realm nie je a hraje sa len SP.
Ale jedna vec je pravda ostatne chary oproti asske a necrovi to maju v tychto leveloch tazke a ide to pomaly, takze tych runov nespravia tolko.
Ja napr. teraz s asskou davam Arona, Azura, Inf, Acheron, Driftern + Golden Queen do 15 min.
Bubavanek, PPoe, hami: Mohli by ste s nami zahrat aj cez Hamachi.
Gramm: Ja by som tie sance na drop velmi nezvysoval podla mna to tam pada celkom dobre napr. mne za poslednych tak 50 - 60 hier co som teraz hral s asskou padlo toto:
1x Avalonian - Pit of Acheron,
2X Obsidian, 2X Narubian, 1x frag C - Driftern Cavern,
2X frag C, 2X frag B, 1X Sum. elixir - Infernal Pit (vsetko chodim len na P1).
Neviem, mozno som mal stastie . Aj ked som hral na realme v case ked este isiel mi to tam celkom dobre padalo (hlavne v Acherone, dokonca sa mi zdalo, ze to padalo lepsie ako v Stony Tomb ).
Mozno by sa mohol drop trochu zvysit u nejakych bossov kedze realm nie je a hraje sa len SP.
Ale jedna vec je pravda ostatne chary oproti asske a necrovi to maju v tychto leveloch tazke a ide to pomaly, takze tych runov nespravia tolko.
Ja napr. teraz s asskou davam Arona, Azura, Inf, Acheron, Driftern + Golden Queen do 15 min.
Bubavanek, PPoe, hami: Mohli by ste s nami zahrat aj cez Hamachi.
Já bych přes hamachi zahrál rád, jenže nikdy nevim, kdy budu mít čas.
Jinak Ferek to máš fakt štěstí, mě to prostě nepadá. Sum. Elixir nevim ani jak vypada, taktéž šutry sem nikdy neviděl.
A Golden Queen bez SC nedam.
Jinak Ferek to máš fakt štěstí, mě to prostě nepadá. Sum. Elixir nevim ani jak vypada, taktéž šutry sem nikdy neviděl.
A Golden Queen bez SC nedam.
bubavanek: Golden Queen bez SC s asskou das v pohode, horsi su Golemovia. Ja ked na nu idem a tiez nemam SC tak menim zbran aj brnko aby to islo rychlejsie hlavne na Golemov. Death Sentence menim za neviem nazov presne ale je to Lacquered Plate dava lvl 10 Concentration aura, 3 all skills,.atd. no a zbran Tricker (Feral Claws) menim za Berserker axe co dava 4 all skills, a 29 Fana, atd. Timto sundam golemov a potom hodim LR a ohnivu past a Queen je tuha.
Ale nemozu sa mi dostat na telo lebo Queen ma da na ranu a Golem na 2 ked nebloknem .
Ale nemozu sa mi dostat na telo lebo Queen ma da na ranu a Golem na 2 ked nebloknem .
Hmm tak to se podívám ještě po té berserker axe, zbytek mám, ještě nahodím asi ES a pujdu na ní.
já už golden queen jednou málem měl, ale ta mrcha se ke mě portla a než sem stačil zareagovat už hodila tu její novu(i-když nevim zda se tomu dá říkat nova když to letí snad nekonečně daleko)
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
zítra udělám new verzi, kde si hodně pohraju s dropem...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Dneska konečně něco, jeden Frag A z Azura za 100 runů. Zkouším různé players, ale nejrychlejší je u něj P8.
Taky zkouším nachytat nějaký Leah itemy. (Mám zatím jen hnusnou hlavu a ruce(eth)
Ale nevím, kde sehnat další části z Grammatora (mám tělo, hůlku a ruce) zbytek nevím už kde pátrat.
Nevěděl by někdo??
Gramm: On ten drop nemusí být asi o moc. Jak tak koukám tak každýmu to padá, jen já mám asi smůlu. Nebo dělám málo runů.
Taky zkouším nachytat nějaký Leah itemy. (Mám zatím jen hnusnou hlavu a ruce(eth)
Ale nevím, kde sehnat další části z Grammatora (mám tělo, hůlku a ruce) zbytek nevím už kde pátrat.
Nevěděl by někdo??
Gramm: On ten drop nemusí být asi o moc. Jak tak koukám tak každýmu to padá, jen já mám asi smůlu. Nebo dělám málo runů.
Gramm: Na 100% zvyš drop u začínajících bossů tzn. Aron, Azure, Karybdus, Izual, Shadow, protože se teď ani nevyplatí chodit, boss itemy z nich nejsou tak dobrý, aby se kvůli nim chodil boss...
Teď sem šel na P3 50 her Izuala a droply me 2 piece, 5 mortu a 3 hammery....
myslím, že ta šance na fragment je tady opravdu malá... A v Swampy a Ice Cellar bych klidně drop šutrů nechal jak je...
Teď sem šel na P3 50 her Izuala a droply me 2 piece, 5 mortu a 3 hammery....
myslím, že ta šance na fragment je tady opravdu malá... A v Swampy a Ice Cellar bych klidně drop šutrů nechal jak je...
Naposledy upravil(a) kolij dne 02.08.2011, 11:54 hod., celkem upraveno 1 x.
Hmm Karybduse a Izuala teda na hell nedávám. Asi jsem fakt lempl.
já hrávám necra, s ním jde všechno pomalejš než s asskou, ale je to větší zábava
Kolij: ano ja som tiez pisal, ze by sa mohol drop zvysit u niektorych bossov a nie len u zacinajucich napr. GQ, Warlord, Sestry, Lich, Devil (u toho si nie som isty, nechodil som na neho vela krat).
Asska vs. Necro to podla mna vyjde na rovnako myslim bez SC.
Necro da hravo Karybda a Izuala poisonom, u Shadow Demona to ma tiez myslim lahsie Dragon Kingov odpraskne poisonom no a samotny Shadow uz nie je problem. Dlhsie mu napr. trva v zaciatkoch odpravit Arona, Azura. No velky problem je GQ kedze kostry na Golemov su slabe.
S asskou je to opacne ta hravo da Arona, Azura, GQ a Golemov, problem je Izual a Karybdus.
Asska vs. Necro to podla mna vyjde na rovnako myslim bez SC.
Necro da hravo Karybda a Izuala poisonom, u Shadow Demona to ma tiez myslim lahsie Dragon Kingov odpraskne poisonom no a samotny Shadow uz nie je problem. Dlhsie mu napr. trva v zaciatkoch odpravit Arona, Azura. No velky problem je GQ kedze kostry na Golemov su slabe.
S asskou je to opacne ta hravo da Arona, Azura, GQ a Golemov, problem je Izual a Karybdus.
Jasný , ale já to beru tak, že asska vyčistí infernal a drift na players 8, 5x rychleji než necromant... A to vím o čem mluvím, když mě to na p8 trvá dost dlouho... Takže má asska rychleji najité fragy a jakmile bude mít Secret Art tak jí nedělá problém Freak, tím pádem už se nemusí starat o fragy... necro dá freaka jen physical->kostry. Ale zase necromantovi se SC nedělá problém Jimmy, u něj má plno koster takže k necrovi se nikdo nedostane, asska tam má potíže... Nebo ještě, asska si dá sama ice cellar i bez SC zato necro ne...
kolij: Můj necro má inf asi za 2 minutky, z vybavením co jsem našel v Infu a u azura, stačí nahodit AD + CE a to je rachot, s askou na P8 to dávám asi 10 minut
^^ Tak nevím jak ty, ale když si srovnám mýho necra s mou asskou jen s výbavou z infu tak u mě asska vede... No jo tady se pozná, že každý má jiný způsob hraní..
Pravda, ale s necrem potřebuju nejdřív tu první mrtvolu a to zabere na P8 dost času, ale ty červený hromotluky většinou ubiju, stačí na to 32 mágů 32 kostlivců a golemové + samozřejmě BS
Tak já dám s necrem novu, která má 220k dmg tak padnou hned a nebo využívám cold merce to je taky dobrej killer
no tak jasně nova má dost dmg a cold merc je super, ale zase pro toho necra si beru radši lighting merce, cold mi ničí mrtvoly
No už aby gramm zvýšil ty šance