HC Creamer - pure smiter
Moderátor:Dark_Deamon
Flail na 3 soc lze koupit ve druhym aktu u Fary. Sice tam budeš chvíli běhat jako k*etén, ale do 15 minut max bys ho měl mít.
Edit: slovo "Kr_etén" bych taky vyřadil z korektury. Myslím, že to není zrovna špatný výraz, pokud se nepoužije osobně.
Edit: slovo "Kr_etén" bych taky vyřadil z korektury. Myslím, že to není zrovna špatný výraz, pokud se nepoužije osobně.
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
Re: HC Creamer - pure smiter
1.akt HELL /P3
Po chvíli odpočinku jsem se vrhl se svým smiterem do 1.aktu HELL nic neriskuju a dávám /P3 i tak je to místy o život. Celý akt se nesl v duchu velmi opatrného našlapování a neustále připraveného prstu na klávesnici pro fullku. Z run mi padla Lum runa, kterou jsem vrazil do 2soc Dusk Shroud se slušnou defense a oblékl tak RW Smoke, které mi přidalo +50% allres a tím jsem se v Hellu dostal již na full resy což mě těší, hlavně pak v boji proti DC. U Countessky mi padla Lem runa a pak už nic moc. Z předmětů mi udělal radost 3soc Kurast Shield s +41% allres a tařka dvojnásobným smite dmg a tak z potvor dělám fašírku na 5 dob . V The Pit lvl2 mi padlo z jednoho tuhýho bosse, kterýho jsem ani nestihl vyfotit, setový Chaos Armor Trang-Oul´s Scales, který jsem vrazil mercovi. Merc vůbec začal dost umírat takže se rapidně ztenčily finance. Jinak jsem opět slušně craftil a výsledky si můžete prohlédnout níže, ještě mi zbývá vycraftit nějaký slušný opasek. Andariel si jako boss moc neškrtla, také nic moc nedarovala. Jinak stále nemohu najít 3soc flail abych tam vrazil RW Black ani u Fary nic není, taky přemýšlím jak vyřešit co nejdřív v rámci zdárného dokončení celého Hellu vlastnost "Cannot be frozen" tuším, že ji budu brzo fest potřebovat, zatím jsem si vystačil s prstenem co mi dával "Half frezze duration"
Pár obrázků z mé pouti, mé a mercovy bižuterie můžete shlédnout zde
Status: LVL: 80, STR: 132, DEX: 72, VIT: 295, ENE: 35
Resistance: F: 75, C: 75, L: 75, P: 75
PREREQ SKILL POINTY: 6
MAIN SKILL POINTY:
Holy Shield: 20 + 1
Fanaticism: 20 + 3
Smite: 20 + 1
Defiance: 20 + 1
2ALL: Co se týče skillů je domaxováno další body nevím kam dát
Po chvíli odpočinku jsem se vrhl se svým smiterem do 1.aktu HELL nic neriskuju a dávám /P3 i tak je to místy o život. Celý akt se nesl v duchu velmi opatrného našlapování a neustále připraveného prstu na klávesnici pro fullku. Z run mi padla Lum runa, kterou jsem vrazil do 2soc Dusk Shroud se slušnou defense a oblékl tak RW Smoke, které mi přidalo +50% allres a tím jsem se v Hellu dostal již na full resy což mě těší, hlavně pak v boji proti DC. U Countessky mi padla Lem runa a pak už nic moc. Z předmětů mi udělal radost 3soc Kurast Shield s +41% allres a tařka dvojnásobným smite dmg a tak z potvor dělám fašírku na 5 dob . V The Pit lvl2 mi padlo z jednoho tuhýho bosse, kterýho jsem ani nestihl vyfotit, setový Chaos Armor Trang-Oul´s Scales, který jsem vrazil mercovi. Merc vůbec začal dost umírat takže se rapidně ztenčily finance. Jinak jsem opět slušně craftil a výsledky si můžete prohlédnout níže, ještě mi zbývá vycraftit nějaký slušný opasek. Andariel si jako boss moc neškrtla, také nic moc nedarovala. Jinak stále nemohu najít 3soc flail abych tam vrazil RW Black ani u Fary nic není, taky přemýšlím jak vyřešit co nejdřív v rámci zdárného dokončení celého Hellu vlastnost "Cannot be frozen" tuším, že ji budu brzo fest potřebovat, zatím jsem si vystačil s prstenem co mi dával "Half frezze duration"
Pár obrázků z mé pouti, mé a mercovy bižuterie můžete shlédnout zde
Status: LVL: 80, STR: 132, DEX: 72, VIT: 295, ENE: 35
Resistance: F: 75, C: 75, L: 75, P: 75
MAIN SKILL POINTY:
Holy Shield: 20 + 1
Fanaticism: 20 + 3
Smite: 20 + 1
Defiance: 20 + 1
2ALL: Co se týče skillů je domaxováno další body nevím kam dát
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Tak když už máš všechny synergie domaxované, tak bych body dávala do Resist Lightning, zvýší Ti to tak maximální možný resist
HC grál: 537/516 (-21)
- Jendoslav
- Doom Knight
2raisen: jak maximalni resist ?? max je 75 vic mi to neda pokud nebudu mit neco co zvedne hranici maxu, k resist lightning neni žádná synergie. nebo to myslíš kvůli DC a jeho red hose lightning ???
NecroSummoner - SP 1.10
Když dáš body do resist lightning, tak Ti to navýší Tvůj maximální resist, který máš nyní 75%. A tu auru nemusíš mít aktivní. Jedná se o tzv. skrytou synergii. Na webu jsem o tom nenašla žádnou poznámku (krom Víte, že ...), tak to zkopíruji odjinud:
Takto třeba pasivně funguje i Blessed Aim, které zase navyšuje Attack Rating. Už je to jasné
Lightning bych řekla, že je nejpotřebnější.This skill has a hidden bonus to max resistance. It does not display on the skill itself (for space reasons) but it will display on your character screen. For each point in the skill you, and your nearby party members and pets, will receive +1% to maximum resist. This is capped at 95%. The Paladin also receives half of the +max resistance bonus (rounded down) when the skill is not active. So with 20 points in the skill you will get +10 to maximum resistance when the skill is off. You get no passive resistance to your actual resist but just to your maximum resist. Items that give bonuses to skills do not increase the passive bonus.
Takto třeba pasivně funguje i Blessed Aim, které zase navyšuje Attack Rating. Už je to jasné
- Jendoslav
- Doom Knight
Fíha to jsem nevědel ... dobrý tip !!! Díky máš u mě pusu
NecroSummoner - SP 1.10
- Jendoslav
- Doom Knight
Tak jsem to nevydržel a zkusil vyběhnout na DC
a mám ho Annihila
a mám ho Annihila
NecroSummoner - SP 1.10
- damagedeath
- Zhar the Mad
K těm skrztým synergiím dělám článek, ale James o tom ještě neví, tak pssst
- Jendoslav
- Doom Knight
2.akt HELL /P3
Druhý akt je celkově oblíbený, baví mě běhat po poušti a jediné místo které nemám rád je Maggot´s Lair. Byl jsem stejně opatrný a řekl bych že na /P3 je lehčí než 1.akt. Mé putování v Ancient Tunnels bylo přerušeno příchodem DC na svět a tak jsem se vyzbrojil komplet Fullkami a vydal se ho ubít do katedrály v 1.aktu a tam jsem ho za velké pomoci merce skolil a tak jsem si ke svým 35. narozeninám poprvé v životě nadělil Annihiluse a myslím že se i povedl po uklidnění své srdeční tepové frekvence jsem pokračoval již s úsměvem na rtech. Při hledání Summonera mě překvapil po smrti jednoho z mnoha bossů nález unikátních Scarabshell Boots a runy Lem. Při identifikaci jsem nedýchal a ejhle Sandstorm Treky. Hned jsem si je nasadil a začal běhat jak fofrník. V Arcane Sanctuary mě padla Pul runa a tak jsem konec 2.aktu prožil v pěkné euforii. Duriel si ani neškrt nemusel jsem vypít ani flašku a nakonec jsem si složil konečně RW Black v Superior Flailu. A na základě rady od Raisen, které ještě jednou děkuji jsem začal přebytečné skill pointy dávat do Resist Lightning.
Pár obrázků z mé pouti můžete shlédnout zde
Status: LVL: 81, STR: 165, DEX: 90, VIT: 331, ENE: 55
Resistance: F: 75, C: 75, L: 77, P: 75
MAIN SKILL POINTY:
Holy Shield: 20 + 2
Fanaticism: 20 + 4
Smite: 20 + 2
Defiance: 20 + 2
Resist Lightning: 4 + 2
Druhý akt je celkově oblíbený, baví mě běhat po poušti a jediné místo které nemám rád je Maggot´s Lair. Byl jsem stejně opatrný a řekl bych že na /P3 je lehčí než 1.akt. Mé putování v Ancient Tunnels bylo přerušeno příchodem DC na svět a tak jsem se vyzbrojil komplet Fullkami a vydal se ho ubít do katedrály v 1.aktu a tam jsem ho za velké pomoci merce skolil a tak jsem si ke svým 35. narozeninám poprvé v životě nadělil Annihiluse a myslím že se i povedl po uklidnění své srdeční tepové frekvence jsem pokračoval již s úsměvem na rtech. Při hledání Summonera mě překvapil po smrti jednoho z mnoha bossů nález unikátních Scarabshell Boots a runy Lem. Při identifikaci jsem nedýchal a ejhle Sandstorm Treky. Hned jsem si je nasadil a začal běhat jak fofrník. V Arcane Sanctuary mě padla Pul runa a tak jsem konec 2.aktu prožil v pěkné euforii. Duriel si ani neškrt nemusel jsem vypít ani flašku a nakonec jsem si složil konečně RW Black v Superior Flailu. A na základě rady od Raisen, které ještě jednou děkuji jsem začal přebytečné skill pointy dávat do Resist Lightning.
Status: LVL: 81, STR: 165, DEX: 90, VIT: 331, ENE: 55
Resistance: F: 75, C: 75, L: 77, P: 75
MAIN SKILL POINTY:
Resist Lightning: 4 + 2
NecroSummoner - SP 1.10
- Dolfi77
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:dolfi77#2259
ten anihil je moc peknej
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
- Jendoslav
- Doom Knight
Takže 3.akt Hell dojetej (report zítra) teď farmím LK, vygenerovalo se mi totiž 2x ohniště hned vedle teleportu a jako mezi prvními mi padla Fal runa, takže mám runy na RW Obedience pro merce tak doufám že se pochlapí a začne dávat ve 4.aktu ještě větší pecky
NecroSummoner - SP 1.10
- Jendoslav
- Doom Knight
2ALL: Lidi prosím Vás může mi padnou Lo runa při farmení na LK chestech ?? a na jaký players x ?? nebo mám spíš runovat Countessku ?? chtěl bych složit konečně to RW Fortitude
NecroSummoner - SP 1.10
ano muze, DDmu myslim padala nejcasteji na pl4, ale je to beh na dlouhou trat.. par set (mozna i tisic) runu to spolkne.. Komtesa ji dropnout muze, ale ta sance je hodne mala, na druhou stranu kazdych cca 50 runu dropne PUL-IST takze se to da s trochou trpelivosti doskladat taky.. je to na tobe co runujes rychleji a z ceho mene blbnes
Kupodivu mě to stále baví..
- Jendoslav
- Doom Knight
Tak report jsem zatim neudelal neboť do zblbnutí runuji Countessku a LK chesty, už jsem to přestal počítat
NecroSummoner - SP 1.10
- Jendoslav
- Doom Knight
3.akt HELL /P3
3.akt byl dlouhý a nudný, trošku hýbat se to začalo až když jsem dorazil do Lower Kurastu, krom pár run nic zajímavého nepadlo. Jen mě překvapila Horadrická kostka která vypadla z jednoho High Councilů. Po vstupu do Durance of Hate jsem zredukoval /P3 na /P1 důvod byl jednoduchý vygenerovalo se to s mýma neoblíbenýma bouchacíma Undead Stygian Dolls a já nechtěl riskovat zbytečnou smrt. Snažil jsem se dostat co nejrychleji k Mefhistovi, kterého jsem poměrně jednoduše zdolal a krom jiného mi daroval Charged Essence of Hatred - k čemu je ??
V současné chvíli farmím Countessku odhaduju už cca 100-120 runů a krom IO,KO a PUL runy nic lepšího
Status: LVL: 83, STR: 164, DEX: 95, VIT: 345, ENE: 55
Resistance: F: 75, C: 75, L: 78, P: 75
MAIN SKILL POINTY:
Resist Lightning: 6 + 2
3.akt byl dlouhý a nudný, trošku hýbat se to začalo až když jsem dorazil do Lower Kurastu, krom pár run nic zajímavého nepadlo. Jen mě překvapila Horadrická kostka která vypadla z jednoho High Councilů. Po vstupu do Durance of Hate jsem zredukoval /P3 na /P1 důvod byl jednoduchý vygenerovalo se to s mýma neoblíbenýma bouchacíma Undead Stygian Dolls a já nechtěl riskovat zbytečnou smrt. Snažil jsem se dostat co nejrychleji k Mefhistovi, kterého jsem poměrně jednoduše zdolal a krom jiného mi daroval Charged Essence of Hatred - k čemu je ??
V současné chvíli farmím Countessku odhaduju už cca 100-120 runů a krom IO,KO a PUL runy nic lepšího
Status: LVL: 83, STR: 164, DEX: 95, VIT: 345, ENE: 55
Resistance: F: 75, C: 75, L: 78, P: 75
MAIN SKILL POINTY:
Resist Lightning: 6 + 2
NecroSummoner - SP 1.10
http://diablo2lod.diablo3.cz/dovednosti.html#respecJendoslav píše:Snažil jsem se dostat co nejrychleji k Mefhistovi, kterého jsem poměrně jednoduše zdolal a krom jiného mi daroval Charged Essence of Hatred - k čemu je ??
- Jendoslav
- Doom Knight
Dnešní farmeni: MAL runa a Dwarf Star Ring
NecroSummoner - SP 1.10
- Jendoslav
- Doom Knight
Takže skoro 14dní pomalého farmení cca 200-250runů mi krom MAL runy nic nepřineslo tak pokračuji 4.aktem a to na P1 mám respekt z Oblivion Knightů.
NecroSummoner - SP 1.10