Modding poradna
Moderátor:Dark_Deamon
- pan_Smrtka
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
díky, má to fungovat na normal, magic, rare a nejlépe i unique a set zbraně. recept jsem měl "weapon,any" + perfect emerald a v mod1 dmg-pois 125 100 100.
Re: Modding poradna
Pokud máš systém, že chceš takto na věci přidávat statistiky, volil bych způsob že např +100 pois damage na věci navýší lvl pro oblečení věci o +6, na unikát třeba o +10. takhle by jsi to nechtěl?
pak si můžeš klidně přidávat na jedné věci víckrát ale bude se jí furt zvyšovat level.
pak si můžeš klidně přidávat na jedné věci víckrát ale bude se jí furt zvyšovat level.
- pan_Smrtka
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Měl bych ještě jednu oztázku: nemáte někdo zkušenosti s úpravou souboru properties.txt? chtěl bych přidat abs-all%, podobně jako existuje res-all. Chtěl bych aby to psalo u itemů "Absorbs %d%% of elemental damage", ale nenašel jsem v tabulce sloupec odkazující na string. Je vůbec taková úprava možná, nebo jsou všechny properties hardcoded? Díky za odpověď
PS: Tak se mi to podařilo rozchodit do takové míry, že mám všechny tři absorby najednou funkční, jen to vypisuje zvlášť absorbs fire, absorbs cold a absorbs lightning. Takže teď by to snad mohla být jen záležitost stringů, jen jsem pořád nezjistil kde je propojení properties na stringy.
PS: Tak se mi to podařilo rozchodit do takové míry, že mám všechny tři absorby najednou funkční, jen to vypisuje zvlášť absorbs fire, absorbs cold a absorbs lightning. Takže teď by to snad mohla být jen záležitost stringů, jen jsem pořád nezjistil kde je propojení properties na stringy.
ItemStatCost.txt, sloupec AQ a AR.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
ciao, mam jednu otazku...hraju si tak po delsi dobe s modovanim a nemuzu prijit na jednu vec. chci docilit toho abych moh kostry vytvaret bez nutnosti mrtvoly (jako golemove). co musim zmenit aby mi to fachalo? diky...
Nevím přesně sloupce kde co měnit, ale zkus mrknout třeba na clay golema a koukni co je jinak v řádcích.
to jsem zkousel a jediny na co sem prisel je mnozstvi kolik jich muze bejt najednou vyvolany...nic budu zkouset dal...i tak diky...;-) *A*
Zaměř se na funkci v tom to asi bude, serva client funkce. Zkoušej různě podle golema, nebo druid summonů. Jsou to ty funkce na začátku a pak sloupce CN, CO.
hledal sem na google ňáký txt analyser ale nic použitelnýho sem nenašel... mohl by mi prosím někdo ňákej uploadnout? Díky
http://phrozenkeep.hugelaser.com/forum/ ... =7&t=22624
...tady ho máš
jinak se probrouzdej na phrozen keepu a najdeš další užitečné programy
...tady ho máš
jinak se probrouzdej na phrozen keepu a najdeš další užitečné programy
Hlavně používej fixed txt od nefariuse .)
Jak se dá zrušit vlastnost u fallenů, aby neutíkali když jednoho zabiji atd.?
Edit1: Jak sem se tady už zmínil udělal sem si Gobliny z hotovýho tokkenu a udělal jsem je na statech z fallen1 a dal do DoE, ale někteří občas zneviditelní, pak se zas objeví nevíte kde bude chyba?
Edit1: Jak sem se tady už zmínil udělal sem si Gobliny z hotovýho tokkenu a udělal jsem je na statech z fallen1 a dal do DoE, ale někteří občas zneviditelní, pak se zas objeví nevíte kde bude chyba?
v monstats ve sloupcích aip - význam hodnot v těchto sloupcích nalezneš v souboru MonAI.txt - a najdi si fallena
Abych pravdu řekl tak sem ty aip moc nepochytil a ti goblini furt mizí, nevím co s tím :/
vymen mu AI z fallen na Smith
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Tak snažím se nastavit aby mému Superunique mobu padli 2 unique itemy Goblin's Robe a Goblin's Cap, ty itemy padají, ale občas se stane, že padne jeden uni cap a druhej item je rare cap, ale já chci aby pokaždé padli uni cap a uni armor...
Edit1: Přes map editor jsem si upravil mapu Tower Cellar lvl 5 a chci ji uložit jako novou mapu, tak aby původní mapa Countess zůstala, půjde to?
Edit1: Přes map editor jsem si upravil mapu Tower Cellar lvl 5 a chci ji uložit jako novou mapu, tak aby původní mapa Countess zůstala, půjde to?
Mám eště jeden problém jak vytvořit red portal do nové lokace, ale taky aby se ten portal vytvoril po zabiti bosse? tak jak to je v HU...
tak na red portal doporučuji plugin do D2 Mod Systemu... jmenuje se red portal
Diky pluginu vytvoris skill a pak jednoduse u monstra v monprop das vlastnost skill on death s sanci 100% a id skillu... vsechno to je popsane v readme... tak jdi na phrozen keep a najdi si to
Diky pluginu vytvoris skill a pak jednoduse u monstra v monprop das vlastnost skill on death s sanci 100% a id skillu... vsechno to je popsane v readme... tak jdi na phrozen keep a najdi si to
Zomby: Jo díky teď sem si to stáhl a podívám se na to až dořeším mapy
Tak už hodně rychle ztrácím trpělivost s map moddingem! hodinu se tady s tím votravuju a nakonec se mě ani Diablo nepustí, brzo kompl poletí