Zajímavé vytrýny v 4aktu
Moderátor:Dark_Deamon
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Nazdar,
D2 patch-1.13 / PlugY 10 NM 4akt. 3tí lokace
narazil jsem na vytrýny co se jmenují "AN EVIL FORCE"
jeto v lokaci "CITY OF THE DAMNED"
za 1nu vytrýnu je asi 3,500 expů !!!!!
určitě se někomu z vás už takhle mapa už vygenerovala... ale nikde jsem to tu nenašel a příjde mi to dost zajímavé... celkově se mi ty vytrýny líbí... ale není to dodělaný evidentně
celý creen
http://i54.tinypic.com/fcps21.jpg
D2 patch-1.13 / PlugY 10 NM 4akt. 3tí lokace
narazil jsem na vytrýny co se jmenují "AN EVIL FORCE"
jeto v lokaci "CITY OF THE DAMNED"
za 1nu vytrýnu je asi 3,500 expů !!!!!
určitě se někomu z vás už takhle mapa už vygenerovala... ale nikde jsem to tu nenašel a příjde mi to dost zajímavé... celkově se mi ty vytrýny líbí... ale není to dodělaný evidentně
celý creen
http://i54.tinypic.com/fcps21.jpg
Naposledy upravil(a) Secondface dne 14.08.2011, 11:33 hod., celkem upraveno 2 x.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Re: Zajímavé vytrýny v 4aktu
Teď jsem se díval na WIki a prej je to normální.. ..nebo normální..něco takového ho..
Hej, poznám to...ale je to pomerne vzácne.
Ak si dobre pamätám, tak postava aj stratí nejaký life keď ich zničí útokom nablízko (napr. normal attack).
Ak si dobre pamätám, tak postava aj stratí nejaký life keď ich zničí útokom nablízko (napr. normal attack).
Jo v MedianuXL to byla do nedávna jedna z minigames, ale ve verzi Omega to zrušili...
ja jsem to potkal asi mesic zpatky, taky jsem se tomu divil a taky jsem to scrnoval, ale pak jsem to nejak nechal bejt.. tak jsem to aspon vsechno rozmlatil
Kupodivu mě to stále baví..
Spíš mozaikové okno ne? Každopádně to znám, časo jsem to viděl když jsem huntil v té lokaci . Jen nechápu že se tomu ani neobtěžovali dát jméno.
Víte co by byla sranda? Udělat sacrifice palu a nechat se tím oknem zabít :D
Víte co by byla sranda? Udělat sacrifice palu a nechat se tím oknem zabít :D
...was slain by fire
...was slain by dead cow
...was slain by barrel
...was slain by an evil force
...was slain by dead cow
...was slain by barrel
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Tak ono to po smrti (nebo spíš rozbití) dělá damage, pokud vim. No a s AD to na Helli může být příjemné.
Buď se to objevuje tak málo, že to tam dali kdysi v nějaké betě a zapoměli na to, když se ani neobtěžovali to přizpůsobit 3D prespektivě xD. Nebo to prostě není okno ale to to jak je psané, tedy "zlá síla".Javurek píše:Jen nechápu že se tomu ani neobtěžovali dát jméno.
Chybí ti tamTordah píše:...was slain by fire
...was slain by dead cow
...was slain by barrel
...was slain by *jméno sebezavražděné postavy*.