Jakou hru by ste osobně chtěly vidět na filmovém plátnu?
- SmileFreak
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Já bych chtěl viděl zfilmovanej Half-Life a nejvíce asi Warcraft kterej má údajně zfilmovanej být.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou hru by ste osobně chtěly vidět na filmovém plátnu?
sim city
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Wizardry 8 D:
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Crysis
F.E.A.R.
Half-Life
F.E.A.R.
Half-Life
"chtěli" a "byste"
k věci: první Half Life, první Diablo, System Shock 2, God of War asi 1 a 2, možná Thief...víc mě teď nenapadá. Ale jelikož by to spíš podělali, tak doufám, že se do toho snad nikdo pouštět nebude.
k věci: první Half Life, první Diablo, System Shock 2, God of War asi 1 a 2, možná Thief...víc mě teď nenapadá. Ale jelikož by to spíš podělali, tak doufám, že se do toho snad nikdo pouštět nebude.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Lore Starcraft II by nebyla zlá Všechny knížky, cutsceny apod.
Ale rozhodně Half-Life II je super hra se super-duper příběhem Filmeček včetně epizod by byl velice pěknej
Ale rozhodně Half-Life II je super hra se super-duper příběhem Filmeček včetně epizod by byl velice pěknej
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Planescape: Torment
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
max payne. a tentokrat to nepos_rat
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
- damagedeath
- Zhar the Mad
SmileFreak: absolutně nechápu, jaký je rozdíl mezi tímto tématem a zfilmovanými adaptacemi, podle mne by to šlo dát do kupy...takový double
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Dal som Half-Life, ale myslim ze by to pokaslali a Valve to asi nikdy nedovoli. Mozno fakt ten Starcraft, je to scifi v style aky bol v kinach velakrat, alebo Tiberian Sun. Dalej mozno nieco z fantasy/scifi RPGciek. Alebo animak Super Mario
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že anketa je vzácně vyrovnaná zajímavé ...
Já hlasoval taky pro HL2, protože podle mě Diablo ani Warcraft by dobře nesfilmovali a podle mě to dost dobře ani nejde
Já hlasoval taky pro HL2, protože podle mě Diablo ani Warcraft by dobře nesfilmovali a podle mě to dost dobře ani nejde
Já bych chtěl vidět dost filmů podle her - Warcraft, Starcraft, Assassins creed, kultovní Half Life by taky nemusel být špatný, možná Dragon Age.
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
- Slw
- Minion of Destruction
nejsu sice ona , ale jediné na co bych asi zašel na plátno je Fallout
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Tých zfilmovateľných vecí je strašne veľa ale je to dosť náročné. Mne by nevadilo Alan Wake, spomínaný F.E.A.R. (lenže musel by to do rúk zobrať odborník), HL by bolo nepredstaviteľne náročné plus niekto sa to už pokúša zfilmovať a volá sa to City 17. Warcraft sa údajne natáča a má celkom dobré obsadenie. Z Fallouta by som skôr videl nejaký seriál podobný Firefly . Metro 2033, Mafia...len nie sú schopní ľudia. A ak sú tak sa s tým asi zaoberať nebudú.
mato - simple
- SmileFreak
- Quill Rat
Jak tak koukám tak je to tady zajímavě vyrovnané. Jinak musím souhlasit s hrou F.E.A.R. na filmovém plátně ale pokud by si to vzal někdo schopnej do ruk jinak bych to určitě nechtěl a fallout by byl určitě bomba ale chtěl bych vidět kdo by do toho šel a neposral to.
mato píše:Z Fallouta by som skôr videl nejaký seriál podobný Firefly .
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Jireky: Myslel som to že putuje banda rôznych ľudí po svete a dobrodružstvo. Neprirovnával som to priamo k Firefly. Len ten surový koncept.
mato - simple
Však já to pochopil. Super koncept, pravím. S Falloutem by to fungovalo hodně dobře.
- Rafider
- Wraith
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Warcraft by byl jistě taky zajímavý, stejně jako Starcraft, ale já jakožto milovník Fantasy/RPG/Diabla bych nejraději Diablo, lépe než ve stylu LOTRa, to by bylo něco .
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
No ak by bolo Diablo na filmovom plátne a zachovalo by si aj niečo iné ako príbeh vyzeralo by to tak. Film by mal stopáž tri hodiny minimálne a prvých cca osem minút by sa odohrávalo v meste kde by sa hrdina/hrdinovia rozprávali a divák by sa zoznamoval s príbehom. Druhá časť filmu by vlastne bolo vybíjanie démonických prisluhovačov kde by zomrelo približne 50 prisluhovačov za minútu. A tak by to išlo do konca filmu.
mato - simple