Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
diky za pozvani do hamachi hry, ale mam tu tak pomalej net, ze se to neda.. Ted jsemkonecne dostahoval nejnovejsi verzi, byla to prace na pul dne=) Uz se tesim na vyssi drop. Mohl by jsi aktualizovat ten prehled sanci gramme, aat vime na cem jsme, co ted chodit pro jaky veci atd..
Re: Avalon 2
Vše je při starým co se týče vypadávaných věcí, jen je ten drop vyšší
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
teď zase testuju nejrůznější buildy... takže až dotestuju bude nová verze, kde budou u některých celkem značné úpravy damage (posílil např. huricanne, holy fire, holy freeze...)..
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Počítám, že Throwera upravovat nebudeš co Ale já se s ním nějak zasekl mám v rukách Sense a Storm Bat ale nějak to dál nevalí
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
zbraně máš dobrý, teď ale hlavně něco k tomu... physic chary nepotřebují SC... tak toho využij...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
No asi budu muset holt zapracovat na ostatní výbavě, mám moc malej dmg. Asi kolem 45k
To je opravdu malo..Ja se svym throwerem mam dve storm bat sekery (vlastne jich mam daleko vic, nosim s sebou horadrickou kostku, a v ni mam jen sekery=>nemusim do mesta jen proto ze dojdou. A ze dochazej casto..) Zkus najit jejich neopravitelny verze, maji vetsi dmg a s obnovovanim ani nevadi ze jsou neopravitelny (kdyz jich mas plnou kostku). Padaji celkem casto treba v infernal pit. Nejvetsi problem mam se zivotem, ten by potreboval tak o 10k vetsi..
Bejt tak naky dva fesny mece, co by se vyrovnali damage a death sekeram... Mece se mi proste libej vic nez sekery.=)
Bejt tak naky dva fesny mece, co by se vyrovnali damage a death sekeram... Mece se mi proste libej vic nez sekery.=)
No hledám hledám Ale, už jsem začal mít štěstí na fragy, tak přemejšlím co by se dalo pro babu složit hezkého
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
PPoe: nic ti nebrání vzít destro+emperor, sice budeš o něco málo slabší, ale i tak dost silný i na single Avalon...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Za jak dlouho cca bude nová verze a na co všechno se můžeme těšit?
Jaká je aktuální šance na drop kamenů/fragů?? Když tak to sem Grame vypiš prosím :-)
právě jsem na phrozen keepu udělal pěknou reklamu na Avalon mod... snad ti to Gramme nevadí
...jen jsem tak psal do tématu o tom, proč jsem začal s moddingem, a napsal jsem o Avalon mod - prvním modu který jsem hrál, a že je nejlepší ze všech které jsem kdy hrál (ano, to si opravdu myslím, fakt dobrej mod)
no, a následovala otázka, co to vůbec je a že by to zkusili
tak jsem jim to trochu popsal (svými slovy) a uvidím
tak Grammatore možná můžeš očekávat vyšší návštěvnost své stránky
...jen jsem tak psal do tématu o tom, proč jsem začal s moddingem, a napsal jsem o Avalon mod - prvním modu který jsem hrál, a že je nejlepší ze všech které jsem kdy hrál (ano, to si opravdu myslím, fakt dobrej mod)
no, a následovala otázka, co to vůbec je a že by to zkusili
tak jsem jim to trochu popsal (svými slovy) a uvidím
tak Grammatore možná můžeš očekávat vyšší návštěvnost své stránky
ak mas na mysli http://www.avalon.alexpension.sk tak ta stranka je moja a je mozne, ze ju zrusim. Mam v plane stahovat sa na iny webhosting, no neplanujem tam nahravat stare verzie stranok (tych stranok tam mam viac, zial su dost outdated a predstavuju iste bezpecnostne riziko, na ktoreho odstranenie nemam teraz cas a ani chut). Neviem ako dlho este bude "pojazdna", pravdepodobne par mesiacov este s nicim hybat nebudem (najprv musim dokoncit novu verziu svojich stranok pred tym nez kupim novy hosting), ale ku koncu tohto roka budem mazat vsetko na 99%.ZOMB píše: tak Grammatore možná můžeš očekávat vyšší návštěvnost své stránky
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli to budeš rušit tak mi to pošli a hodíme to prostě jinam... dík, je to přece jen velký kus (tvojí) práce, a dost lidí na to spoléhá...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
filuS: když jsem myslel vyšší návštěvnost grammatorovy stránky, tak jsem myslel http://www.grammator.wz.cz, kde se bude stahovat Avalon... samozřejmě vím, že stránka http://www.avalon.alexpension.sk je tvoje...
jinak, nemůže mi někdo dát odkaz na starší verzi Avalonu (těsně předtím, než byl zvýšen drop) - chtěl bych si zahrát jako za starých dobrých časů, kdy jsem musel zajet alespoň 30x drifter cavern pro nějaký fragment ...
jinak, nemůže mi někdo dát odkaz na starší verzi Avalonu (těsně předtím, než byl zvýšen drop) - chtěl bych si zahrát jako za starých dobrých časů, kdy jsem musel zajet alespoň 30x drifter cavern pro nějaký fragment ...
ZOMB: skus stiahnut tu co ma filus na stranke, ale netahaj z grammator.wz.cz ale z avalon.alexpension.sk. Mala by to byt verzia niekedy z konca februara (ked sa nic nemenilo) mozes to odkontrolovat v Patch_D2.mpq kedy boli robene posledne zmeny.
Ak to nebude ona tak ja tu verziu mam, daj vediet a niekde ju upnem.
Ak to nebude ona tak ja tu verziu mam, daj vediet a niekde ju upnem.
http://www.uloz.to/10005265/avalon2-2-zip tu je verze z 27.1.2011 tam eště nebyl Trophy Q a jiný věci, ale ty si už nepamatuju
já bych chtěl tu verzi, kde jsou i ty knížky a trophy quest... protože ani jedno jsem ještě neudělal a těším se jenže zase nechci tu verzi, kde to padá jeden šutr za druhým...
http://www.avalon.alexpension.sk/download/Avalon2.zip
Tato verzia je posledna pred zvysenym dropom, je tam vsetko co chces.
Tato verzia je posledna pred zvysenym dropom, je tam vsetko co chces.