Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
místo lebek bych si dal radši safíry, ale u hc postavi bych asi zvolil rubíny
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Necromancer
Topazy Maraste, sám víš proč, jen otázka: Hraješ summona nebo bonera či něco jiného? Pak bych to brnění klidně narval na merce
Co bych měl tahat na piosonerovi na normal? Vůbec nemám představu...
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Stealth, Lore, nějakou hůlku a hlavu s + skilly. Ringy , amulety, charmy +life, +mana, rezy, fcr.
TAk na hůlku zatim kašlu protože mám jenom poison dagger. Hůlka přijde časem. A co je lepší? Štít nebo trofej?
Když najdeš trofej na +poison, +golem tak asi trofej ;-)
Dokud mlátíš dýkou tak bych spíš bral štít s Ancient Pledge třeba, nebo nějaký pěkný rare...
Na normal je to úplně jedno, draku. ^^
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Akorát duriel je pěkná **** za poisona. Dostaneš freeze takže se blbě použije poison dagger, merce ti to zabije hned, golem doesn't stand a chance. Byl to dost portal fest a dost drahej :-D
Ok, doufám že Duriho upíchám. Jsem právě 2 patra před Adny
Andy s trochou kitu šla. Ale ten Dur mě tak naštval, že jsem ho zabil a na toho Poisona se vyprdl :-D Joj, byl to jen normal
Jenom takovej trik na Duriela, už jsem to myslím psal. Stačí na něj zakouzlit Iron Maiden (stačí koupit v krámu +3 to IM na posílení, netřeba tam rvát víc jak jeden bod) a castit stále dokola Clay Golema. Duriel se o něj zabije. Nějaké píchání dýkou, to je dost na dlouho.
To bohuzel u 113 az tak skvele nefunguje ikdyz se to pomerne da... taky zalezi zda jede celou dobu na pl8 protoze v tom pripade by duriho sesvacil za chvilku vzhledem uz ke slusnemu poison :-) v nejhorsim muze jet cestou slash and run :-) pro necra celkove byva nejhorsi duri na normal :-)
D3Pedia.cz
Hrál jsem maximálně verzi 1.11b (u nás na AHG) a tam to vždy přes IM šlo. Jak jsou na tom další verze, tak to netuším.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak ani Summoner není nesmrtelnej... Sice jsem překonal svůj 2 roky starej HC rekord, když jsem se dostal nejdál s Cold Amou k Radametovi na Hell. Jenže tentokrát se mě stala osudnou hned první hrobka za branami Lut Gholeinu, kde na mě hned za vchodem číhala pěkná banda. Hned po vstupu jsem nevěděl co dělat dřív. Pod nohama Conviction, nad hlavou Amplify a aby toho nebylo málo, tak všici Scarabové a Zombie měli Fanu. Nj, sešli se tam 2 luxusní bossové. Kostry padaly po dvou a mágové (11) byli tuzí snad do 5-ti vteřin. Tak si řeknu, že na to prdím a utíkám ven. Ještě mačkám ALT a v mihu vidím zlatej nápis, kterej vyplňoval slovo SHAKO. Dalo by se říct, že mě zabila tato kšiltovka. Doplnil jsem jsem zásoby koster 11+11 a vydal se pro Harlequin Crest. Hm...chyba lávky. Všici Scarabové číhali hned za vchodem...prásk...prásk a Summoner na lvl 83 je včudu
Edit: Ještě jedna drobnost...ani na Hell jsem neslevoval z /players 8
Edit: Ještě jedna drobnost...ani na Hell jsem neslevoval z /players 8
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
No to ti teda naložili
Lepší řešení by bylo ve městě sehnat cokoliv s charges na telekinesis, vlíst tam, sebrat to tím a vypadnout, byť třeba se save and exitem...no nic chlape. Příště to vyjde.
Lepší řešení by bylo ve městě sehnat cokoliv s charges na telekinesis, vlíst tam, sebrat to tím a vypadnout, byť třeba se save and exitem...no nic chlape. Příště to vyjde.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kéž by to tak šlo. Určitě se ti to už někdy stalo. Vešel jsem, nestih jsem si ani prdnout a já a kostry jsme se rozsypali na prach. Byl to opravdu fofr. Nečekal jsem, že na mě budou takto zákeřně číhat.
Jó, Amp + Fana to je smrt pro skelemancery, když nemají dostatek +skills. RIP
A pro to shako bych tam šel taky.. (:
A pro to shako bych tam šel taky.. (:
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
No předměty pokud vim s kinezi sbírat ze země snad ani nejdou. Se to maximálně tak protočí, pokud to neni gold, scroll nebo potion. Nebo mě mé zdání klame ?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky pocit, že jdou takto sbírat jen goldy a svitky.
Mě spíš mrzej ty předměty co jsem měl. Sice to nebyl žádnej top gear, ale zase jsem nelítal nahej. Co už...třeba někdy příště...
Mě spíš mrzej ty předměty co jsem měl. Sice to nebyl žádnej top gear, ale zase jsem nelítal nahej. Co už...třeba někdy příště...