Battle-net
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj,
abych moch hrát na b.netu musim mít origo celou hru nebo stačí jen expansion??
předem dík za odpověď
abych moch hrát na b.netu musim mít origo celou hru nebo stačí jen expansion??
předem dík za odpověď
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Re: Battle-net
celou
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Nestačí jen origo klíč?
two keys: D2 + LoD
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte, jestli se páruje IP popř. CDkey se založenou postavou na bnetu? Konkrétně.
Já origo, HC Ladder Singl, kámoš to samé. Ale je z Brna. Když mi pošle postavu z adresáře Save/Europe + heslo a já si jí tam zkopčím, můžu s ní hrát na bnetu (on s ní v tu chvíli hrát nebude)?
Já origo, HC Ladder Singl, kámoš to samé. Ale je z Brna. Když mi pošle postavu z adresáře Save/Europe + heslo a já si jí tam zkopčím, můžu s ní hrát na bnetu (on s ní v tu chvíli hrát nebude)?
Greenhorn s duší Throwera
ladder signl ? neco me asi unika
kdyz chces hrat na jeho acc na bn staci heslo postavy sou ulozene na bn ...
kdyz chces hrat na jeho acc na bn staci heslo postavy sou ulozene na bn ...
D3Pedia.cz
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Singl, že hraju sám :-)).
Díky za info.
Thnx.
Díky za info.
Thnx.
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 21.09.2011, 00:26 hod., celkem upraveno 1 x.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
http://s1.directupload.net/file/d/2654/8z6mzyx4_jpg.htm
nevíte, pls, co to je??? Omylem jsem se přihlásil do cizí hry (battle.net - Europe) bez hesla, nikdo nic nenamítá a toto neustále vyskakuje. Takových her je tam snad většina...
nevíte, pls, co to je??? Omylem jsem se přihlásil do cizí hry (battle.net - Europe) bez hesla, nikdo nic nenamítá a toto neustále vyskakuje. Takových her je tam snad většina...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
hmm, tak teď už to někomu nebo něčemu vadilo. Nic jsem neviděl a jsem DEAD :-(((
To jsou boti co navstevuji nezaheslovane hry a otravuji hrace spamem nabidek
D3Pedia.cz
Tak jsem se po dlouhé době taky podívala na BN a ti boti o kterých je tu řeč, mně vyrazili dech.. WTF? To už se dá hrát jen v zaheslovaných hrách? Ti spameři vytapetují celou obrazovku... no děs :-]
- Slw
- Minion of Destruction
ano, toto je normální už víc jak 3-4 roky (možná i víc ???? - kdo si to má pamatovat) a jediná ochrana opravdu je být v priv game
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Odpusťte mou nevědomost, ale chápu dobře, že nezaheslované hry slouží k huntění, aby člověk nedostal ban za opakované zakládání her? Jsou pro to nějaká nepsaná pravidla? Včera jsem se někomu nelíbil, nejdřív mi vpravo nahoře vyskočila smrtka, pak mi napsal, že jsem dead a než jsem to dočetl, tak jsem byl :-))
Stačí akorát nastavovat vyšší požadovaný level pro vstup do místnosti. Jen ten začátek se nějak musí překousnout, pokud jste v public.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Tak pomalu a postupneAbuzus píše:Odpusťte mou nevědomost, ale chápu dobře, že nezaheslované hry slouží k huntění, aby člověk nedostal ban za opakované zakládání her? Jsou pro to nějaká nepsaná pravidla? Včera jsem se někomu nelíbil, nejdřív mi vpravo nahoře vyskočila smrtka, pak mi napsal, že jsem dead a než jsem to dočetl, tak jsem byl :-))
*pokud zakladas moc casto hry a je jedno zda zaheslovane nebo nezaheslovane nasleduje ban treba na 2 hodiny a casem se ten cas zvetsuje - je to ochrana proti botum
*pk - player killers - zabijeni hracu
proste ti vyhlasil valku a zabil te ... neni to nic osobniho proste to nekteri lidi radi delaji - obrana proti tomu je zaheslovana hra nebo jit okamzite do mesta
D3Pedia.cz
-
- Quill Rat
Jak se mam dostat na batle net
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
BloockRaven: http://diablo2lod.diablo3.cz/multiplayer.html
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Meegor
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem na bnetu zalozil nedavno par postav, polovinu z nich mi zabil jistej hacker z nemecka a delal ze je hroznej borec, pak tam zacal jeste rozhazovat hakovy krize - http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... 018ee.jpg/
ale jinak proti Bnetu nic nemam , teda az na ty hromady spammeru, leecheru, botu, baalrunu .......
ale jinak proti Bnetu nic nemam , teda az na ty hromady spammeru, leecheru, botu, baalrunu .......
Když se bojíš že spadneš,
tak spadneš, protože se bojíš.....
tak spadneš, protože se bojíš.....
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych přidal lagy a v průměru jednou za 24h mně to odpojí, ale většinu toho, co jsi zmínil, řeší heslo...
Hraješ teď aktivně?
Hraješ teď aktivně?