Respec za pochodu bez modu
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Quill Rat
Je možné respecovat skilly ve standardní hře např. přes nějaký editor? Popřípadě přes jaký? Verze 1.12.
díky
díky
Re: Respec za pochodu bez modu
co se takhle obtezovat pouzit tlacitko search ?
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=15&t=1317
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=15&t=3653
lock ?
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=15&t=1317
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=15&t=3653
lock ?
D3Pedia.cz
-
- Quill Rat
Mam použít Hero Editor nebo Ultimate Diablo Item Editor 2 ?
ja to nepouzivam ale item editor je evidentne na itermy asi ...
D3Pedia.cz
-
- Quill Rat
Hledal jsem a hledal, ale jednoznačnou odpověd na můj dotaz jsem nenašel :/ Chci pouze obyčejný respec skillů a v popisem jsem nenašel, jaký editor mam použít.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
já mám čas....
Hero Editor, Open, načteš ze Save d2s postavu, zvolíš záložku (Skills nebo Stats), změníš, uložíš. Můžeš postavu i přejmenovat (Rename). Editor tvojí starou ukládá do stejné složky s příponou .bak
Hlavně si pamatuj, kolik jsi měnil bodů, aby jsi neběhal s nějakou mrchou :-))
Když něco zkouším, tak to dělám takto:
- v Save si zkopíruji si postavu
- otevřu ji v Editoru, spočítám všechny Skills, vše vynuluji, a do políčka Points Remaining dám třeba těch 32 bodů.
- Savnu, spustím hru (kopii) a postupně přidávám Skilly.
To například, když si chci porovnat, jakou sílu by můj Berseker měl jako Conc, nebo jestli je nutné maxovat nějaký skill, když jsem životaschopný jenom na pěti bodech, apod.
Hloupé je, že když se to naučíš, stejně jako Atmu, tak je pak těžké to nepoužívat.
Ale stačí si pak skočit na net a máš utrum :-))
Hero Editor, Open, načteš ze Save d2s postavu, zvolíš záložku (Skills nebo Stats), změníš, uložíš. Můžeš postavu i přejmenovat (Rename). Editor tvojí starou ukládá do stejné složky s příponou .bak
Hlavně si pamatuj, kolik jsi měnil bodů, aby jsi neběhal s nějakou mrchou :-))
Když něco zkouším, tak to dělám takto:
- v Save si zkopíruji si postavu
- otevřu ji v Editoru, spočítám všechny Skills, vše vynuluji, a do políčka Points Remaining dám třeba těch 32 bodů.
- Savnu, spustím hru (kopii) a postupně přidávám Skilly.
To například, když si chci porovnat, jakou sílu by můj Berseker měl jako Conc, nebo jestli je nutné maxovat nějaký skill, když jsem životaschopný jenom na pěti bodech, apod.
Hloupé je, že když se to naučíš, stejně jako Atmu, tak je pak těžké to nepoužívat.
Ale stačí si pak skočit na net a máš utrum :-))
Greenhorn s duší Throwera
-
- Quill Rat
Já jsem to nakonec provedl v Ultimate Diablo Item Editor 2.
Postupoval jsem tak, že jsem snížil počet skill pointů ve skillech, které jsem chtěl ubrat a ten stejný počet skill pointů jsem přidal tam, kam jsem je potřeboval. Doufám, že tím pádem vše proběhlo bez problémů a už nebudu tento prográmek potřeboval, tedy až do dalšího eventuálního respecu :-)
Postupoval jsem tak, že jsem snížil počet skill pointů ve skillech, které jsem chtěl ubrat a ten stejný počet skill pointů jsem přidal tam, kam jsem je potřeboval. Doufám, že tím pádem vše proběhlo bez problémů a už nebudu tento prográmek potřeboval, tedy až do dalšího eventuálního respecu :-)
nejjednodussi to mas stejne prez plugy, jen zmacknes krizek vpravo nahore u rozdelovani skill bodiku a mas to, podobne to jde i se stst bodama, navic nemusis mit obavy ze se prepocitas nebo kdybys pripadne odebiral vitalitu tak ze ti zustane vic hp nez by mnelo a tak ... jedina nevyhoda je ze to je uz tak trochu mod, ale da se v nem vypnou vsechno co nabizi navic, takze si tam muzes nechat zapnuty jen ten respec a jinak to bude uplne stejny jako ten tvuj normalni dia bez plugy, ja osobne si to nechavam hlavne kvuli truhle jelikoz je strasne otravny si kazdou vec co se mi muze hodit prehazovat pomoci atmy na jinou postavu a pak hledat na kterej postave to bylo atd. jinak samozrejme prijemny spestreni je dc a moznost otevrit ut
-
- Quill Rat
Ja prave zadnej mod nechci...tak tohle je asi nejlepsi volba pro me pres ten Ultimate Diablo Item Editor 2.
a neni nejlepsi volba 1.13?.. kdyz uz nechces zadny mod
Kupodivu mě to stále baví..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak ono si v 1.13 stačí nasbírat dost esencí na Tokeny, pak máš dost respeců.
-
- Quill Rat
bez multires uz si to nedovedu predstavit hrat...
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
TheWitcher píše:Ja prave zadnej mod nechci...
TheWitcher píše:bez multires uz si to nedovedu predstavit hrat...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil